Jump to content
Dogomania

Jacuś i Agatka z Krzyczek-Jacuś oddany do mnie po 2 dniach-nużyca-zostaje u mnie !!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='halbina']
Bardzo podobny w zachowaniu do Toto... :evil_lol:
[/quote]
aaaa małe psiątka:loveu:-czyli to rodzinne-nie tylko chor. lokomocyjna-mają dużo podobieństw:evil_lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

odnośnie sprytu Jacuszka: jak na czworakach sprzątam podłogę, Jacuszek mnie podgryza po ręku (akurat ta co pracuje właśnie) a jak go odsunę to taz drugi popróbuje-rezygnuje z ręki stoji patrzy na mnie i.....wskakuje mi na plecy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nieprawdopodobny jest!

Posted

Nawet maluchy nie moga znaleźc domu...:shake: I to takie śliczne!!!
Jeśli nie jesteś młodym, prawie rasowym psem to szukaj domu do upadłego :-(...CHOLERA!!!
Jaculku, kciuki za twój nowy domek :kciuki:.

Posted

[quote name='Reno2001']
Nawet maluchy nie moga znaleźc domu...:shake: I to takie śliczne!!!
Jeśli nie jesteś młodym, prawie rasowym psem to szukaj domu do upadłego :-(...CHOLERA!!!
Jaculku, kciuki za twój nowy domek :kciuki:.
[/quote]
otóż to! ale powiem Ci Reno, że większym-sporym w sumie zainteresowaniem cieszyła się Agatka-siostrzyczka Jacusia-bo miała ciekawe umaszczenie-jak krówka-Jacuś jest, cóż: zwykły:roll:czarny z białymi skarpetkami-ale za to nadrabia charakterem!:placz:

Posted

[quote name='Reno2001']Nawet maluchy nie moga znaleźc domu...:shake: I to takie śliczne!!!
Jaculku, kciuki za twój nowy domek :kciuki:.[/quote]
Ech............ja mam dwa szczyle . Jeden prawie rasowy i też domku nie ma :cool1:
Jacusiu , szykuj ty sie do nowego domku . Ile można siedzieć na tymczasie :cool3:

Posted

[quote name='oktawia6']samotna jesteś w sumie-masz tylko 2:evil_lol: Bianko a miałaś 8!:eviltong:[/quote]
Niby racja . Wszystko zależy od punktu widzenia :cool3:
Ale mam jeszcze na tymczasie 3 świnki i ogromnego króliczka :evil_lol:Jedna świnka jest przy nadziei . Czyli 5 tymczasów namacalnych i kilka ukrytych :razz:

Posted

[quote name='oktawia6']odnośnie sprytu Jacuszka: jak na czworakach sprzątam podłogę, Jacuszek mnie podgryza po ręku (akurat ta co pracuje właśnie) a jak go odsunę to taz drugi popróbuje-rezygnuje z ręki stoji patrzy na mnie i.....wskakuje mi na plecy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nieprawdopodobny jest![/quote]

:evil_lol: dla Jacusia matka jestes. To i tak sie zachowuje:eviltong:
a co? mamie na plery nie wskoczy:evil_lol::loveu:

Posted

to prawda-z drugiej strony martwi mnie to bo Jacuś bardzo się zżył ze mną-jest w sumie długo bo prawie 2 miesiące-będzie przeżywał rozstanie ze mną:-(-dlatego naprawdę chcę by ktoś poważny i odpowiedni się trafił jako jego stały dożywotni dom.

na razie zero telefonów.

Posted

[quote name='halbina']Tak... a ja mam amstaffka... i cisza... a musi szybko znaleźć domek, bo w środę następna dostawa... i Platon traktuje go raz z miłością, a raz... :roll:[/quote]
Gdzie go schowałaś ?:crazyeye:

Posted

Halbina-a jakiegoś konkretnego masz w kolejce oczekujących?
Ast-to duże wyzwanie jeśli chodzi o adopcję:roll:-bardzo

Jacuszek dostaje też gryzazki: takie malutkie buciki-białe spreparowane-lubię je-bo po nich nie ma żadnych zmian w załatwianiu się-kupkach-ma zajęcie przy sznurówkach, ma jeszcze latexowe zabaweczki sznurkowego potworka oraz kulę-smakulę:razz:

potem właściciel może pogłębiac jego inteligencję dając mu konga lub bawic się po domu w chowanie smakołyków-to też fajna zabawa dla psa-STAŁY DOMIE PRZYBYWAJ-atrakcje same czekają!

Posted

[quote name='_beatka_']
i bardzo dobrze bo o amstaffy to dopiero psychole dzwonią:shake:
[/quote]
oj tak Beata-masz rację-tam to dopiero jest jazda z oszołomstwem-

Posted

nikt nie dzwoni-chyba czas zając się samej ogłoszeniami do G. Wyborczej-bo w ubiegłą edycją nie było edycji:angryy:-sprawdzałm dlatego nikt nie dzwonił-
albo deklaruje się pomoc w G.W. albo się udaje, że się daje:angryy:

Posted

[IMG]http://img165.imageshack.us/img165/622/tnp3050267ms2.jpg[/IMG]

[IMG]http://img209.imageshack.us/img209/4323/tnp3050266ok0.jpg[/IMG]

[IMG]http://img209.imageshack.us/img209/5237/tnp3050264bm4.jpg[/IMG]