Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja mam szczeniaka !
Mam nadzieję , że zosxatnie ze mną na zawsze:loveu:
[SIZE=1][COLOR=sandybrown](Nie obiecujcie sobie za wiele:evil_lol:)[/COLOR][/SIZE]

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Domka_Czika']A ja mam szczeniaka !
Mam nadzieję , że zosxatnie ze mną na zawsze:loveu:
[SIZE=1][COLOR=sandybrown](Nie obiecujcie sobie za wiele:evil_lol:)[/COLOR][/SIZE][/quote]
Jaki szczeniaczek???:multi: Jest twój??? Czekamy na jego fotki:)

Posted

I szczeniaczka nie ma:placz::placz:
Czika była tak zła ... i piana jej z pyska leciała... Wiec szczeniorka nie ma ... Do kolegi taty poszedł...:-(
Nawet fotek mu nie zrobiłam ,a piesek wczoraj wieczorem pojechał... 70 km nas dzieli...:placz::placz:A już go kochałam:placz:

Posted

Ona jest strasznie zazdrosna...
Piesek był tak pewny siebie , że oberwał ząbkami po nosku , ale nic mu się nie stało bo nawet nie poczuł :)
Był podobny do pinczerka...

Posted

ZAPOMNIJCIE O TYM WSZYSTKIM !
TO NIE PRAWDA..
TO MOJA GŁUPIA SIOSTRA CIOTECZNA:angryy::angryy::angryy:
ŻADNEGO SZCZENIAKA ! CI !:angryy::angryy:
JUŻ JEJ OCHRZAN SPRAWDZIŁAM:evil_lol::evil_lol:
ZAPOMNIJCIE , OK ?
:angryy::lmaa::evil::boom::zly7:

Posted

Szkoda , szkoda , ale w sumie gorzej by było , bo bym widziała szczeniaka , a go nie miała ...:cool1:
Siorka już wygoniona z pokoju i siedzi z dorosłymi:angryy::evil_lol:

Posted

A ja wam coś powiem :

[SIZE=7][COLOR=red]:loveu:...Czika...:loveu:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=7][COLOR=red]:loveu:...Jest...:loveu:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=7][COLOR=red]:loveu:...Ze...:loveu:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=7][COLOR=red]:loveu:...Mną...:loveu:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=7][COLOR=red]:loveu:...Już...:loveu:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=7][COLOR=red]:loveu:...Trzy...:loveu:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=7][COLOR=red]:loveu:...Latka...:loveu:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=7][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=7][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=#ff0000]Więc przygotowałam dla was małą historyjkę...To znaczy...a zresztą zobaczycie troch,ę późniejszym wieczorkiem :)[/COLOR][/SIZE]

Posted

Za te całe zamieszanie i za 3 rocznicę przybycia do mojego dom małej ,,spokojniej , grzecznej" Cziki . Macie parę cosiów ...:roll:

^^Spanie według Cziki^^

To ja - Czika ! Opowiem wam jak prawidłowo zasypia się w pani łóżku. Na poczatku należy wgramolić się na poduchę ! ( Toć nie w nogi:evil_lol:) . Jeśli pani już leży i mało miejsca jest to wepchnąć jej kitę w buzię to od razu się odsunie:shake:... Później spychać tyłkiem panią tak , aby poducha była cała dla psa , a pani na prześcieradło:evil_lol:. kiedy miejsce jest już godne naszego gatunku - psa powinniśmy zacząć chrapać:shake:i podmywać się:angryy:

^^ Jedzenie według Cziki^^

To znowu ja - Czika:evil_lol: Jeśli chodzi o poprawnę jedzenie to jest to bardzo proste. Wyłudzić odpowiednią ilość:evil_lol::cool1: jeśli jest za mało głosno szczekać jak to nie pomaga drapać po nogach:angryy:... Więc ilość jedzenia ustalona :evil_lol: Teraz przejdźmy do praktyki w spożywaniu posiłku:roll:Jedząc należy szurać miską po terakocie ( jak ktoś ma antypoślizgową to traci tę przyjemnosć:-o) ,a później dobrze sobie beknąć i pierdnać:shake::shake::angryy::angryy::evil_lol::evil_lol:...

^^Spacery według Cziki^^
Pamiętajcie ! Spacer w życiu psa jest bardzo ważny ! Na początku jeszcze w domu uciekać przed smyczą ( chodź ja nie protestuje :cool1:) ,a le żeby było ciekawiej:evil_lol:Później długie obwąchiwanie i kiedy właściciel przystanie sobie na nózkę to wyrwanie do przodu i bieganie tak długie , ze właściceil póści smycz :diabloti: Tylko nie uciekajcei za bardzo ! Biegajcie , aż właściciel zawoła ,,Chodź !" wtedy szybciutko do niego i zachowujcie się jak aniołeczki:roll:

Później ciąg dalszy teorii życia Cziki. Zauważcie , że na spacerku jest w mairę grzeczna , ale w domu...:shake:

Posted

Wszystkiego najlepszego!:cool3:
[quote name='Domka_Czika']Za te całe zamieszanie i za 3 rocznicę przybycia do mojego dom małej ,,spokojniej , grzecznej" Cziki . Macie parę cosiów ...:roll:

^^Spanie według Cziki^^

To ja - Czika ! Opowiem wam jak prawidłowo zasypia się w pani łóżku. Na poczatku należy wgramolić się na poduchę ! ( Toć nie w nogi:evil_lol:) . Jeśli pani już leży i mało miejsca jest to wepchnąć jej kitę w buzię to od razu się odsunie:shake:... Później spychać tyłkiem panią tak , aby poducha była cała dla psa , a pani na prześcieradło:evil_lol:. kiedy miejsce jest już godne naszego gatunku - psa powinniśmy zacząć chrapać:shake:i podmywać się:angryy:

^^ Jedzenie według Cziki^^

To znowu ja - Czika:evil_lol: Jeśli chodzi o poprawnę jedzenie to jest to bardzo proste. Wyłudzić odpowiednią ilość:evil_lol::cool1: jeśli jest za mało głosno szczekać jak to nie pomaga drapać po nogach:angryy:... Więc ilość jedzenia ustalona :evil_lol: Teraz przejdźmy do praktyki w spożywaniu posiłku:roll:Jedząc należy szurać miską po terakocie ( jak ktoś ma antypoślizgową to traci tę przyjemnosć:-o) ,[B]a później dobrze sobie beknąć i pierdnać:shake::shake::angryy::angryy::evil_lol::evil_lol:...[/B]

^^Spacery według Cziki^^
Pamiętajcie ! Spacer w życiu psa jest bardzo ważny ! Na początku jeszcze w domu uciekać przed smyczą ( chodź ja nie protestuje :cool1:) ,a le żeby było ciekawiej:evil_lol:Później długie obwąchiwanie i kiedy właściciel przystanie sobie na nózkę to wyrwanie do przodu i bieganie tak długie , ze właściceil póści smycz :diabloti: Tylko nie uciekajcei za bardzo ! Biegajcie , aż właściciel zawoła ,,Chodź !" wtedy szybciutko do niego i zachowujcie się jak aniołeczki:roll:

Później ciąg dalszy teorii życia Cziki. Zauważcie , że na spacerku jest w mairę grzeczna , ale w domu...:shake:[/quote]
Zajebiste :evil_lol: A to co na grubo to najlepsze, omb! :roflt:

Posted

Myślałam , ze wam się nie spodoba i reszty pisać ni8e będzie trzeba...
Pimpek - jak ja cię dawno u nas nie widziałam , chodź gdybym do ciebie weszła to tyle zaległości , że ho ho:oops: O tak Czika to na cały dom beka , a smród z bąka także na chałupę :)

^^Jazda samochodem według Cziki^^

O tak ! Przyjemna rzecz ! W zimę z tyłu , bo szyba podgrzewana , a w lato pod nogami pańci , bo wieje jak ja to nazywam ,,dmuchawką":evil_lol: . W samochodzie trzeba być grzecznym ! Ale jak się zatrzymają to wariować :) Kiedy na chwilę w samochodzie mnie zostawiają w lato , bo w zimę to bym zamarzła to idę sobie na miejsce kierowcy i tak podziwiam widoki :lol:

^^Zapoznawanie według Cziki^^

Hmmm... Jeśli chodzi o psy to zalezy jakiej są wielkości:evil_lol: Duże psy : Wolałabym się z nimi nie spotykać , bo później mam kompleksy:evil_lol:. Małe psy : jak najbardziej ! Można z nimi biegać , bo duże to depczą:shake:
A ludzie to wszyscy ! Chyba , ze ci którzy mnie nie lubia lub się nie boją:-o Ale czy są tacy ? :roll: No , ale mniejsza z tym:evil_lol: Obwąchać jak najwięcej nogi się da i później ( nawet na chodniku) położyć się na pleckach i o głąski prosić;)
Póżniej ,albo jutro ( ewentualnie w piatek dam części : ^^Wakacje według Cziki^^ , ^^Zabawa według Cziki^^ i tak czasem będe pisać :)

Posted

Dzięki tym historią zobaczycie , ze Czika nie jest taką księżniczka :)
Dziś w szkole zawitała fretka ! Takie dwie dziewczyny ją znalazły , ale pani ze stołówki wzieła ją do siebie , bo już ma jedną ... ciekawe jak fretka która jest tam od małego się zachowa...
Ciąg dalszy wkrótce :)
Właśnie wróciłam z Cziką z ,,terningu" i umeimy (n ie które trochę słabiej ) :

[LIST]
[*]Siad
[*]Zostań
[*]Poproś
[*]Hau ( Daj głos , ale Czika tylko reaguje na hau:evil_lol:)
[*]Trochę łapa:cool1:
[*]Chodź szybciej ,co umiemy obie , a jak Czika chce żebym przyspieszyła to taką minę robi , ze lepiej robić to co chce:evil_lol:)
[*]Stój
[*]Wracaj tu głupolku:evil_lol:
[/LIST]
Nie któych nie wymieniałam , bo narazie są bardzo słąbo nauczone...
JHkaoś się Czice zapimniało ,,Daj łąpę" , bo dawno nie trenoweałyśmy...:roll:

Posted

Macie jeszcze pare opowiadań ala Czika :)

^^Wakacje według Cziki^^

Hmmm...Wakacje...Z jendej strony fajne , a zdrugiej okropne... W te wakacje państwo zostawili mnie na 4 dni ! Byłam u babci...A oni ? Bawili się w górach ! Phhii.. No , ale w wakacje można sapć do 13 :) I nie każą ci wstawać na spacer ! Ja wstaje , wtedy kiedy pani :) Chyba chyba , że bardzo chce mi sie siusi ... No wiec juz wiecie co myśle o wakacjach. Ale kiedy kończyłam roczek rodzinka wzieła mnie ze sobą nad morze ! Kopałam wodorosty i uciekałam przed falami ;)

^^Zabawa według Cziki^^

Zabawa kocykiem :
[LIST]
[*]Przytachać kocyk !
[*]Szczekać w tym wzracając na siebie uwagę
[*]Słuchać jak to jest się niegrzecznym , że oglądać nie można
[*]Wkońcu namówić maślanymi oczkami panią na zabawe
[*]Miła zabawa :)
[/LIST]
Zabawa pieskiem :

[LIST]
[*]Gryźć ucho psa !
[*]Słuchać jak ja mam oślinioną gębę , czym zarażam ucho psa
[*]Pnai kiedy bierze psa w ręcę i każe skoczyć przez nogi !
[*]Długo szczekać , aby zabawa sioę nie konczyła
[/LIST]
Zabawa z nogą pani :

[LIST]
[*]Zapolowac na nogę pani !
[*]Gryżć , gryżć !
[*]Wysłuchiwać narzekań pani , ze to boli
[/LIST]
Na dzis to koniec ! PaPa !