_ogonek_ Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Wątek odświeżony. Link: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f85/blakala-sie-po-ulicy-najpierw-szczesliwa-adopcja-teraz-nieszczesliwa-sunia-w-schronie-140933/#post12526218[/url] Quote
giselle4 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [COLOR=red]...Ciotki kochane[/COLOR] [COLOR=#ff0000]która pisała do mnie na Pv o zaginionym hasiorku[/COLOR] [COLOR=#ff0000]prosze o kontakt........:crazyeye:[/COLOR] Quote
giselle4 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 ...Przepraszam czasem mam dola kaca moralnego i nie pisze wybaczcie to nie znaczy ze nie mysle juz o psiakach....przeciwnie pozniej wszystko uzupełnie:mad: Quote
zuzlikowa Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 [quote name='giselle4']...Przepraszam czasem mam dola kaca moralnego i nie pisze wybaczcie to nie znaczy ze nie mysle juz o psiakach....przeciwnie pozniej wszystko uzupełnie:mad:[/quote] Rozumiem...mnie też dopada...i też muszę uzupełniać...:oops: Trzymaj się Janielico...mocno trzymaj i dbaj o siebie!:loveu::loveu::loveu: Quote
fiorsteinbock Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Tak Gisellko, razem po tych dołach chodzimy wiec sie nie martw - jest nas wiecej i pomozemy sobie z nich wyjsc!!! Quote
zuzlikowa Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 [quote name='fiorsteinbock']Tak Gisellko, razem po tych dołach chodzimy wiec sie nie martw - [B]jest nas wiecej i pomozemy sobie z nich wyjsc!!![/B][/quote] Dokładnie tak!!!....trzymajmy się!:loveu: Quote
giselle4 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 [quote name='zuzlikowa']Dokładnie tak!!!....trzymajmy się!:loveu:[/quote] moje Wy aniołki kochane:loveu: juz dobrze.... buziaki i damy rade:evil_lol::crazyeye: Quote
giselle4 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 ...do domku poszła moja imienniczka Grazka Mirek ma szanse n adomek w Karkowie co z tego wyjdzie nie wiem:shake: Jutro maja przyjechac ludzie po Bace... tylko czy przyjadą? :razz: Quote
giselle4 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 ...Baca dalej w schronie Sawa jedzie do domu Lena na operacje Kana ma pojechac w sobote do domu Elik na izolatce a Łagi umarł:-( Quote
zuzlikowa Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='giselle4']...Baca dalej w schronie Sawa jedzie do domu Lena na operacje Kana ma pojechac w sobote do domu Elik na izolatce a Łagi umarł:-([/quote] Giselko...tak mi przykro:-( Quote
giselle4 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='zuzlikowa']Giselko...tak mi przykro:-([/quote] Wiesz,zawsze mam takiego kaca moralnego jak pies odchodzi [ale zeby mi jezyk odpadł bo wykracze]wiedziałam ze bedzie cięzko... Roma,Ty tez masz dramat z Treworm Boze kochany:-(:shake:nie rozumiem nie rozumiem. W przyszłym tygodniu jede po Gabi szukam taniego hotelu,domu,tymczasu, pieniedzy ,robimy wspolnymi siłami bazarki ale szlag mnie trafia ...bo ten piesek mial juz swoj domek taki duzy limit kasy wykorzystał i mialo byc cudownie:-( a dalej schron i od nowa ..... a inne czekaja:mad: Quote
zuzlikowa Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 ...Rozumiem...Trevor,to dla mnie ogromny dramat...a miał być bezpieczny! Miał!:shake:...nie umiem pogodzić się z tym. Giselko...trzymaj się mocno! Pomagaja takie maleństwa,które idą do domku,lub,które uratujesz... ...ja też mam dziś swoją radość...udało się zabrać do hoteliku młodziutkiego benika,którego wywalono z auta -ponad miesiąc temu- przy kupie piachu i on tam został i czekał! Quote
Kamila_ Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 :shake: Gisselko przykro ... Mamy dobre chęci, ale wszystkim nie uda się pomóc, potrzeba wielu dobrych ludzi! Do góry! Quote
giselle4 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Kama ,mowisz jak moj Tz....ale masz racje Do domku poszla Roza czarna labkowata i malutka Dzesi...długo byla w schronie ta dziewczyna ppapapap dziewczyny szczęscia:evil_lol::loveu: Quote
fiorsteinbock Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Czy Roza skonczyla dopiero kwarantanne? Mam fotki takiej slicznotki z kwarantanny, to chyba Ona! :loveu: Quote
giselle4 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='fiorsteinbock']Czy Roza skonczyla dopiero kwarantanne? Mam fotki takiej slicznotki z kwarantanny, to chyba Ona! :loveu:[/quote] Tak ,to ta Quote
fiorsteinbock Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='giselle4']Tak ,to ta[/quote] To wstawie jej zdjecia, piekna sunia - dopiero ją w tyg obfocilam! :multi::multi::multi: Wszystkie pieski powinny z kwarantanny isc prosto do domkow! Nie moge skojarzyc Dżesi :oops: Quote
giselle4 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='fiorsteinbock']To wstawie jej zdjecia, piekna sunia - dopiero ją w tyg obfocilam! :multi::multi::multi: Wszystkie pieski powinny z kwarantanny isc prosto do domkow! Nie moge skojarzyc Dżesi :oops:[/quote] On była DŁUGO MAŁA TAKA troch eszczekliwa i nie do dzieci...chociaz ladna bestia Quote
fiorsteinbock Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='giselle4']On była DŁUGO MAŁA TAKA troch eszczekliwa i nie do dzieci...chociaz ladna bestia[/quote] Moze i Perelka Adusi szybko znajdzie domek...byloby cudownei! Quote
giselle4 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Roze zabrał własciciel ,Edytko:evil_lol::loveu: Quote
_ogonek_ Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Grażynko która Gabi wraca ?! krówka łaciatka ?!` Quote
gameta Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='A&S']Grażynko która Gabi wraca ?! krówka łaciatka ?!`[/quote] Aduś "nasza Gabi" - ta co kota zeżarła :diabloti: Quote
giselle4 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='gameta']Aduś "nasza Gabi" - ta co kota zeżarła :diabloti:[/quote] Tak wywołałas wilka z lasu hihihi Majeczko:crazyeye: Quote
gameta Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='giselle4']Tak wywołałas wilka z lasu hihihi Majeczko:crazyeye:[/quote] No właśnie zauważyłam objawienie na Gabowym wątku :evil_lol: Quote
giselle4 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='gameta']No właśnie zauważyłam objawienie na Gabowym wątku :evil_lol:[/quote] Sprytna laska z Ciebie i jak sie rozumiemy:multi::evil_lol: Quote
Recommended Posts