Fela Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Przepraszam, że tak rzadko się odzywam, biegam między pracą i dwoma kobitami chorymi na zapalenie płuc (mama w szpitalu i małe bździu w domu). TZ siedzi na miejscu, pilnuje stada, gotuje papu i karmi. Apetyt trochę mniejszy, widać że żarłoczność to był efekty wygłodzenia. Nadal ciężko oddycha, ale głównie w nocy albo kiedy mości się do spania. Dzień spędza głównie na kanapie, obserwuje, jak Ściema wariuje z zabawkami. Czasem powalczy z jakimś pluszowym potworem, naszczeka na kocyk, potem sobie poodpoczywa i tak dzionek mija. Quote
Fela Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Ma wielką przyjaciółkę. Dosłownie wielką. Jest nią Ściema większa od niej mniej więcej 6,5 raza Quote
malagos Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Jak tam to małe sliczne? Zostaje u Feli? Quote
beam6 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 malagos napisał(a):Jak tam to małe sliczne? Zostaje u Feli? :evil_lol: dobre pytanie !!!!!!!! :evil_lol: Quote
hop! Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Fela napisał(a):TZ i Ściema zawiązali koalicję... Nie mam wątpliwości - Małe Bździu zostaje u Feli... Pora zmienić tytuł wątku i przenieść go do odpowiedniego działu. Quote
malagos Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Fela napisał(a):TZ i Ściema zawiązali koalicję... Żartujesz?! no patrzcie, jak to sie dogadali :cool3: :loveu: Quote
hop! Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Mam nadzieję, że kiedyś pojawią się zdjęcia Małej Bździu... (niekoniecznie na kanapie). Fela, co najmniej jestem zdziwiona Twoim zachowaniem. Nie odezwałaś się, nie wytłumaczyłaś... po prostu zamilkłaś. Nieładnie. Quote
Fela Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Wydaje mi się, że każda ze stron czekała na kontakt z drugiej strony... Ja też czekałam. Cóż :roll: Bździu zostało na kanapie w Milanówku, na szczęście ma się dobrze. Ale jest wiele nieszczęść do przygarnięcia, może mama hop! zdecyduje się na któreś z nich... Quote
hop! Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Najważniejsze, że Bździu ma kanapę (na pewno wygodną), że miewa się dobrze, i że wszystko zostało wyjaśnione. ;) Quote
dem Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 a u jakiego lekarza bździu miała diagnozowane serducho? bo u mojego psiaka, który chorował na serce, była właśnie tendencja do odsercowego zapalenia płuc. :shake: Quote
malagos Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 to moze zalożycielka zmieni tytuł, Malotka powinna być w dziale szczęśliwców! :multi: Quote
Fela Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Serducho badane było w lecznicy na Białobrzeskiej w Warszawie. U Bździu ewidentnie było zapalenie płuc, po intensywnej kuracji antybiotykowej wszystko doszło do normy - nie dyszy, nie kaszle, choć szaleje jak idiotka. I wczoraj dostała kanapę na własność (zakupiliśmy nową, a ta, którą była uprzejma zapaskudzić swoimi wielgachnymi łapami, dostała w spadku, musi się tylko czasem podzielić z Rudolfem i Ściemą). Quote
Recommended Posts