Erazm Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Hi, hi w nowym domku, kotek już nachalny:lol:, wymaga stałego głaskania, wieczorem polka galopka z dzieciakiem, dzieciak pada, kot nie zawsze, chałupa zdemolowana , ale spokój i rodzina bardzo zadowolona, kot pewnie też, bo mruczy jak stary piec. A tak na poważnie to wszyscy są nim zachwyceni i kociak wygląda na bardzo szczęśliwego. GB, Ty to masz łapę do dobrych adopcji:lol: Quote
GameBoy Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 zdjecia zdjecia zdjecia!!!!! :mad: Quote
Erazm Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Tylko mam to jedno, w przyszły poniedziałek przyjeżdżają do Łodzi więc zrobię im parę fotek będę tam w czwartek, a w międzyczasie przycisnę też o "materiał" tylko nie wiem czy mają cyfrówkę. Żenia, dzwoniła dziś do mnie kot stracił zainteresownie firankami, jest świetny, doskonale się klimatyzuje:lol::lol::lol: Na zdjęciu podczas poznawania terenu i szukania miejsca na kupkę:cool3: Quote
Recommended Posts