Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czikusia słodka :loveu: Nie widziałam nigdy z bliska maleńkiego pekińczyka. Nikt ze znajomych nie ma. Jeśli chodzi o pielęgnacje to chyba jest wymagająca? takie gęste futerko.:crazyeye:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dysia-u']Czikusia słodka :loveu: Nie widziałam nigdy z bliska maleńkiego pekińczyka. Nikt ze znajomych nie ma. Jeśli chodzi o pielęgnacje to chyba jest wymagająca? takie gęste futerko.:crazyeye:[/quote]

Zawsze w życiu musi być ten pierwszy raz:D
Czy jest wymagająca? Chyba nie. Ona ma bardziej takie mało puchate futerko, bo tylko jako szczeniak takie miała...Co dwa dni ją czeszę , co kilka miesięcy kąpie i to na tyle :D Koszty w jej jutrzymaniu sa dosyć duże, ale nie tylko związane z pielęgnacją:D

Posted

[quote name='***karola***'][URL]http://images38.fotosik.pl/59/4acc97bf1fba8bd2med.jpg[/URL] Pięknie wyszła:loveu:
Ale babinka mnie rozśmieszyła:megagrin:

Cortezi_82[/quote]

Dziękujemy:loveu:
Nie wiem co każdy widzi w tym zdjęciu, ale fajnie, że się podoba ;)

Posted

[quote name='Domka_Czika']Dziękujemy:loveu:
Nie wiem co każdy widzi w tym zdjęciu, ale fajnie, że się podoba ;)[/quote]
No jak to nie wiesz co każdy widzi wtym zdjęciu?Jest na nim taka śliczna,rozmażona.....poprostu hipnotyzuje tymi swoimi węgielkami,aż trudno odwrócić wzrok.......poprostu...adin,dwa,tri,czitiri....(Kaszpirowski).

Posted

[quote name='Gosia2406']No jak to nie wiesz co każdy widzi wtym zdjęciu?Jest na nim taka śliczna,rozmażona.....poprostu hipnotyzuje tymi swoimi węgielkami,aż trudno odwrócić wzrok.......poprostu...adin,dwa,tri,czitiri....(Kaszpirowski)[/quote]

Ja już do tych oczek przywykłam:loveu:

Posted

hej :)
dawno nas nie było, ale odrabiamy ;)
[url]http://images38.fotosik.pl/59/4acc97bf1fba8bd2med.jpg[/url] prześliczne to jest ! :loveu:
[url]http://images42.fotosik.pl/60/5b5950e80a04a493med.jpg[/url] jakie słodziak ! :loveu::cool3:
im dalej tym więcej zdjęć chce cytować, więc może wystarczy :eviltong:

Posted

[quote name='Gosia2406']Podziwiam,podziwiam,właśnie podziwiałam twoją galeryjkę a teraz zabrałam sie za resztę galerii tej rasy.[/quote]

Szkoda , że tak mało jest tych galerii co jeszcze ,,żyja"
Owczarkwoa- Dzieńdbrek!
Isia&Chester - Witamy!:multi: I dziękujemy :)

Posted

Hej:)
przepraszam za moją nieobecnośc u was dluga ale troche czasu mi brakowało i obiecuje poprawe:)
Czikusia i Baruś cudowni:loveu::loveu:
własnie a oni sie widzieli juz??

Posted

[quote name='Sweetaśna']Hej:)
przepraszam za moją nieobecnośc u was dluga ale troche czasu mi brakowało i obiecuje poprawe:)
Czikusia i Baruś cudowni:loveu::loveu:
własnie a oni sie widzieli juz??[/quote]

Widzieli się , bo kiedy go znalazłam Czika była ze mną :) I zaczął na nią warczeć...:-( To Czika poszła na ręce do mnie , a mama go pogłaskała , potem dałam jej Czikę , a on skoczył mi na kolana i zasnął:loveu:
A teraz to się nawet spotkac nie mogą, bo Czika ma cieczkę , a ten to cwanaiczek, że trudno może być upilnować:evil_lol:

Posted

[quote name='dysia-u']:multi::multi: ale ekstra zdjątko znalazłam :crazyeye::crazyeye:
[URL]http://images35.fotosik.pl/60/422afbe4c1ef02b6med.jpg[/URL][/quote]

No taka moja babuleńka:loveu:
Chciałam dać wam fotki, ale kiedy je zobaczyłam to pomyślicie, że mam jakiegoś niekształtnego psa... Łepek mały , reszta wielka...A wcale tak nie jest!:evil_lol:

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']Cześć :loveu:[/quote]

Hejka:loveu::loveu:

Izuus - Helloł!
W tenh dzień najlepsze pączki w sklepie mają i kupili rodzice , a jak sie mó btaricka rzucił to mi tylko jeden został:evil_lol:

Posted

[quote name='Owczarkowa'][FONT="Century Gothic"][SIZE="2"]Kiedy będą jakieś foty Czikulca albo Barego? :diabloti::loveu:[/SIZE][/FONT][/QUOTE]

Ponawiam pytanko. :loveu:
Luiza & Marti oraz Paula & Pulpet :loveu:

Posted

[quote name='Owczarkowa'][FONT=Century Gothic][SIZE=2]Kiedy będą jakieś foty Czikulca albo Barego? :diabloti::loveu:[/SIZE][/FONT][/quote]

Oj Braego to szybko nie ujżyucie, ale zaraz się jakieś spacerkowo śniegowe Cizki znajdzie :p
Luiza - aty tu nchyba po raz pierwszy:cool3: Serdecznie witamy i zapraszamy częściej ;P

Posted

[quote name='cortezik_25']Cześć:p

Czekamy na fotki Czikusi:loveu:[/quote]

Fotek dziś nie będzie , al za to jutro będą i nadodatek beda jeszcze motory i może nawet jenda moja ;D