marcysia1975 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 witam serdecznie mam w domu szczeniaka 3 mce , nie chce jeść żadnej suchej karmy , gotuje konpletnie nie wiem jak to zastosować u maluszka , tym bardziej ,że to jest nasz pierwszy piesek w zyciu więc ompletnie nic nie wiemy , będę bardzo wdzięczna o praktyczny jadłospis pozdrawiam serdecznie i wszystkim życzliwymserdecznie z góry dziekuję Quote
paczanga Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Proponuję zarejestrować się na grupie barf-pl na yahoo.com, w archiwum są rożne rady i wskazówki jak maluszka karmić barfem. Od siebie proponuję część rzeczy zmielić i pomrozić i powoli uczyć psiaka spokojnego gryzienia gości (wybrać takie z gałkami, trzymać skrzydełko z jednej strony, a z drugiej niech sobie mały młemła;)). Quote
Magd@ Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 czytam , czytam i coraz bardziej mnie ten barf kręci ... Quote
Recommended Posts