jonQuilla Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nosek wklęśnięty :multi::multi: [url]http://images41.fotosik.pl/121/dfeb6493deeca904med.jpg[/url] słodka jest, wygląda jak pluszowa zabawka :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
C&B Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]nosek wklęśnięty :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive][URL]http://images41.fotosik.pl/121/dfeb6493deeca904med.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]słodka jest, wygląda jak pluszowa zabawka :loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ale jak temu pluszaczkowi rogi często wyrastają:evil_lol: Quote
Carry Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [url]http://images45.fotosik.pl/125/1de1933023e2e48amed.jpg[/url] Ależ spojrzenie XD :loveu: Quote
C&B Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 [quote name='Carry'][URL]http://images45.fotosik.pl/125/1de1933023e2e48amed.jpg[/URL] Ależ spojrzenie XD :loveu:[/quote] :loveu::loveu::loveu: Quote
C&B Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 [quote name='Izabela124.']Nareszcie fotki :multi::multi::multi:[/quote] Niedawno były:eviltong: Dziś mam nie najlepszy humor:cool1: A jutro jadę na 3 dniową wycieczkę... Ehhh... Oby ona poprawiła mi humora...:roll: Quote
Cortezik_82 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Cześć:multi: Słodka niunia [url]http://images49.fotosik.pl/125/3880cc0f8ac59fbcmed.jpg[/url] :loveu::loveu::loveu: Quote
C&B Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 [quote name='Cortezik_82']Cześć:multi: Słodka niunia [URL]http://images49.fotosik.pl/125/3880cc0f8ac59fbcmed.jpg[/URL] :loveu::loveu::loveu:[/quote] No hej:loveu: Wiem, że słodka:evil_lol: Carry- Witamy:loveu: Przed chwilą wróciłam z wycieczki. Jak zawsze ta sama kierowniczka, nasza kochana Barbara Misterna, zwana : Kunegundą, Baśką, Pigwą i Szanowną Panią Barbarą:evil_lol: Dziś wymyśleliśmy o nie piekną fraszkę : Barbara Misterna ma tak wielkie cyce, że nie mieszczą się nawet w największe donice:roll::evil_lol::diabloti: Kochamy ją:lol: Jeszenie- jak zawsze fuj.... Pogoda- jeszcze gorsza:placz: Ale widziałam, dużo psiaków:loveu: - collie - reakcja dzieci- O Lessie! Zobaczcie!:diabloti: Ale był to potulny psiak - aussie - jestem zauroczona:loveu: Zresztą tą rasę, zawsze kochałam:loveu: Niestety tylko na odległość go widziałam, bo szliśmy chodnikiem, a on biegał na polu:loveu: - wilczaka:loveu::loveu: - w Warszawie:loveu: Zastanawiam się czy to nie Baaj:roll: - labcia- oj ta wredota:mad: Całą noc szczekał na balkonie:roll: Mam nadzieję, że nie działa mu się żadna krzywda...:placz: - kilka kundelków - sweetaśne były, a jeden to podbił moje serce:loveu: Gadaliśmy z faciem który osobiście znał J.P. 2 ... Wychowywał się z nim:crazyeye: Opowiadał nam i wiecie co? To były emocje... Płakał:placz: Panie nia chciały nas zabrać do Oświęcima, bo Baśka gadała, że byś my wyli...:roll: Oh te Kunegundy Jeżeli ktoś chce wiedzieć, dlaczego teraz leżę z katarem to proszę pisać, to opowiem, ale nie chcę off' a dawać:roll: Quote
Bartiśkowa_ Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Hej :loveu: Czikuśna za szybą ,fajny efekt wyszedł :cool3: Quote
C&B Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']Hej :loveu: Czikuśna za szybą ,fajny efekt wyszedł :cool3:[/quote] Hej:loveu: Dzięki:roll: A ja się załame neidługo:placz: Czice znów coś wyskoczyło, tym razem na uchu:placz: Dziś to zauważyłam... Mamy krem, który smarowaliśmy na tego grzybka, a jutro nie ma nawet jak do weta podskoczyć, bo moja mama jest chora i musi iść do szpitala na jakieś badania, taty nie ma, a ja sama nie pójdę, bo musiałabym nieść Czikę na koniec miasta a to troche daleko i młoda by nie wytrzymała, a ona to nawet ciężka jest:diabloti: Teraz śpi... Ehhh... Czy ja z nią nigdy nie bedę miała spokoju??:evil_lol::eviltong: Quote
C&B Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 [quote name='Izuuus']Witamy po krótkiej przerwie :cool3:[/quote] [quote name='Shappy']i jak z Cziką?[/quote] Witam... Czice się goi.. Ale ja... Muszę zawiesić chwilowo galerię na czas nieokreślony:placz: Aż coś co mnie bardzo martwo powróci do normy...:placz: Nie są to sprawy osobiste, ale nie chcę o tym gadać:placz: Powiem tyle- Bary uciekł... I to przeze mnie:placz::placz: kiedy się trochę uspokoję opowiem wam to.. Ale na razie idę...:placz: Głupia jestem i tyle... Jezei mu się cos stanie to sobie tego nie daruję:placz: Spuściłam go na chwilę z oczu, a on już pobiegł za suczką:placz: I nawet nie wiem jak on uciekł.. Płoty są szczelne, bo były w wakacje wymieniane na nowe... Widocznie od strony sąsaida jest jedna ściana... :placz: Quote
Berneska Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 jeju ;( mam nadzieję że się znajdzie .. trzymaj się ... może rozwieś ogłoszenia , popytaj po sąsiadach ? może go widzieli ? :-(:-(:-( Quote
C&B Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 [quote name='Berneska']jeju ;( mam nadzieję że się znajdzie .. trzymaj się ... może rozwieś ogłoszenia , popytaj po sąsiadach ? może go widzieli ? :-(:-(:-([/quote] Jak tam coś rozwiesić, to zaraz dzieci pozrywają, a babcia już mówiła sąsiadom, że jakby widzieli to niech przyprowadzą...:placz: Ja chcę mojego Barego:placz: Quote
Cortezik_82 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Dominika trzymaj sie:calus:. Wiadomo co z Barym? Quote
C&B Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 [quote name='Cortezik_82']Dominika trzymaj sie:calus:. Wiadomo co z Barym?[/quote] Wrócił:multi::multi: Odsypiał pół dnia:evil_lol: Quote
Cortezik_82 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 To wspaniale:multi:. Tak się ciesze, że nic mu nie jest:bigcool: Quote
C&B Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 [quote name='Cortezik_82']To wspaniale:multi:. Tak się ciesze, że nic mu nie jest:bigcool:[/quote] Cieczna suczka robi swoje:diabloti: Tak tylko przez tą sukę to gromada bezdomnych psów będzie rosnąć i rosnąć:shake: A oczywiście wyniosła już się od każdego i chodzi po polach to ich już nie obchodzi:roll::shake: Quote
Cortezik_82 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Niestety w niektórych miejscach uważa się, że problem bezdomnych psów nie istnieje:-(. Quote
C&B Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 [quote name='Cortezik_82']Niestety w niektórych miejscach uważa się, że problem bezdomnych psów nie istnieje:-(.[/quote] Wieś gdzie mieszka moja babcia do takich należy:-( Quote
C&B Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 [quote name='Błyskotka']Dzień Dobry :).[/quote] Dzień dobry;) Shappy- nawet dobrze. Powiem wam szczerze, że przed chwilą wstałam:evil_lol: Ale mi się dobrze spało:eviltong: Jutro jadę na konie i może zajadę do Barego, wezme aparat, ale fot skaczących i tak nie będzie, chyba, że z in nego profilu:cool3: Quote
Recommended Posts