ANETTTA Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 No Trzymajmy Kciuki A Kiedy Ja Zabierze W 1 POSICIE PISAŁ ZE PO STERYLC DO ADOPCJI ...AGDYBY GO NAMÓWIC ......BO TO WYGODNIEJ ITD ITD Quote
Wola Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Sunię zawsze można wysterylizować jak już trafi do Pana ;) Niech już teraz cieszy się swoim własnym miejscem na świecie ;) Quote
Marka Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Anettta - dzięki za info o psinie (ale na stronę adopcyjną to chyba już nie ma sensu jej wstawiać?) Ja osobiście prawdę mówiąc trochę czarno to wszystko widzę - psy pilnujące zakładów to najczęściej psy przeraźliwie samotne - ale to może nie najważniejsze - najważniejsze to to, że suka jest bardzo "rasowa" z wyglądu i głowę daję, że za jakiś czas jakiś pracownik firmy czy klient zacznie się dopytywać o szczeniaki od niej - a ponieważ psiaki będą z takiej matki - to będzie je można opylić po dwie stówy za każdego - co zawsze jest dodatkową korzyścią :cool3: Schronisko powinno dopilnować jej sterylizacji - inaczej ich postawa nie będzie miała nic wspólnego z przeciwdziałaniem bezdomności czy handlu psami :shake: Quote
karolina1 Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Oczywiście dopilnujemy tego aby pan wysterylizował suke.A samotna nie będzie bo tylko wieczorem będzie pilnować firmy a w ciągu dnia będzie biegać na podwórku w domu u tego pana. Są tam konie i inne zwierzęta hodowlane. Quote
ANETTTA Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Marka']Anettta - dzięki za info o psinie (ale na stronę adopcyjną to chyba już nie ma sensu jej wstawiać?) Ja osobiście prawdę mówiąc trochę czarno to wszystko widzę - psy pilnujące zakładów to najczęściej psy przeraźliwie samotne - ale to może nie najważniejsze - najważniejsze to to, że suka jest bardzo "rasowa" z wyglądu i głowę daję, że za jakiś czas jakiś pracownik firmy czy klient zacznie się dopytywać o szczeniaki od niej - a ponieważ psiaki będą z takiej matki - to będzie je można opylić po dwie stówy za każdego - co zawsze jest dodatkową korzyścią :cool3: Schronisko powinno dopilnować jej sterylizacji - inaczej ich postawa nie będzie miała nic wspólnego z przeciwdziałaniem bezdomności czy handlu psami :shake: najpierw sterylka a potem dom ....podpisuje sie podtym Quote
t_kasiek Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 jesli sunia jest zdrowa to sterylke mozna zrobic jak najszybciej.....o ile schronisko robi.... Quote
Wola Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 schronisko sterylizuje psiaki. Ale ludzie spokojnie ;) Jak Karolina sama napisała to znajomy rodziców więc na pewno jeśli nie w schronisku to wysterylizuje ją gdy tylko do niego trafi ;) Obcemu tak na słowo się nie ufa, ale znajomy... Quote
ANETTTA Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 prosze o inf jak sunia juz pojedzie do nowego domku Quote
karolina1 Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 ok ok jeszcze dwa dni o juz ja zabiera pan. Quote
Marka Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='Wola']schronisko sterylizuje psiaki. Ale ludzie spokojnie ;) Jak Karolina sama napisała to znajomy rodziców więc na pewno jeśli nie w schronisku to wysterylizuje ją gdy tylko do niego trafi ;) oby - bo jak już Państwo polubią swoją pupilkę to potem będzie "szkoda ją krzywdzić" :cool3: (ja nie kraczę - tylko znam życie...) Quote
Wola Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Ja jestem jak najbardziej za sterylizacja jeśli się hodowli nie prowadzi :) wiem że mama Karoliny, a pracownica schroniska też dobrze wie jak to jest gdy ludzie "mnożą bezdomność" więc na pewno sterylizacji dopilnują ;) Quote
karolina1 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 tak bez nerwów dopilnujemy :lol: Quote
ANETTTA Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 pisz nam o psiuni nawe wiesci z nowego domku Quote
t_kasiek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 a kiedy do tego nowego domku pojedzie ???? Quote
karolina1 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 albo dziś poszła albo jutro pan przyjedzie. Jutro się wszytkiego dowiem. Quote
karolina1 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Benia już dzis poszła do domku!! :multi: Lecz nie do tego pana do pilnowania firmy, lecz do bardzo fajnie rodziny..na wieś będzie miała bardzo duuużo do biegani i ciepłe posłanko w domu. Przynajmiej nie będzie w kojcu siedzieć. Co do sterylki jeszcze sie nie pytałam, niedługo wezmę kontat do państwa i się popytam i poprosze o kilka zdjęć z domku! Quote
t_kasiek Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 super - kolejny szczesliwy psiak :D :D :D :multi: Quote
Recommended Posts