jonQuilla Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]piękny kotek :loveu: daj kiedyś jego zdjęcie, na którym nie będzie złożony jak szwajcarski scyzoryk :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pusiakowa Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='C&B']Dzięki ;) O tak, torcik był pycha xD Niestety nie mój:placz: Nie chce mi się:diabloti:[/quote] i sie nie podzielilas :placz:. to jak tam do ciebie pojade i ci lańsko spuszcze to ci sie zachce :loveu::diabloti::evil_lol:. Quote
C&B Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='MarteczkaWawa']A Ty co spać nie możesz?[/quote] Ostatnio cierpię na bezsenność:evil_lol: [quote name='Asiaczek']Jeeeee, piękna kicia w jednym z moich ullubionych kolorów - niebieski szyldkret z białym...:loveu::loveu: [URL]http://images37.fotosik.pl/152/5b3f86367e2055c1med.jpg[/URL] Pzdr.[/quote] To o tej ci kiedyś pisałam u Ciebie:loveu: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]piękny kotek :loveu: daj kiedyś jego zdjęcie, na którym nie będzie złożony jak szwajcarski scyzoryk :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :loveu: Moja wina, że ona zawsze tak śpi, a jak nie śpi to nie mam aparatu:evil_lol: [quote name='Pusiakowa']i sie nie podzielilas :placz:. to jak tam do ciebie pojade i ci lańsko spuszcze to ci sie zachce :loveu::diabloti::evil_lol:.[/quote] Przepraszam:placz: A ja się Ciebie nie boję:eviltong: [quote name='Izuuus']Znów zmiana tytułu galerii :D[/quote] A no mi się wszystko szybko nudzi:diabloti: Quote
Izuuus Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Fotki widziałam, a mam jakiś niedosyt i chcę nowe :diabloti: [SIZE="1"]u nas nowe.[/SIZE] Quote
C&B Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='Izuuus']Fotki widziałam, a mam jakiś niedosyt i chcę nowe :diabloti: [SIZE=1]u nas nowe.[/SIZE][/quote] Ni ma nowych:eviltong: Już do was lecimyxD A Kiss mi pomaga blog zrobić, bo ja ułomna jestem xD Quote
Izuuus Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='C&B']Ni ma nowych:eviltong: Już do was lecimyxD A Kiss mi pomaga blog zrobić, bo ja ułomna jestem xD[/QUOTE] A no ja też mam bloga, ale już go nie piszę :cool1: Quote
C&B Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='Izuuus']A no ja też mam bloga, ale już go nie piszę :cool1:[/quote] Ja miałam i to z 2 , ale brzydkie i głupie to usunęłam , a teraz Kiss mi pomoże to będzie taki zaśliczniasty:loveu: Quote
Sweet Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Ej co ty zrobiłaś z tą galerią jakąś z(d)upe chińską z Łomży:placz::evil_lol::evil_lol: no wiesz...:roll::shake::mad: Quote
C&B Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='Sweet']Ej co ty zrobiłaś z tą galerią jakąś z(d)upe chińską z Łomży:placz::evil_lol::evil_lol: no wiesz...:roll::shake::mad:[/quote] Nie z Łomży:mad: Chińciki są fajne, to zupki też:evil_lol: Na 18 jadę na koncert Dody:evil_lol: To se poszaleję xD Quote
Sweet Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='C&B']Nie z Łomży:mad: Chińciki są fajne, to zupki też:evil_lol: Na 18 jadę na koncert Dody:evil_lol: To se poszaleję xD[/quote] a skąd??:eviltong::eviltong: Nie:evil_lol::evil_lol: haha:diabloti::evil_lol: dobra baw się dobrze:evil_lol: Quote
C&B Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='Sweet']a skąd??:eviltong::eviltong: Nie:evil_lol::evil_lol: haha:diabloti::evil_lol: dobra baw się dobrze:evil_lol:[/quote] z Zadupia xD Tak:diabloti: Na pewno będzie super... "Doda Doda zrób nam ...." Quote
Sweet Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='C&B']z Zadupia xD Tak:diabloti: Na pewno będzie super... "Doda Doda zrób nam ...."[/quote] aaa:diabloti::evil_lol: to trzeba było mówić od razu:eviltong::eviltong: Ta... ten tekst to ja pamiętam z naszej lekcji wf jak chłopacy z innej klasy do mojej kol tak wołali:evil_lol::evil_lol: haha:diabloti::evil_lol: Quote
C&B Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='Sweet']aaa:diabloti::evil_lol: to trzeba było mówić od razu:eviltong::eviltong: Ta... ten tekst to ja pamiętam z naszej lekcji wf jak chłopacy z innej klasy do mojej kol tak wołali:evil_lol::evil_lol: haha:diabloti::evil_lol:[/quote] Ten tekst jest super xD Bo jest w Wys. Mazowieckim Dzień Mleka i Doda była wolna to wzięli:evil_lol: Quote
Sweet Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='C&B']Ten tekst jest super xD Bo jest w Wys. Mazowieckim Dzień Mleka i Doda była wolna to wzięli:evil_lol:[/quote] ta:razz: haha:evil_lol::evil_lol: doda nie kojarzy mi się z dniem mleka ale dobra:evil_lol::evil_lol::evil_lol: chociaz jakby inaczej na to spojrzeć:diabloti::diabloti: Quote
C&B Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='Sweet']ta:razz: haha:evil_lol::evil_lol: doda nie kojarzy mi się z dniem mleka ale dobra:evil_lol::evil_lol::evil_lol: chociaz jakby inaczej na to spojrzeć:diabloti::diabloti:[/quote] Świntuszysz :evil_lol: A widzę, że do mnie się spamować przydreptało:diabloti: Quote
Sweet Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='C&B']Świntuszysz :evil_lol: A widzę, że do mnie się spamować przydreptało:diabloti:[/quote] oj wcale nie:evil_lol::evil_lol::diabloti: nie:eviltong::eviltong: przyszłam się poskarżyć na dupę chińska z zadupia:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
C&B Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='Sweet']oj wcale nie:evil_lol::evil_lol::diabloti: nie:eviltong::eviltong: przyszłam się poskarżyć na dupę chińska z zadupia:diabloti::evil_lol::evil_lol:[/quote] Tak xD Nie lubisz Zupki Chińskiej i Sztucznego Makaronu?:placz: Z Zadupia xD Quote
Sweet Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='C&B']Tak xD Nie lubisz Zupki Chińskiej i Sztucznego Makaronu?:placz: Z Zadupia xD[/quote] Nie:evil_lol::evil_lol: Lubię:eviltong::eviltong: ale dupy chińskiej z zadupia to nie lubię:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
C&B Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='Sweet']Nie:evil_lol::evil_lol: Lubię:eviltong::eviltong: ale dupy chińskiej z zadupia to nie lubię:diabloti::evil_lol::evil_lol:[/quote] Ale to jest ZUPA nie DUPA:evil_lol: Quote
Sweet Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='C&B']Ale to jest ZUPA nie DUPA:evil_lol:[/quote] to mówię że zupę lubię ale dupę nie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
C&B Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='Sweet']to mówię że zupę lubię ale dupę nie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Dupka z Zadupia też jest fajna:lol: Zaraz idę na ten koncert:evil_lol: Quote
Sweet Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='C&B']Dupka z Zadupia też jest fajna:lol: Zaraz idę na ten koncert:evil_lol:[/quote] Wątpię:evil_lol::evil_lol: To idź:D A tak ogólnie to chciałam ci się poskarżyć:mad: [B]Ale ty masz nagadane w tej galerii:diabloti::mad::mad:[/B] Quote
C&B Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='Sweet']Wątpię:evil_lol::evil_lol: To idź:D A tak ogólnie to chciałam ci się poskarżyć:mad: [B]Ale ty masz nagadane w tej galerii:diabloti::mad::mad:[/B][/quote] fajna jest i tyle xD Zaraz idę xD Oj tylko troszkę, a ty się na ten temat powinnaś nie wypowiadać!:mad::evil_lol: Quote
Sweet Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='C&B']fajna jest i tyle xD Zaraz idę xD Oj tylko troszkę, a ty się na ten temat powinnaś nie wypowiadać!:mad::evil_lol:[/quote] nie:diabloti: a idź sobie:evil_lol::evil_lol: ja tu sie zajmę dobrze twoją galerią:diabloti::evil_lol: Jak to nie? przecież tyle tu nagadałaś że szok:evil_lol: Quote
Recommended Posts