Izuuus Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='Domka_Czika']Dziękujemy:loveu: Zdrówko powoli powraca i nie mogę sie doczekać jutra, bo idę do fryzjerka, a potem na dłuuugi spacer z Cziką:loveu:[/QUOTE] Co pani robi z włoskami? :cool3: Quote
C&B Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 [quote name='Izuuus']Co pani robi z włoskami? :cool3:[/quote] Grzywkę i ścinam krócej włoski ;D Quote
Izuuus Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='Domka_Czika']Grzywkę i ścinam krócej włoski ;D[/QUOTE] To liczę na jakieś foteczki ;) Quote
jonQuilla Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]ooo jaka znużona psinka :) :cool3: [url]http://images46.fotosik.pl/83/6236e63da9245d7dmed.jpg[/url] [/B][/FONT][/COLOR] Quote
C&B Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 [quote name='Izuuus']To liczę na jakieś foteczki ;)[/quote] ja taka feee to się pazywać nie będę:roll: jonQuilla- zaraz po jedzeniu i zabawie to jej uluybiona czynność:evil_lol: Quote
Gosia2406 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Przyszliśmy sie przywitać.Przepraszamy że tak długo nie odwiedzaliśmy.Wszystko nadrobiliśmy.Pozdrawiamy. Quote
C&B Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 [quote name='Gosia2406']Przyszliśmy sie przywitać.Przepraszamy że tak długo nie odwiedzaliśmy.Wszystko nadrobiliśmy.Pozdrawiamy.[/quote] Dzieńdobrywieczór:loveu: Również pozdrawiamy:loveu: Quote
dysia-u Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Hej Domka!!! gdzieżeś ach gdzie? :crazyeye: pewnie siedzisz cały czas przed lustrem i poprawiasz fryzurke. :evil_lol: Jak tam nowa fryzurka? Quote
Sweet Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Hej;D gdzie ty sie podziewasz:D my sie spodziewamy fotek po fryzjerze:razz: Quote
dysia-u Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='Sweetaśna']Hej;D gdzie ty sie podziewasz:D my sie spodziewamy fotek po fryzjerze:razz:[/quote] no koniecznie!!! Quote
***Paulina*** Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Hejka:bye: Właśnie, czekamy na fotki:diabloti: Quote
***Paulina*** Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 To jak masz teraz te włosy zrobione??? Grzywka długo czy krótka? Na bok, na skos czy prosta??? Quote
C&B Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 [quote name='dysia-u']Hej Domka!!! gdzieżeś ach gdzie? :crazyeye: pewnie siedzisz cały czas przed lustrem i poprawiasz fryzurke. :evil_lol: Jak tam nowa fryzurka?[/quote] Jest co poprawiać:cool1: Wygladam okropnie:cool1: Zresztą jak zawsze..:cool1: Fotek na arzie nnie będzie, jak grzywka trochę podrosn ie, bo fryzjerka mnie oskubała normalnie:cool1: Witamy wszystkich:D Quote
Sweet Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='Domka_Czika']Jest co poprawiać:cool1: Wygladam okropnie:cool1: Zresztą jak zawsze..:cool1: Fotek na arzie nnie będzie, jak grzywka trochę podrosn ie, bo fryzjerka mnie oskubała normalnie:cool1: Witamy wszystkich:D[/quote] eh.. to widze ze po fryzjerze masz takie same wrażenia jak ja zawsze.. tez mi nigdy nie pasuje:cool1: ale pokaz napewno nie jest tak źle:p mi tez sie nigdy nie podoba moja fryzura a innym tak:eviltong: pokazuj szybko:mad::diabloti: Quote
C&B Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 [quote name='Sweetaśna']eh.. to widze ze po fryzjerze masz takie same wrażenia jak ja zawsze.. tez mi nigdy nie pasuje:cool1: ale pokaz napewno nie jest tak źle:p mi tez sie nigdy nie podoba moja fryzura a innym tak:eviltong: pokazuj szybko:mad::diabloti:[/quote] jka się akomulatorki podładują to MOŻE jak ją ąłdnie ustwię:D Quote
C&B Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 [quote name='Cortezik_82']Hejka!!:multi:[/quote] Hejka:loveu: Quote
***Paulina*** Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='Domka_Czika']Się ładują akomulatorki, potem z Czikusiową na spaceros,a MOŻE potem damy:D[/quote] Trzymam cię za słowo:diabloti::evil_lol: Quote
Cortezik_82 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Ja tu wchodzę, myślę że fota już jest, a jej nie ma:mad::lol: Quote
C&B Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 [quote name='***Paulina***']No co z tą fotką???:diabloti:[/quote] Się ładują akomulatorki, potem z Czikusiową na spaceros,a MOŻE potem damy:D Quote
C&B Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 [quote name='m@dzi@']:evil_lol:my też czekamy a co! :mad:[/quote] Nie chcę mi się ładować akomulatorków:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [quote name='Domka_Czika']Nie chcę mi się ładować akomulatorków:evil_lol:[/quote] Jak to ci się nie chce??? z tego co wiem to już są naładowane! Trzy dni temu pisałaś to: [quote name='Domka_Czika']Się ładują akomulatorki, potem z Czikusiową na spaceros,a MOŻE potem damy:D[/quote] :diabloti::angryy::mad: Quote
Recommended Posts