annamaria Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Znaleźli się właściciele psa BORYSA, podobno im uciekł. Mieli wielkie żal, że pies było ogłoszony na kilku forach Kwidzyńskich (ze wyrzucony itd).Cholera nie dość że człowiek przygarnął , wykąpał, odpchlił i dawał jeść to jeszcze dostał joby( bo znajomi i rodzina co pomyślą):-o!!Ale psina się cieszył jak ich zobaczył, mówię Wam dziewczyny:loveu: oni dali ogłoszenie w lecznicy dla zwierząt (pracuje tam moja szwagierka) i dała nam znać.Więc szczęśliwe zakończenie dla psiaka .MAM NADZIEJĘ ŻE ZNOWU IM NIE ZWIEJE! Quote
bea_m Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 :-o:roll: no ale odjazd!!!! No i po co Ci to było? :evil_lol: Niech sie cieszą że psa znaleźli. Ja sie cieszę że się dobrze skończyło. Po prostu pewne rzeczy trzeba olać i robić tak żeby było dobrze. A swoją drogą to co to za właściciele których psiak jest zapclony? :roll: Quote
annamaria Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Sama tez nie wiem po co mi to było:diabloti: Mówiłam że był zapchlony , stwierdzili że pewnie na ulicy od psów dostał:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Ja to bym po rekach całowała gdyby mi się ktoś tak ładnie moją zgubą zaopiekował :mad: Ładni ludzie, ładni :mad: Ale b dobrze że rodzinka się znalazła, kamień z serca :multi: Quote
Recommended Posts