Rotti Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 Jak ploty, to ploty ;) Kiedyś Borys przechodził pod Rottim................. Parę dni temu Rotti przeszedł pod Borysem :) Quote
Agga Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 Jak ploty, to ploty ;)Kiedyś Borys przechodził pod Rottim................. Parę dni temu Rotti przeszedł pod Borysem :) Cześć ELU! haha dobre...Borys to kawał piecha...no ja musze was koniecznie zobaczyć... :D Quote
Agga Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 Agguś prosiemy i bendziem bardzo radzi z wizyty :) Tylko się szybko uwinę z sesją i sie zjawie... Quote
Tilia Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 o rany Rotti to ileż on ma w kłebie??? :o :o Borys (hehe "Borysiątko ;) ) znaczy? a co do wizyt to pamiętaj że obiecałaś Szarym, że je podszkolisz troszkę ;) mam nadzieję, że pamiętasz? one pamiętają 8) :lol: Quote
Rotti Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 Tilia Borysiątko ma w kłębie...dawno nie mierzyłam, ale 80 cm na pewno. Wiesz Rottas przelazł mu pod słabizną, było mu łatwiej ;) Agga To dalej, zaliczaj :D Quote
Recommended Posts