C&B Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 A ja mam szczeniaka ! Mam nadzieję , że zosxatnie ze mną na zawsze:loveu: [SIZE=1][COLOR=sandybrown](Nie obiecujcie sobie za wiele:evil_lol:)[/COLOR][/SIZE] Quote
***Paulina*** Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Domka_Czika']A ja mam szczeniaka ! Mam nadzieję , że zosxatnie ze mną na zawsze:loveu: [SIZE=1][COLOR=sandybrown](Nie obiecujcie sobie za wiele:evil_lol:)[/COLOR][/SIZE][/quote] Jaki szczeniaczek???:multi: Jest twój??? Czekamy na jego fotki:) Quote
Avaloth Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 psy, koty, konie, ciekawie u was :D :loveu: o a co za szczeniorka masz ? :) Quote
crazydaisy Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Domka_Czika']A ja mam szczeniaka ! Mam nadzieję , że zosxatnie ze mną na zawsze:loveu: [/QUOTE] Co za szczeniaka? Jak Czika reaguje na nowego domownika? :) Quote
C&B Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 I szczeniaczka nie ma:placz::placz: Czika była tak zła ... i piana jej z pyska leciała... Wiec szczeniorka nie ma ... Do kolegi taty poszedł...:-( Nawet fotek mu nie zrobiłam ,a piesek wczoraj wieczorem pojechał... 70 km nas dzieli...:placz::placz:A już go kochałam:placz: Quote
crazydaisy Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 A co z niej taka zazdrosna wredota, że takiego malca z domu wygnała?? :( Quote
C&B Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Ona jest strasznie zazdrosna... Piesek był tak pewny siebie , że oberwał ząbkami po nosku , ale nic mu się nie stało bo nawet nie poczuł :) Był podobny do pinczerka... Quote
C&B Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 ZAPOMNIJCIE O TYM WSZYSTKIM ! TO NIE PRAWDA.. TO MOJA GŁUPIA SIOSTRA CIOTECZNA:angryy::angryy::angryy: ŻADNEGO SZCZENIAKA ! CI !:angryy::angryy: JUŻ JEJ OCHRZAN SPRAWDZIŁAM:evil_lol::evil_lol: ZAPOMNIJCIE , OK ? :angryy::lmaa::evil::boom::zly7: Quote
***Paulina*** Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 No spoko... Ale fajnie by było jakby to była prawda... Quote
C&B Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Szkoda , szkoda , ale w sumie gorzej by było , bo bym widziała szczeniaka , a go nie miała ...:cool1: Siorka już wygoniona z pokoju i siedzi z dorosłymi:angryy::evil_lol: Quote
C&B Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 A ja wam coś powiem : [SIZE=7][COLOR=red]:loveu:...Czika...:loveu:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=red]:loveu:...Jest...:loveu:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=red]:loveu:...Ze...:loveu:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=red]:loveu:...Mną...:loveu:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=red]:loveu:...Już...:loveu:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=red]:loveu:...Trzy...:loveu:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=red]:loveu:...Latka...:loveu:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=#ff0000]Więc przygotowałam dla was małą historyjkę...To znaczy...a zresztą zobaczycie troch,ę późniejszym wieczorkiem :)[/COLOR][/SIZE] Quote
C&B Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Za te całe zamieszanie i za 3 rocznicę przybycia do mojego dom małej ,,spokojniej , grzecznej" Cziki . Macie parę cosiów ...:roll: ^^Spanie według Cziki^^ To ja - Czika ! Opowiem wam jak prawidłowo zasypia się w pani łóżku. Na poczatku należy wgramolić się na poduchę ! ( Toć nie w nogi:evil_lol:) . Jeśli pani już leży i mało miejsca jest to wepchnąć jej kitę w buzię to od razu się odsunie:shake:... Później spychać tyłkiem panią tak , aby poducha była cała dla psa , a pani na prześcieradło:evil_lol:. kiedy miejsce jest już godne naszego gatunku - psa powinniśmy zacząć chrapać:shake:i podmywać się:angryy: ^^ Jedzenie według Cziki^^ To znowu ja - Czika:evil_lol: Jeśli chodzi o poprawnę jedzenie to jest to bardzo proste. Wyłudzić odpowiednią ilość:evil_lol::cool1: jeśli jest za mało głosno szczekać jak to nie pomaga drapać po nogach:angryy:... Więc ilość jedzenia ustalona :evil_lol: Teraz przejdźmy do praktyki w spożywaniu posiłku:roll:Jedząc należy szurać miską po terakocie ( jak ktoś ma antypoślizgową to traci tę przyjemnosć:-o) ,a później dobrze sobie beknąć i pierdnać:shake::shake::angryy::angryy::evil_lol::evil_lol:... ^^Spacery według Cziki^^ Pamiętajcie ! Spacer w życiu psa jest bardzo ważny ! Na początku jeszcze w domu uciekać przed smyczą ( chodź ja nie protestuje :cool1:) ,a le żeby było ciekawiej:evil_lol:Później długie obwąchiwanie i kiedy właściciel przystanie sobie na nózkę to wyrwanie do przodu i bieganie tak długie , ze właściceil póści smycz :diabloti: Tylko nie uciekajcei za bardzo ! Biegajcie , aż właściciel zawoła ,,Chodź !" wtedy szybciutko do niego i zachowujcie się jak aniołeczki:roll: Później ciąg dalszy teorii życia Cziki. Zauważcie , że na spacerku jest w mairę grzeczna , ale w domu...:shake: Quote
Pimpek Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Wszystkiego najlepszego!:cool3: [quote name='Domka_Czika']Za te całe zamieszanie i za 3 rocznicę przybycia do mojego dom małej ,,spokojniej , grzecznej" Cziki . Macie parę cosiów ...:roll: ^^Spanie według Cziki^^ To ja - Czika ! Opowiem wam jak prawidłowo zasypia się w pani łóżku. Na poczatku należy wgramolić się na poduchę ! ( Toć nie w nogi:evil_lol:) . Jeśli pani już leży i mało miejsca jest to wepchnąć jej kitę w buzię to od razu się odsunie:shake:... Później spychać tyłkiem panią tak , aby poducha była cała dla psa , a pani na prześcieradło:evil_lol:. kiedy miejsce jest już godne naszego gatunku - psa powinniśmy zacząć chrapać:shake:i podmywać się:angryy: ^^ Jedzenie według Cziki^^ To znowu ja - Czika:evil_lol: Jeśli chodzi o poprawnę jedzenie to jest to bardzo proste. Wyłudzić odpowiednią ilość:evil_lol::cool1: jeśli jest za mało głosno szczekać jak to nie pomaga drapać po nogach:angryy:... Więc ilość jedzenia ustalona :evil_lol: Teraz przejdźmy do praktyki w spożywaniu posiłku:roll:Jedząc należy szurać miską po terakocie ( jak ktoś ma antypoślizgową to traci tę przyjemnosć:-o) ,[B]a później dobrze sobie beknąć i pierdnać:shake::shake::angryy::angryy::evil_lol::evil_lol:...[/B] ^^Spacery według Cziki^^ Pamiętajcie ! Spacer w życiu psa jest bardzo ważny ! Na początku jeszcze w domu uciekać przed smyczą ( chodź ja nie protestuje :cool1:) ,a le żeby było ciekawiej:evil_lol:Później długie obwąchiwanie i kiedy właściciel przystanie sobie na nózkę to wyrwanie do przodu i bieganie tak długie , ze właściceil póści smycz :diabloti: Tylko nie uciekajcei za bardzo ! Biegajcie , aż właściciel zawoła ,,Chodź !" wtedy szybciutko do niego i zachowujcie się jak aniołeczki:roll: Później ciąg dalszy teorii życia Cziki. Zauważcie , że na spacerku jest w mairę grzeczna , ale w domu...:shake:[/quote] Zajebiste :evil_lol: A to co na grubo to najlepsze, omb! :roflt: Quote
***Paulina*** Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [SIZE=4][COLOR=Red]Wszystkiego naj naj dla CZIKI i jej panci też...:BIG:[/COLOR][/SIZE] [COLOR=Black]Czekamy na ciąg dalszy opowieści z życia Cziki:)[/COLOR] Quote
C&B Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Myślałam , ze wam się nie spodoba i reszty pisać ni8e będzie trzeba... Pimpek - jak ja cię dawno u nas nie widziałam , chodź gdybym do ciebie weszła to tyle zaległości , że ho ho:oops: O tak Czika to na cały dom beka , a smród z bąka także na chałupę :) ^^Jazda samochodem według Cziki^^ O tak ! Przyjemna rzecz ! W zimę z tyłu , bo szyba podgrzewana , a w lato pod nogami pańci , bo wieje jak ja to nazywam ,,dmuchawką":evil_lol: . W samochodzie trzeba być grzecznym ! Ale jak się zatrzymają to wariować :) Kiedy na chwilę w samochodzie mnie zostawiają w lato , bo w zimę to bym zamarzła to idę sobie na miejsce kierowcy i tak podziwiam widoki :lol: ^^Zapoznawanie według Cziki^^ Hmmm... Jeśli chodzi o psy to zalezy jakiej są wielkości:evil_lol: Duże psy : Wolałabym się z nimi nie spotykać , bo później mam kompleksy:evil_lol:. Małe psy : jak najbardziej ! Można z nimi biegać , bo duże to depczą:shake: A ludzie to wszyscy ! Chyba , ze ci którzy mnie nie lubia lub się nie boją:-o Ale czy są tacy ? :roll: No , ale mniejsza z tym:evil_lol: Obwąchać jak najwięcej nogi się da i później ( nawet na chodniku) położyć się na pleckach i o głąski prosić;) Póżniej ,albo jutro ( ewentualnie w piatek dam części : ^^Wakacje według Cziki^^ , ^^Zabawa według Cziki^^ i tak czasem będe pisać :) Quote
***Paulina*** Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Super pomysł z tym wszystkim według Cziki:) Quote
crazydaisy Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Super historyjka :) czekam na ciąg dlaszy :) Quote
LadyK Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [CENTER]Super historyjka :grin::grin: Musze trochę nadrobić galerię,bo dawno tu nie byłam :shake:[/CENTER] Quote
C&B Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Dzięki tym historią zobaczycie , ze Czika nie jest taką księżniczka :) Dziś w szkole zawitała fretka ! Takie dwie dziewczyny ją znalazły , ale pani ze stołówki wzieła ją do siebie , bo już ma jedną ... ciekawe jak fretka która jest tam od małego się zachowa... Ciąg dalszy wkrótce :) Właśnie wróciłam z Cziką z ,,terningu" i umeimy (n ie które trochę słabiej ) : [LIST] [*]Siad [*]Zostań [*]Poproś [*]Hau ( Daj głos , ale Czika tylko reaguje na hau:evil_lol:) [*]Trochę łapa:cool1: [*]Chodź szybciej ,co umiemy obie , a jak Czika chce żebym przyspieszyła to taką minę robi , ze lepiej robić to co chce:evil_lol:) [*]Stój [*]Wracaj tu głupolku:evil_lol: [/LIST] Nie któych nie wymieniałam , bo narazie są bardzo słąbo nauczone... JHkaoś się Czice zapimniało ,,Daj łąpę" , bo dawno nie trenoweałyśmy...:roll: Quote
C&B Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Macie jeszcze pare opowiadań ala Czika :) ^^Wakacje według Cziki^^ Hmmm...Wakacje...Z jendej strony fajne , a zdrugiej okropne... W te wakacje państwo zostawili mnie na 4 dni ! Byłam u babci...A oni ? Bawili się w górach ! Phhii.. No , ale w wakacje można sapć do 13 :) I nie każą ci wstawać na spacer ! Ja wstaje , wtedy kiedy pani :) Chyba chyba , że bardzo chce mi sie siusi ... No wiec juz wiecie co myśle o wakacjach. Ale kiedy kończyłam roczek rodzinka wzieła mnie ze sobą nad morze ! Kopałam wodorosty i uciekałam przed falami ;) ^^Zabawa według Cziki^^ Zabawa kocykiem : [LIST] [*]Przytachać kocyk ! [*]Szczekać w tym wzracając na siebie uwagę [*]Słuchać jak to jest się niegrzecznym , że oglądać nie można [*]Wkońcu namówić maślanymi oczkami panią na zabawe [*]Miła zabawa :) [/LIST] Zabawa pieskiem : [LIST] [*]Gryźć ucho psa ! [*]Słuchać jak ja mam oślinioną gębę , czym zarażam ucho psa [*]Pnai kiedy bierze psa w ręcę i każe skoczyć przez nogi ! [*]Długo szczekać , aby zabawa sioę nie konczyła [/LIST] Zabawa z nogą pani : [LIST] [*]Zapolowac na nogę pani ! [*]Gryżć , gryżć ! [*]Wysłuchiwać narzekań pani , ze to boli [/LIST] Na dzis to koniec ! PaPa ! Quote
LadyK Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [CENTER][B]Super te historyjki Czikowe[/B] :grin: :loveu:[/CENTER] Quote
Kinia Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Fajne historyjki:) Może nagraj film ze sztuczkami? Quote
Recommended Posts