oktawia6 Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='halbina'] Bardzo podobny w zachowaniu do Toto... :evil_lol: [/quote] aaaa małe psiątka:loveu:-czyli to rodzinne-nie tylko chor. lokomocyjna-mają dużo podobieństw:evil_lol: Quote
oktawia6 Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 odnośnie sprytu Jacuszka: jak na czworakach sprzątam podłogę, Jacuszek mnie podgryza po ręku (akurat ta co pracuje właśnie) a jak go odsunę to taz drugi popróbuje-rezygnuje z ręki stoji patrzy na mnie i.....wskakuje mi na plecy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nieprawdopodobny jest! Quote
oktawia6 Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 kawa o poranku z Jacuszkiem:evil_lol: Quote
Reno2001 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Nawet maluchy nie moga znaleźc domu...:shake: I to takie śliczne!!! Jeśli nie jesteś młodym, prawie rasowym psem to szukaj domu do upadłego :-(...CHOLERA!!! Jaculku, kciuki za twój nowy domek :kciuki:. Quote
oktawia6 Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='Reno2001'] Nawet maluchy nie moga znaleźc domu...:shake: I to takie śliczne!!! Jeśli nie jesteś młodym, prawie rasowym psem to szukaj domu do upadłego :-(...CHOLERA!!! Jaculku, kciuki za twój nowy domek :kciuki:. [/quote] otóż to! ale powiem Ci Reno, że większym-sporym w sumie zainteresowaniem cieszyła się Agatka-siostrzyczka Jacusia-bo miała ciekawe umaszczenie-jak krówka-Jacuś jest, cóż: zwykły:roll:czarny z białymi skarpetkami-ale za to nadrabia charakterem!:placz: Quote
BIANKA1 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Reno2001']Nawet maluchy nie moga znaleźc domu...:shake: I to takie śliczne!!! Jeśli nie jesteś młodym, prawie rasowym psem to szukaj domu do upadłego :-(...CHOLERA!!! Jaculku, kciuki za twój nowy domek :kciuki:.[/quote] Ech............ja mam dwa szczyle . Jeden prawie rasowy i też domku nie ma :cool1: Jacusiu , szykuj ty sie do nowego domku . Ile można siedzieć na tymczasie :cool3: Quote
oktawia6 Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 samotna jesteś w sumie-masz tylko 2:evil_lol: Bianko a miałaś 8!:eviltong: Quote
BIANKA1 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='oktawia6']samotna jesteś w sumie-masz tylko 2:evil_lol: Bianko a miałaś 8!:eviltong:[/quote] Niby racja . Wszystko zależy od punktu widzenia :cool3: Ale mam jeszcze na tymczasie 3 świnki i ogromnego króliczka :evil_lol:Jedna świnka jest przy nadziei . Czyli 5 tymczasów namacalnych i kilka ukrytych :razz: Quote
Charly Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='oktawia6']odnośnie sprytu Jacuszka: jak na czworakach sprzątam podłogę, Jacuszek mnie podgryza po ręku (akurat ta co pracuje właśnie) a jak go odsunę to taz drugi popróbuje-rezygnuje z ręki stoji patrzy na mnie i.....wskakuje mi na plecy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nieprawdopodobny jest![/quote] :evil_lol: dla Jacusia matka jestes. To i tak sie zachowuje:eviltong: a co? mamie na plery nie wskoczy:evil_lol::loveu: Quote
oktawia6 Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 to prawda-z drugiej strony martwi mnie to bo Jacuś bardzo się zżył ze mną-jest w sumie długo bo prawie 2 miesiące-będzie przeżywał rozstanie ze mną:-(-dlatego naprawdę chcę by ktoś poważny i odpowiedni się trafił jako jego stały dożywotni dom. na razie zero telefonów. Quote
halbina Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Tak... a ja mam amstaffka... i cisza... a musi szybko znaleźć domek, bo w środę następna dostawa... i Platon traktuje go raz z miłością, a raz... :roll: Quote
BIANKA1 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='halbina']Tak... a ja mam amstaffka... i cisza... a musi szybko znaleźć domek, bo w środę następna dostawa... i Platon traktuje go raz z miłością, a raz... :roll:[/quote] Gdzie go schowałaś ?:crazyeye: Quote
halbina Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 a jest w moim podpisie... i w domu... :cool3: Quote
Alpina Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Widziałam młodego .... A dranisko z niego, ze HEJ!:evil_lol: Quote
oktawia6 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Halbina-a jakiegoś konkretnego masz w kolejce oczekujących? Ast-to duże wyzwanie jeśli chodzi o adopcję:roll:-bardzo Jacuszek dostaje też gryzazki: takie malutkie buciki-białe spreparowane-lubię je-bo po nich nie ma żadnych zmian w załatwianiu się-kupkach-ma zajęcie przy sznurówkach, ma jeszcze latexowe zabaweczki sznurkowego potworka oraz kulę-smakulę:razz: potem właściciel może pogłębiac jego inteligencję dając mu konga lub bawic się po domu w chowanie smakołyków-to też fajna zabawa dla psa-STAŁY DOMIE PRZYBYWAJ-atrakcje same czekają! Quote
halbina Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Adopcja zajmuje sie Tengusia i fundacja Ast... nieważne, kogo ja znam... oni decydują, czy nadaje sie na właściciela amstaaffa. Quote
_beatka_ Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 i bardzo dobrze bo o amstaffy to dopiero psychole dzwonią:shake: Quote
oktawia6 Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='_beatka_'] i bardzo dobrze bo o amstaffy to dopiero psychole dzwonią:shake: [/quote] oj tak Beata-masz rację-tam to dopiero jest jazda z oszołomstwem- Quote
oktawia6 Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 nikt nie dzwoni-chyba czas zając się samej ogłoszeniami do G. Wyborczej-bo w ubiegłą edycją nie było edycji:angryy:-sprawdzałm dlatego nikt nie dzwonił- albo deklaruje się pomoc w G.W. albo się udaje, że się daje:angryy: Quote
_beatka_ Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 jak ja mojego oglaszlam to trzeba bylo nadać smsa do środy, może się spóźniliście?:roll: Quote
oktawia6 Posted March 6, 2008 Author Posted March 6, 2008 [IMG]http://img165.imageshack.us/img165/622/tnp3050267ms2.jpg[/IMG] [IMG]http://img209.imageshack.us/img209/4323/tnp3050266ok0.jpg[/IMG] [IMG]http://img209.imageshack.us/img209/5237/tnp3050264bm4.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts