natalia_aa Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 O moj ty smutku, same staruszki... PS: Strone tez Krzychu prowadzi? Quote
karolina1 Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 A wiesz że nie wiem, ale chyba raczej nie. Tylko jakaś babka. Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [COLOR=Red][B][FONT=Arial]Byłam na stronce.......Gobiś czeka :shake:[/FONT][/B][/COLOR] Quote
Wola Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Też zajrzałam na stronkę :shake: kurczę Was to trzeba w necie reklamować wszędzie bo o schronisku w Tczewie i jak dojechać to na pewno nie każdy wie... A takie bidulki tam siedzą... nawet 10 lat!! to całe psie życie przecież!! Quote
karolina1 Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 No o schronisku było cicho teraz się dopiero rozgłos zaczyna, zobaczymy co będzie.. Quote
karolina1 Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Wczoraj do schroniska trafiła 1,5 roczna suczka amstaffa wiem tylko że ma uchole podobne do Donxy :D i też jest łaciata ;] Postaram się na jutro zrobić zdjęcia.;) Quote
Alicja Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='karolina1']Wczoraj do schroniska trafiła 1,5 roczna suczka amstaffa wiem tylko że ma uchole podobne do Donxy :D i też jest łaciata ;] Postaram się na jutro zrobić zdjęcia.;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] no to mamy kolejną bullkowatą sierotkę :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
natalia_aa Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]no to mamy kolejną bullkowatą sierotkę :shake:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] no niestety, ciekawe jak wyglada, moze jest z tego samego miotu :cool3: Quote
Alicja Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='karolina1']Zdjęcia małej już na pierwszej.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B][url]http://img142.imageshack.us/img142/152/sixagn6.jpg[/url] no jaka słodycz .........:loveu::loveu::loveu:.....ludzieńki ...ONA czeka [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Wola Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 ale śmieszna malucha :) oby szybko trafiła na poduchę. Quote
Alicja Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='Wola']ale śmieszna malucha :) oby szybko trafiła na poduchę.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]też na to liczę :kciuki:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]pysiaczki ....w górę ...[/B][/COLOR][/FONT] Quote
karolina1 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Nowe zdjecia niuni na pierwszej..czyż nie jest słodka ;] i te kropki ;D Quote
karolina1 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='natalia_aa']No dalmatynczyk normalnie :evil_lol:[/quote] :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Mała jest rozkoszna :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agabe Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: dzisiaj uciekł mi pies - amstaff, biszkoptowy, cięte uszy, SNOOP-tak sie nazywa, ostatni raz go widziano kolo ZUSu na Suchostrzygach w Tczewie ps.mam jego zdjęcie ale nie wiem jak wkleić na dogomanie Quote
natalia_aa Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Agabe masz juz PW ode mnie. Ponadto ogłosiłam psiaka na dogo w dziale psów zaginionych, link: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9655287#post9655287[/URL] Jak dostane fotki do poprosze o wstawienie info takze na stronie fundacji AST. Quote
karolina1 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='agabe']:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: dzisiaj uciekł mi pies - amstaff, biszkoptowy, cięte uszy, SNOOP-tak sie nazywa, ostatni raz go widziano kolo ZUSu na Suchostrzygach w Tczewie. ktokolwiek widział - proszę o kontakt. tel: 511385314 ps.mam jego zdjęcie ale nie wiem jak wkleić na dogomanie[/quote] Oczywiście jak by coś do nas trafiło odrazu informuje!! miejmy nadzieje ze pies sie szybko znajdzie!! Quote
Wola Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 też trzymam kciuki za odnalezienie psiaka. Tczew nie jest taki duży. Gdzieś musi być ;) Quote
karolina1 Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Pies trafił do nas, dziś z rańca przyjechała pańcia i zabrała mordke. :multi: Quote
Recommended Posts