oktawia6 Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 [quote name='GameBoy'] fu ciotka Jacunia przed papierosami sadzać...:eviltong: [/quote] o cholera - zauważyłaś [B][SIZE=4]Cristale:ices_bla:[/SIZE][/B]-ja w domu nie palę-wychodzę na loggię-zawsze-w domu był i jest zakaz-psy nie mogą tego wdychac! Quote
GameBoy Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 wiem, ciotka wiem ale dzieciaka tak sadzac :eviltong: Quote
emilia2280 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 No on sié nadaje na okladké Vogue. Co tam Claudia Schiffer przy takim czarnym Jacku vel Enrique :razz: Beatko- musimy sié sprézyc z oglaszaniem. Co jest lepszego od tego allegro za 22zl? wiem ze sá jeszcze bardziej wyróznione. Quote
oktawia6 Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='emilia2280'] No on sié nadaje na okladké Vogue. Co tam Claudia Schiffer przy takim czarnym Jacku vel Enrique :razz: [B][COLOR=blue]Beatko- musimy sié sprézyc z oglaszaniem. Co jest lepszego od tego allegro za 22zl? wiem ze sá jeszcze bardziej wyróznione.[/COLOR][/B] [/quote] co tam Claudia!-Jacuszek przycmiewałby nawet żonę Donalda Trumpa!:razz: [B][COLOR=blue]spytam się Beatki na priv bo może zajęta mocno-wybiorę jej również best of the best z tych zdjęc najnowszych Jacuszka-bo jest z czego przebierac![/COLOR][/B] [B][/B] [COLOR=black]zamówiłam Jacusiowi następny woreczek karmy: jutro przywiozą do domu - jak od początku RC dla szczeniąt, dla reszty moich psów 14 kg - Dyzio na puszkach Hills specjalistyznej dla ciężko chorych-dla Jacuszka 3 kg.[/COLOR] Quote
oktawia6 Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [CENTER][IMG]http://republika.pl/blog_ph_337320/531012/tr/beautiful.gif[/IMG][/CENTER] [IMG]http://img209.imageshack.us/img209/9163/tnp3260121ic8.jpg[/IMG] [IMG]http://img412.imageshack.us/img412/5422/tnp3260122nw7.jpg[/IMG] Jacuś wie co dobre: oczywście mieszkanie większe niż moje-za Jacusia dodam:loveu: Quote
oktawia6 Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [URL]http://www.allegro.pl/item334850484__piekny_rozkoszny_szczeniaczek_szuka_domu_.html[/URL] Beatko: dodaj te zdjęcie jak Jacuś leży na łóżku:lol:-zmień jego wek: ma 4 miesiące i 1 tydzień-waży 8 kg, zmień też kilka słów-[I]Jacuś będzie średnim pieskiem. Warunkiem adopcji pieska jest podpisanie umowy adopcyjnej oraz zapoznanie się z warunkami w jakich będzie mieszkał.Tylko osobie odpowiedzialnej, bez małych dzieci.[/I] Jacuś potwornie reaguje na wyjście z domu: to psychoza wręcz, daje sobie założyc szelki już-jak je założę to ucieka w kąt, tam gdzie stoji robi siku-tak się skończyły 2 dni u idiotów:angryy:. Wcześniej tego nie było. Quote
GameBoy Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 zdenerwowal sie biedak pewnie tymi wszystkimi zmianami, cieszy sie, ze jest z Toba ale boi sie, ze znowu wyjdzie i nie wroci Quote
oktawia6 Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 tak właśnie:placz: teraz Jaculek śpi-a żebys wiedziała jakie on miny robi-specjalista! jest inteligentny-bardzo wrażliwy do tego:loveu: Quote
GameBoy Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 kurcze u mnie tez tak bylo jak Lucky do mnie wrócił, ośliniony i osikany - tak sie denerwowal jak do mnie wracal autem, nawet go nie wytarli, pozniej bal sie z domu wychodzic, ze znowu w jakis koszmar trafi a teraz jest w cudownym domu, w swieta dostalam zyczenia od ludzi, ktorzy go wzieli, systematycznie dostaje tez fotki będzie dobrze Jacuniu! Quote
oktawia6 Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 to dokładnie to-podłe świnie faktycznie! musisz czuc wielką radośc widząc jego szczęście!:lol: ja tylko się poruszę i Jacuś mnie nie odstępuje-nawet w łazience jest ze mną. Quote
_beatka_ Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 co do allegro, to jest jeszcze strona główna allegro, kosztuje to chyba 122zl, ale myślę że lepsze jest pozostanie wyróżnieniu na psich stronach, jak ktoś chce psa to patrzy na stronę główna tylko od razu w kategorię psy wchodzi:razz: Quote
oktawia6 Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Dziękuję Beata-tak masz rację-ta opcja która jest teraz jest optymalna. Quote
emilia2280 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 to zostaje ta za 22zl? to ja przelewam 44zl dla Beatki (na 4 tyg.) Quote
_beatka_ Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 mam nadzieję, że się uda i ktoś go zauważy wreszcie:cool3: mamy już 1 obserwatora:razz: Quote
oktawia6 Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 dzięki Emilio i Beata! dzisiaj też wstawię nowe foty Jacuszkowe-zjadł zrobił i kuu i śpi obecnie:eviltong: Quote
oktawia6 Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Rozmawiałam z państwem Agaci:lol:: Agata jest nawet już większa od Jacka waży 8.500 to nadal są sczeniaczki 4 miesięczne i 2 tyg. ich waga dojdzie do 25 kg nawet. Są zakochani w Agaci, ona nawet śpi w łóżku z nimi-na kanapach, również jest już po szczepieniu p/wściekliźnie ma szeleczki czarne oraz obróźkę p/kleszczową Preventix. Quote
emilia2280 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 No i moze uda sié zalatwic platny DT dla Jacka? Quote
GameBoy Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 to Jacus nie moze zostac u Okty do czasu adopcji? Quote
emilia2280 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Problem w tym, ze Oktawia nie moze wyjsc nawet na godziné z domu przy Jacku. Dzis odwolala kolejná umówioná wizyté a nastépny termin.... za 2 miesiáce. W tym tempie ona nie moze wyjsc nawet na najmniejsze badanie, zero. Znacie kogos kto móglby zaoferowac tymczas? - pokryjé koszty utrzymania cielaka Jacka. Quote
GameBoy Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 ja mam to samo - mam tymczasy przy ktorych nie moge wyjsc plus trzy koty, ktore wypuszczaja zwierzaki nawet jak je pozamykam osobno :shake: Quote
Charly Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='emilia2280']Problem w tym, ze Oktawia nie moze wyjsc nawet na godziné z domu przy Jacku. Dzis odwolala kolejná umówioná wizyté a nastépny termin.... za 2 miesiáce. W tym tempie ona nie moze wyjsc nawet na najmniejsze badanie, zero. Znacie kogos kto móglby zaoferowac tymczas? - pokryjé koszty utrzymania cielaka Jacka.[/quote] LUDZIE. Tu trzeba dzialac. prosze zmobilizujecie kto co moze.Pomyslcie. HELP !!! Quote
GameBoy Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 ale tu nie kto co moze tylko DT trzeba - ja mam ten sam problem u siebie w dodatku 3 psy czekajace w kolejce az sie zwolni u mnie choc jedno miejsce tak to jest jak sie bierze szeniaki na tymczas, zero wyjsc bo piszcza, sikaja, kupaja zazwyczaj w jedno miejsce wszystkie az podloga puchnie a nawet jak zamkne to kot wypusci - caly urok kluseczek w domu ;/ Quote
_beatka_ Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 danka1234 pisała, ze jej kuzynka chętnie weźmie psiaka na płatny tymczas-ile za miesiąc nie wiem, podobno można się dogadać. Warunek jednak jest taki, ze psiak ma być grzeczny bo są tam dzieci więc raczej odpada:roll: Quote
leskoaga Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Witam! 3 tygodnie temu adoptowaliśmy z mężem Totka, a z tego co mi się wydaje, to Totek i Jacek są rodzeństwem. Chciałam napisać, że Totek i Jacek mają wspólne cechy, np wychodzenie z domu. Gdy Toto przyjechał do nas, to tak jak Jacuś, bał się wychodzić, a na spacerach prosił, aby go wziąść na ręce. Jednak po ok. 3 dniach jego nastawienie zmieniło się i teraz pierwszy czeka przed drzwiami, a na spacerach nie w głowie mu bycie na rączkach :diabloti: Poświęciliśmy mu jednak sporo uwagi, czasu i cierpiliwości, z resztą robimy to nadal i nie chcemy przestać. W pierwsze dni kładliśmy się obok niego na podłodze i tak sobie leżeliśmy. Teraz, gdy tylko siadamy na podłodze od razu przybiega do nas z zabawką i ładuje się na kolana. Podobnie jak Agatka, Totek sypia z nami, ale czasem woli być po prostu u siebie i w tedy za żadne skarby świata nie przyjdzie do nas na łóżko, a my to szanujemy. Przed adopcją zaznaczaliśmy, że chcemy mieć psa do kochania, miziania i przytulania a nie obrońcę domu. Z resztą Toto jest mało odważny :lol: Gdy czuje się zagrożony przybiega szybciutko i nie ruszy się na krok, tylko patrzy co robimy. Pisząc to wszystko chciałam tylko powiedzić, że to są pieski do kochania. Nie będą z nich stróże domu czy posesji, pomimo, że raczej będą duże (Toto waży prawie 11 kg). Tak jak reszta rodzeństwa, tak i Jacuś znajdzie swoją "miłość" - potrzebuje tylko więcej czasu niż reszta. A nowi państwo będą musieli włożyć dużo MIŁOŚCI i pracy, aby Jacuś poczuł się u nich jak w domu. Zajmie mu to więcej czasu, ale jak już będzie czuł się bezpiecznie, to będzie też szczęśliwym psiakiem. Trzymamy wszyscy mocno kciuki:loveu: Jeszcze tylko fotka Totka [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/076f6bba38df71db.html"][IMG]http://images32.fotosik.pl/184/076f6bba38df71dbm.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts