Zmysł Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 beka napisał(a):Zapłacze się... A czy jakeś nowe fotki to uda się zrobić? może w weekend Quote
Zmysł Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Byłem dzisiaj u Sefory. Wyrosła, ale ładna jest cały czas. Później wkleję fotki. Przy okazji jeszcze kilku bid:-( Sefora prawie miała domek. Jakiś pan zachwycony sunią już się umawiał, kilka tygodni był w kontakcie, ale w ostatniej chwili zrezygnował -podobno żona się nie zgodziła. Quote
tomcug Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Zmysł napisał(a):Byłem dzisiaj u Sefory. Wyrosła, ale ładna jest cały czas. Później wkleję fotki. Przy okazji jeszcze kilku bid:-( Sefora prawie miała domek. Jakiś pan zachwycony sunią już się umawiał, kilka tygodni był w kontakcie, ale w ostatniej chwili zrezygnował -podobno żona się nie zgodziła. Zmysł, ja trochę nie rozumiem - facet się umawia kilka tygodni, robi nadzieje a w końcu się okazuje, że jego żona o niczym nie wiedziała? Czy może rozmyśliła się w ostatniej chwili? Niepoważne to trochę :shake:. Quote
Zmysł Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 tomcug napisał(a):Zmysł, ja trochę nie rozumiem - facet się umawia kilka tygodni, robi nadzieje a w końcu się okazuje, że jego żona o niczym nie wiedziała? Czy może rozmyśliła się w ostatniej chwili? Niepoważne to trochę :shake:. No właśnie. Tacy ludzie. Może lepiej, że nic z tego nie wyszło, niż Sefora miałaby po raz kolejny wylądować w śmietniku. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Rany takie śliczności. :-( Sama bym takich okrutnych ludzi do śmieci wrzuciła. Bo wcale się od tych brudów w kuble nie różnią. Quote
tomcug Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Dobry wieczór - są jakieś nowe wieści? Quote
Zmysł Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Dzięki Tomcug za ten kontakt. Pani napisała mi przed chwilą, że zdecydowali się na adopcję bezdomnej suni błąkającej się po parkingu. Fajnie, że jakaś bida znajdzie domek. Ale Sefora musi poczekać Quote
tomcug Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Zmysł napisał(a):Dzięki Tomcug za ten kontakt. Pani napisała mi przed chwilą, że zdecydowali się na adopcję bezdomnej suni błąkającej się po parkingu. Fajnie, że jakaś bida znajdzie domek. Ale Sefora musi poczekać Skoro dali domek innej bezdomnej suni to świetnie. Po cichu liczyłam, że Sefora znajdzie domek - może następnym razem? Quote
Zmysł Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106329 Quote
Zmysł Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Dzisiaj może być wielki dzień.... ale sza.... Quote
tomcug Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Oj, Zmysł - może lepiej nie pisz takich informacji. Takie ciekawskie i niecierpliwe baby jak ja to mają potem problem, żeby się na czymś skupić :razz:. Quote
Zmysł Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Dzisiaj ważny dzień dla kilku zielonkowskich psiaków. A i ciężki dla mnie. Wieczorem(późnym) więcej wieści, mam nadzieję, że pozytywnych. Quote
anouk92 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Zmysł napisał(a):Dzisiaj ważny dzień dla kilku zielonkowskich psiaków. A i ciężki dla mnie. Wieczorem(późnym) więcej wieści, mam nadzieję, że pozytywnych. Nie zapeszaj:nono: - na razie jada tylko 2;) Quote
Recommended Posts