Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłem dzisiaj u Sefory. Wyrosła, ale ładna jest cały czas. Później wkleję fotki. Przy okazji jeszcze kilku bid:-(
Sefora prawie miała domek. Jakiś pan zachwycony sunią już się umawiał, kilka tygodni był w kontakcie, ale w ostatniej chwili zrezygnował -podobno żona się nie zgodziła.

Posted

Zmysł napisał(a):
Byłem dzisiaj u Sefory. Wyrosła, ale ładna jest cały czas. Później wkleję fotki. Przy okazji jeszcze kilku bid:-(
Sefora prawie miała domek. Jakiś pan zachwycony sunią już się umawiał, kilka tygodni był w kontakcie, ale w ostatniej chwili zrezygnował -podobno żona się nie zgodziła.

Zmysł, ja trochę nie rozumiem - facet się umawia kilka tygodni, robi nadzieje a w końcu się okazuje, że jego żona o niczym nie wiedziała? Czy może rozmyśliła się w ostatniej chwili? Niepoważne to trochę :shake:.

Posted

tomcug napisał(a):
Zmysł, ja trochę nie rozumiem - facet się umawia kilka tygodni, robi nadzieje a w końcu się okazuje, że jego żona o niczym nie wiedziała? Czy może rozmyśliła się w ostatniej chwili? Niepoważne to trochę :shake:.

No właśnie. Tacy ludzie. Może lepiej, że nic z tego nie wyszło, niż Sefora miałaby po raz kolejny wylądować w śmietniku.

Posted

Dzięki Tomcug za ten kontakt. Pani napisała mi przed chwilą, że zdecydowali się na adopcję bezdomnej suni błąkającej się po parkingu. Fajnie, że jakaś bida znajdzie domek. Ale Sefora musi poczekać

Posted

Zmysł napisał(a):
Dzięki Tomcug za ten kontakt. Pani napisała mi przed chwilą, że zdecydowali się na adopcję bezdomnej suni błąkającej się po parkingu. Fajnie, że jakaś bida znajdzie domek. Ale Sefora musi poczekać

Skoro dali domek innej bezdomnej suni to świetnie. Po cichu liczyłam, że Sefora znajdzie domek - może następnym razem?

Posted

Oj, Zmysł - może lepiej nie pisz takich informacji. Takie ciekawskie i niecierpliwe baby jak ja to mają potem problem, żeby się na czymś skupić :razz:.

Posted

Zmysł napisał(a):
Dzisiaj ważny dzień dla kilku zielonkowskich psiaków. A i ciężki dla mnie. Wieczorem(późnym) więcej wieści, mam nadzieję, że pozytywnych.

Nie zapeszaj:nono: - na razie jada tylko 2;)