C&B Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Bewarka']Hej ;) Jak mnie wyślą zapłacić internet, to stoje w kolejce i z gałami jak orbity oglądam aparaty, aż mi ślinka cieknie... :evil_lol: Serio, tak mi się wydaje, że one są tak blisko a jednak daleko, już by się chciało zabrać do domu...[/quote] Też tak mam :diabloti: Byłam, widziałam i się zakochałam:loveu: Mojej mamie też się podoba:eviltong: Tylko nie wiem co na to tato, bo nie jest to przeciętna cyfrówka, więc cena też nie jest przeciętna:evil_lol: Jak się nie zgodzi to puszczę focha, a jak się zgodzi to jutro będzie ze mną piękny aparacik:loveu: Quote
C&B Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Kisia']jak tu fajnie :loveu:[/quote] :loveu: Jeżeli dobrze pójdzie z tatą dorobię się takiego synusia: [url]http://www.fotopasjonat.pl/wp-content/uploads/panasonic_lumix_fz28.jpg[/url] Quote
C&B Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='saba98']I będą zdjęcia! :multi:[/quote] Jak tata się namówi, a pewnie się nei zgodzi:placz: Ja chcę mojego Panasoniczka:loveu: Quote
C&B Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='mineralna_']bryy :multi: u nas burza :angryy:[/quote] Hej:loveu: U nas jakieś półgodziny temu się skończyła:lol: Ale aż grad był:cool3: Brzydka pogoda:diabloti: Quote
Kaya93 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Dzień doberek:multi::loveu: a u nas słoneczko świeci:oops::multi: Quote
C&B Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Kaya93']Dzień doberek:multi::loveu: a u nas słoneczko świeci:oops::multi:[/quote] Takiej to dobrze:diabloti: [quote name='karkakarka']U nas leje jak z cedra :shake:[/quote] Witaj w klubie:roll: Na 85% jutro w moim domu pojawi się nowe dziecię zwane Panasonic:multi: Quote
C&B Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Izuuus']Jaki Panasonic? :cool3:[/quote] Panasonic Lumix DMC-Fz28:loveu: Tata się zgodził, ale synuś będzie miał lekkie opóźnienie w przybyciu do domu, ale grunt, że będzie:loveu: Dziś jest naj dzień w moim życiu:loveu: W końcu zdjęcia nie będą takie badziewne i będę miała się czym pochwalić:loveu: Nawet ma polskie menu i 18x zoom:loveu: I duuużo fajnych bajerów :loveu: kocham Go:loveu: Może to nie jakaś wypasiona lustrzanka, ale zawsze coś lepszego co ja mam...:lol: Quote
LadyK Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [CENTER][quote name='C&B']Panasonic Lumix DMC-Fz28:loveu: Tata się zgodził, ale synuś będzie miał lekkie opóźnienie w przybyciu do domu, ale grunt, że będzie:loveu: Dziś jest naj dzień w moim życiu:loveu: W końcu zdjęcia nie będą takie badziewne i będę miała się czym pochwalić:loveu: Nawet ma polskie menu i 18x zoom:loveu: I duuużo fajnych bajerów :loveu: kocham Go:loveu: Może to nie jakaś wypasiona lustrzanka, ale zawsze coś lepszego co ja mam...:lol:[/QUOTE] To gratuluje dziecka :multi::lol: Ja też mam dziecko :diabloti: Coś dużo tych dzieci się "rodzi" ostatnio :cool3: Takich cyfrowych dzieci :evil_lol::evil_lol: Ależ mnie ta pogoda wkurza :angryy: Już lepiej jakby śnieg sypał :roll:[/CENTER] Quote
C&B Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Owczarkowa'][CENTER] To gratuluje dziecka :multi::lol: Ja też mam dziecko :diabloti: Coś dużo tych dzieci się "rodzi" ostatnio :cool3: Takich cyfrowych dzieci :evil_lol::evil_lol: Ależ mnie ta pogoda wkurza :angryy: Już lepiej jakby śnieg sypał :roll:[/CENTER] [/quote] Dziękuję:loveu: Najgorzej że ojciec nieznany to kto mi będzie alimenty płacił?:placz: A no, dużo, dużo Ale moje i tak najładniejsze:loveu: Nic o pogodzie nie mów. Cały czas leje i leje...:shake: I paniusia Czikusia nie chce chodzić na dwór, bo mokro... Znalazła się princessa:evil_lol: Quote
Illusion Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Posiadanie lustra nie czyni Cię świetnym fotografem i nawet ze "zwykłej cyfrówki" może wyjść genialne zdjęcie ;). Kwestia umiejętności :evil_lol:. Czekamy na fotki :cool3:. Quote
Avaloth Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 hej Jełopy xD o ja chce autograf ! wyślij mi pocztą :eviltong::eviltong:Czikowa ma taką kochaną mordeńkę :loveu::loveu: Gratuluje dziecka :loveu: ale i tak moje bardziej kocham :evil_lol::evil_lol: Quote
C&B Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='RCookie']Posiadanie lustra nie czyni Cię świetnym fotografem i nawet ze "zwykłej cyfrówki" może wyjść genialne zdjęcie ;). Kwestia umiejętności :evil_lol:. Czekamy na fotki :cool3:.[/quote] No mam nadzieję:evil_lol: Fotków już nie bd dawać, dopiero z nowego aparatu:loveu: [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]A dzień dobry Wam:hand:[/COLOR][/quote] Dobry, dobry:loveu: [quote name='Iś & Chester']hej Jełopy xD o ja chce autograf ! wyślij mi pocztą :eviltong::eviltong:Czikowa ma taką kochaną mordeńkę :loveu::loveu: Gratuluje dziecka :loveu: ale i tak moje bardziej kocham :evil_lol::evil_lol:[/quote] Hej Krowiaste:loveu: Dobrze, na jaki adres:diabloti: Dziękuję:loveu: Ta, jasne, moje będzie wycackane, rozpieszczone i będzie kochany:loveu: Quote
LadyK Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [CENTER][quote name='C&B'] Fotków już nie bd dawać, dopiero z nowego aparatu:loveu: [/QUOTE] Nie opowiadaj bzdur :diabloti: Tylko fotki dawaj :loveu:[/CENTER] Quote
C&B Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Owczarkowa'][CENTER] Nie opowiadaj bzdur :diabloti: Tylko fotki dawaj :loveu:[/CENTER] [/quote] Ale jak daje to prawie nikt nie komentuje:placz: Może jak ładniejsze będą to więcej osób się skusi :roll: Quote
C&B Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Izuuus']Dwaj fotki :mad:[/quote] Nie bo ni mam:cool1: Quote
LadyK Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [CENTER][quote name='C&B']Ale jak daje to prawie nikt nie komentuje:placz: Może jak ładniejsze będą to więcej osób się skusi :roll:[/QUOTE] Wszystkie jełopie fotki są superowe :loveu::loveu:[/CENTER] Quote
C&B Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Owczarkowa'][CENTER] Wszystkie jełopie fotki są superowe :loveu::loveu:[/CENTER] [/quote] No to macie jedno [url]http://images41.fotosik.pl/144/ca5b58b43151ac4amed.jpg[/url] Quote
Recommended Posts