karambol Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Fotki Suzi z pobytu w Jeleniej Górze - Sobieszowie: [url]http://picasaweb.google.com/radosna83/Suzi[/url] Quote
czarnula Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 jaka fajna:) a ta grzywka ktora jej rosnie..super.. Quote
RudaPaskuda Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 ta grzywka to trochę moje dzieło;) Bo po kąpieli wyglądała jak włochata kula bez ładu i dorwałam nozyczki i jej zmieniłam trochę image :D Quote
UTAAP Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Paskuda gratulacje za Suzi i oby jej sie w nowym domku mieszkalo tak jak u ciebie :) Quote
RudaPaskuda Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Suzi ma juz bilet na IC do Warszawy na poniedziałek :) Quote
Reno2001 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Ale super. To juz niedługo !!!:multi::multi::multi: Quote
irysek Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 a kiedy simonek zostanie zabrany ze schronu? moja opieka nad nim przez te pare dni nadal aktualna :) Quote
Negri Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Simon podrósł strasznie:cool3: Wczoraj go widziałam i próbował mnie podgryźć:evil_lol: Quote
RudaPaskuda Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Ja mu dam gryzienie ;) U mnie są same pokojowo nastawione psy.Czy ktoś zaoferował by transport psa ze schronu do mnie?? Quote
Negri Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 W pon zaczynam ferie mogę podwiesić kiedyś psiaka a potem pójdę do TZ :) W końcu ta sama ulica:evil_lol: Quote
irysek Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='RudaPaskuda']Ja mu dam gryzienie ;) U mnie są same pokojowo nastawione psy.Czy ktoś zaoferował by transport psa ze schronu do mnie??[/quote] ja moge go przywiezc, tylko kiedy ci pasuje? Quote
Poker Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 słodka ta Suzi , tylko czemu pyszczek ma taki brudny ?;) :lol::eviltong: Quote
RudaPaskuda Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Suzi jedzie w poniedziałek(ma już komplet szczepień i chipa),ja 12 mam egzamin.Nie wiem jak jest czynne schronisko, ale najwczesniej 13.02 tak po południu bym mogła być... A Suzi pyszczek musiała gdzieś m brzuchu mamy wsadzac ze tak sie jej usmarował Quote
RudaPaskuda Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 13 rano idę do pracy na 4 godz.do pracy Koło 14 mogła bym byc w schronie i potrzebuje transport do domu z psiakiem bo sie obawiam ze moze nie być tak gładko(w miarę) jak z Sisą i Suzi... Quote
irysek Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Negri']Ja oferuje pomoc jak coś to pisz ;)[/quote] w transporcie czy w przetrzymaniu Simona tych pare dni kiedy rudej nie bedzie w polsce? Quote
Reno2001 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 czy Suzi dojechała szczęśliwie? są Jakieś wieści?? I co z Simonkiem??? Quote
Negri Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Ruda jak chcesz to ja go mogę Ci po prostu do domu przytargać ;p Ale to w czwartek. No chyba, że Irysek go samochodem podwiezie;) Quote
Poker Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 jak Suzi w nowym domku? kto ją zawiózł? Quote
RudaPaskuda Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Suzi pojechała pociagiem.Jeszcze przed wyjazdem na ostatnim spacerze z nową właścicielką,siostrzenicami i ze mną miała przygode bo...wskoczyła do wody za kaczkami i był bieg do domu i suszenie i ogrzewanie..(ale ja już chyba o tym pisalam) W pociagu Suzi położyła się na swoim posłaniu i troszke zaczeła piszczeć przed samą Wawą.W domu spokojnie,ale nie chce się załatwaić woole.Na dworze podobno mnie szuka..:(Ale ma dobry domek.Trochę się zawiodłam na dziewczynie z Wawy co miała ten domek sprawdzic.Nawet pisze o sobie ze się tym zajmuje, mi napisała, ze OK, nze nie ma sprawy a dom był nie sprawdzony wcześniej.Ciekawe czy ktoś do niej zajzy za jakiś czas... Po Simon amam plan pojechac jutro.Rano do pracy.Mam plan na 9 i 3 godzi.czyli koło 12:30 bym była.I pewnie skończy sie tak ze bedę go targać sama do domu,bede zasikana i może pogryziona..:)Jakieś ofiary musza być. Dostałam tez wieści od Sisy(Saby), ze reaguje na imię i że chodzi bez smyczy, przychodzi do gości i jest super. A teraz idę spać bo na rano nie wstanę :P Quote
RudaPaskuda Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 i musiałam sobie poradzic sama:) POjechałam, zabrałam,i do autobusu.Potem Simon mnie zadziwił i doszedł od autobusu do domu(ok 2 przystanków)Był trochę przestrasznony ale przeszedł i nawet wszedł do klatki schodowej i na schody :D Chyba lubi się czesać bo sie rozłożył i jak przestawałąm to się tak gapił z pytaniem:już??W pokoju jest mało zestresowany,lezy sobie koło biurka i żebrze o jedzenie!!!szok Quote
Negri Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 No proszę jak się chłopak rozkręca :multi: Quote
Reno2001 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Dajcie tylko znac kiedy zakładac allegro...:cool3: Quote
Poker Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ale jesteś dzielna,Rude Cudo Fajnie,że Simon taki superowy chłopak 13.wcale nie jest pechowa.Mój tymczasik pojechał dziś do domku :evil_lol: :placz: Quote
Recommended Posts