motylek1007 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Czy ktoś z Was stosował taka mate dla psów sikających dry bed? bo jestem ciekawa czy warto zainwestowac w to kase... chodzi mi dokładnie o to czy mocz rzeczywiscie tak dobrze wsiąka jak piszą i jest zawsze sucha, Jesli przytrafiłby mi sie ktoś kto ma jeszcze rase długowłosą z dry bedem byłoby bosko...:eviltong: Quote
martyna. Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Ja mam pudla i yorki.Moje dry bedy rzeczywiście chłoną mocz(oczywiście w normalnych granicach),także ja polecam ;) Quote
motylek1007 Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 dziekuje a co z wlosami? ciezko je sie usuwa z tej maty? Quote
Nitencja Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Drybed dobrze pierze sie w pralce i szybk oschnie . Nie ma problemu by wyczysci z wlosow itd. U mnie okazalo sie ze pies jest uczulony na drybeda :( Quote
quadrupedium Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 dry bed nie wchłania moczu - działa jak sito. Gorąco polecam. Quote
Agnes Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='quadrupedium']dry bed nie wchłania moczu - działa jak sito. Gorąco polecam.[/quote] hm... mam suke - popuszczajaca. Chcialam na poslanie polozyc Dry Bed. Ale z tego co piszesz to on niekoniecznie pomoze w tym, zeby poslanie nie bylo zasikane? Jesli dziala jak sito przelatuje ten mocz pod spod? Quote
motylek1007 Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 kupilam juz dry bed i uzywam, jestem zadowolona. Rzeczywiście przepuszcza siusie tylko w jedna strone z wierzchu jest sucha ale pod nia susie trzeba wytrzec Quote
Agnes Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='motylek1007']kupilam juz dry bed i uzywam, jestem zadowolona. Rzeczywiście przepuszcza siusie tylko w jedna strone z wierzchu jest sucha ale pod nia susie trzeba wytrzec[/quote] to w takim razie nie jest to rozwiazanie dla nas - dzieki Quote
cockermanka Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 [B]Agnes[/B] - pod drybed można położyć podkład higieniczny ... może to byłoby dla Was rozwiązanie Quote
vikiii Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ja używałam samych podkładów - też byłam zadowolona:lol: Najpierw kupiłam "psie" , a potem przez przypadek znalazłam dla dzieci - cena o połowę niższa, podkład 2xwiększy (przecinałam je na pół) a pochłanianie takie same. Quote
Agnes Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='cockermanka'][B]Agnes[/B] - pod drybed można położyć podkład higieniczny ... może to byłoby dla Was rozwiązanie[/quote] nie chodzi mi o to zeby utworzyc 5 warstw lacznie z poslaniem. Dry bed mial chronic poslanie przed zasikaniem. Ale widze, ze kompletnie nie tak dziala. Generalnie narazie problemu nie ma - leki znowu dzialaja i sucz nie sika. Oby jak najdluzej! Quote
Agnieszka K. Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Ale sa rózne rodzaje dry bed'ów - maja rózna długośc włosa i róźny spód - ja mam antypoślizgowy i słuzy mi w samochodzie. Może warto zadwonic lub napisac do dystrybutora?? Quote
Recommended Posts