mulinka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 i może w tytule warto napisać, że jest mała i że mieszka w schroniskowej budzie :( Quote
mulinka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 już poprosiłam o bannerek a czy jest może szansa na nowe zdjęcia ? Quote
mulinka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 kochana amyszka z forum miau podarowała suni bannerek do wklejenia do podpisu: aby umieścić bannerek w podpisie wystarczy skopiować poniższy kod bannerka, kliknąć na Panel Użytkownika na górze strony, potem na Edytuj Podpis i można wkleić kod :) kod: [noparse][/noparse] Quote
Bonsai Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 mulinko - dziękuję za załatwienie bannerka! :loveu: Nowe zdjęcia będą możliwe, jeśli pozwolą wolontariuszom być wolontariuszami - będziemy próbować. Na razie mogę poszukać innych, starych zdjęć. Quote
Bonsai Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Leda z mala_pijawka na spacerku, przystanek na wodę Sunia niedługo po przybyciu do schroniska, jak widać - bardzo smutna Z kumplem Szipem (ten od pół roku już w nowym domku) Z volontariuszką: zobaczcie jaka uśmiechnięta! :loveu: Na spacerku z Szipem, spuszczona ze smyczy bardzo grzecznie się nas trzyma. Quote
Bonsai Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Dostałam jeden e-mail w sprawie suni, jednak to nic pewnego. Quote
mulinka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 jakie piękne zdjęcia i jaka piękna Leda :) a za bannerek należą się podziękowania Sabince :loveu:i amyszce :loveu: amyszka zrobiła drugą wersję bannerka dla Ledy: aby umieścić bannerek w podpisie wystarczy skopiować poniższy kod bannerka, kliknąć na Panel Użytkownika na górze strony, potem na Edytuj Podpis i można wkleić kod :smile: kod: [noparse][/noparse] Quote
Bonsai Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 W takim razie wielkie podziękowania dla Sabiny i amyszki. :loveu: Mam nadzieję, że jak zjawimy się w schronisku pozwolą nam zająć się małą. Quote
Sabina02 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 mulinka napisał(a):zaraz poproszę cioteczki z forum miau o bannerek dla suni Sabinko a może w ogłoszeniach dopisz, że jest na mrozie bez sierści może wtedy szybciej ktoś się nad nią zlituje, jest prześliczna warto poprosić w ogłoszeniu nawet o dom tymczasowy Dziekuje cioteczko Mulinko o zalatwienie banerka!!! :loveu: Nie dodalam w ogloszeniu ze sunia jest znowu bez siersci, bo nie chce zniechecac ludzi. Tego moga sie juz dowiedziec jak sie skontaktuja. Natomiast jak sugerowalas, dodalam w ogloszeniu ze marznie w budzie... Quote
Sabina02 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 mulinka napisał(a):jakie piękne zdjęcia i jaka piękna Leda :) a za bannerek należą się podziękowania Sabince :loveu:i amyszce :loveu: Nie, nie! Podziekowania za banerek naleza sie Mulince i Amyszce... Ja tylko poprosilam Mulinke o zalatwienie banerka... a Mulinka hop siup - i zalatwila! :loveu: Quote
Sabina02 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Bonsai napisał(a):Dostałam jeden e-mail w sprawie suni, jednak to nic pewnego. Trzymamy kciuki!!! Quote
Bonsai Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 W takim razie dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do zrobienia bannerka. :loveu: Oczywiście będę informować każdego potencjalnego chętnego o chorobie suni. A najchętniej to bym ją wyciągnęła do mojego weta, do którego mam zaufanie i on by z pewnością postawił jasną diagnozę. Bo teraz to tak naprawdę nie wiemy co jej jest. Wet schroniskowy mówi, że związane jest to ze zmianami chormonalnymi, ale co jeśli jest to np. nużyca? Damy ją do domu, gdzie są inne psy i się wszystkie pozarażają? Trzeba coś wyykombinować. Quote
Bonsai Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 A babunia nadal tam marznie i marzy o dobrym człowieku, który wyciągnie ją z tego koszmaru.... Ratunku! Quote
Sabina02 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 A czy jest wogole mozliwosc zabrania suni do weta? Quote
Sabina02 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Bonsai napisał(a):Oficjalnie nie... :evil_lol: To jak to zrobisz? :razz: Quote
Bonsai Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Wiesz, będąc na spacerze można zawsze przypadkiem wpaść do weta.... :cool3: A na serio, to dobrym wyjściem byłby tymczasik. Tylko, kurcze, trudno powiedzieć ile on moze trwać.... :( Co robić, co robić? Tak źle, tak niedobrze... Quote
Bonsai Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Jest domek dla Leduni! Pewny w 100% ! Potrzebujemy teraz tymczasu dla małej do 4 lutego, bo wtedy najwcześniej sunia może pojechać do domku! Wszelkie koszty będą zwrócone, ale.... potrzebny tymczas na już! Sunia marznie,nie wiadomo co z jej chorobą , trzeba pilnie ją leczyć! :placz: Quote
mulinka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Bonsai']Jest domek dla Leduni! Pewny w 100% ! Potrzebujemy teraz tymczasu dla małej do 4 lutego, bo wtedy najwcześniej sunia może pojechać do domku! Wszelkie koszty będą zwrócone, ale.... potrzebny tymczas na już! Sunia marznie,nie wiadomo co z jej chorobą , trzeba pilnie ją leczyć! :placz: to może wklej tą informację na samej górze w pierwszym poście jako aktualizacja Quote
Bonsai Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Potrzebny tymczas, ratunku! Do 4 lutego! Sunia nie ma szans w schronisku, a czeka na nią dom! Wszelkie koszty pobytu w domku tymczasowym zwracamy! Quote
Bonsai Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Cały czas szukam jakiegoś hoteliku, który mógłby zapewnić suczce odpowiednie warunki. Niestety, jak dzwonię po najbliższych hotelikach słyszę: "bierzemy duze psy do kojców..." Quote
Bonsai Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 A może ktoś z dogomaniaków mógłby zapewnić tymczasik do 4 lutego? Quote
mulinka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Bonsai może dopisz w tytule, że potrzebny DT do 4 lutego Quote
Recommended Posts