Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam, że tak rzadko się odzywam, biegam między pracą i dwoma kobitami chorymi na zapalenie płuc (mama w szpitalu i małe bździu w domu). TZ siedzi na miejscu, pilnuje stada, gotuje papu i karmi. Apetyt trochę mniejszy, widać że żarłoczność to był efekty wygłodzenia. Nadal ciężko oddycha, ale głównie w nocy albo kiedy mości się do spania. Dzień spędza głównie na kanapie, obserwuje, jak Ściema wariuje z zabawkami. Czasem powalczy z jakimś pluszowym potworem, naszczeka na kocyk, potem sobie poodpoczywa i tak dzionek mija.

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Fela napisał(a):
TZ i Ściema zawiązali koalicję...

Nie mam wątpliwości - Małe Bździu zostaje u Feli... Pora zmienić tytuł wątku i przenieść go do odpowiedniego działu.

• 2 weeks later...
Posted

Mam nadzieję, że kiedyś pojawią się zdjęcia Małej Bździu... (niekoniecznie na kanapie).
Fela, co najmniej jestem zdziwiona Twoim zachowaniem. Nie odezwałaś się, nie wytłumaczyłaś... po prostu zamilkłaś. Nieładnie.

Posted

Wydaje mi się, że każda ze stron czekała na kontakt z drugiej strony...
Ja też czekałam. Cóż :roll:
Bździu zostało na kanapie w Milanówku, na szczęście ma się dobrze. Ale jest wiele nieszczęść do przygarnięcia, może mama hop! zdecyduje się na któreś z nich...

Posted

a u jakiego lekarza bździu miała diagnozowane serducho?
bo u mojego psiaka, który chorował na serce, była właśnie tendencja do odsercowego zapalenia płuc. :shake:

Posted

Serducho badane było w lecznicy na Białobrzeskiej w Warszawie. U Bździu ewidentnie było zapalenie płuc, po intensywnej kuracji antybiotykowej wszystko doszło do normy - nie dyszy, nie kaszle, choć szaleje jak idiotka.

I wczoraj dostała kanapę na własność (zakupiliśmy nową, a ta, którą była uprzejma zapaskudzić swoimi wielgachnymi łapami, dostała w spadku, musi się tylko czasem podzielić z Rudolfem i Ściemą).

• 4 years later...