Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ma ok. 3 lat jest miłą, spokojną i symaptyczną suczką, nie wykazuje agresjii do ludzi lubi się przytulać.Innych zwierząt nie toleruje.Narazie jest na kwarantannie, bo przyszła dopiero przed wczoraj do wydania będzie : 28.01.08r. będzie szczepiona i niedługo powinna zostać wysterylizowana.
Najlepszy był by dom z dużym ogrodem i silna ręka, bo to wkońcu bardzo duży pies. :)

Posted

W ferie... Czyli już :cool3: dziś zajęta, jutro do Gdyńskiego Ciapkowa jadę... a reszta planów jeszcze ruchoma więc powiedz mi w jaki dzień będziesz a ja wpadnę ;) no i powiedz mi oczywiście gdzie to schronisko jest dokładnie bo się zgubię :evil_lol:

Posted

ogłoszeń pewnie za dużo jeszcze nie ma, bo ciągle jest na kwarantannie... Myślę że można by się wstrzymać aż będzie do wydania...
Karolina to oki ;) to dajcie mi znać;)

Posted

Ja wstawiłam ją już na forum molosów : http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?p=445915&posted=1#post445915

piekna jak ona trafiła do schronu.....

Pan który ją przywiózł opowiedział tak:

''Mam yorka, znaczy miałem. Gdy otworzyłem brame, ponieważ chciałem wyjechać samochodem do pracy na podwórko wleciał bernardyn.Moja sunia york wybiegła na dwór. Ten bernardyn do niej podbiegł i złapał za szyje moja sunie ta się szarpała i po chwili już nie.Bernardyn ją puśił a ona już zdechła. Szybko zabrałem tego bernardyna i jak najszybciej zawiozłem do najbliższego schroniska.''

Posted

nie powiedział że napewno nie będzie jej rozmnażać pan fajny zresztą znajomy moich rodziców więc jak coś by się działo to by wiedzieli.

Sunia będzie pilnować firmy będzie miała duuuużo przestrzeni kojec i duużo dobrej karmy jak to pan powiedział ;DDD