Yellonek Posted April 15, 2003 Author Posted April 15, 2003 "Wiele czasu spędziłem z dorosłymi. Obserwowałem ich z bliska. Lecz to nie zmieniło mej opinii o nich. Gdy spotykałem dorosłą osobę, która wydawała mi się trochę mądrzejsza, robiłem na niej doświadczenie z moim rysunkiem numer 1, który stale nosiłem przy sobie. Chciałem wiedzieć, czy mam do czynienia z osobą rzeczywiście pojętną. Lecz za każdym razem odpowiadano mi: - To jest kapelusz. - Wobec tego nie rozmawiałem ani o wężach boa, ani o lasach dziewiczych, ani o gwiazdach. Starałem się być na poziomie mego rozmówcy. Rozmawiałem o brydżu, golfie, polityce i krawatach. A dorosły był zadowolony, że poznał tak rozsądnego człowieka. " Quote
szybszy_od_dylizansu Posted April 15, 2003 Posted April 15, 2003 W realu to mi wpieprzysz Mami , tutaj czuję się bezpieczniejszy . Metros tobie jako osobie funkcyjnej nie wypada się kłócić . W ramach prezentacji może przedstawisz kim był sławny "gość" . Chyba masz możliwość sparawdzenia IP. Quote
Yellonek Posted April 15, 2003 Author Posted April 15, 2003 Tak...przepraszam, ale myślałam, że skoro podpisujesz się ...znasz całą... tak... A. de Saint-Exupery !!! Quote
_sebastian_ Posted April 15, 2003 Posted April 15, 2003 Zawsze tak reagujecie jak ktoś ma odmienne zdanie ? Pięknie k... Pięknie ! Quote
_sebastian_ Posted April 15, 2003 Posted April 15, 2003 powiało grozą brrrrrrr! ha ha ! patan to mój brat niezła z nas para a co do grzeczności to czy chodzi o to by pisać i myśleć tak jak wy bo jeśli tak to muszę się kilka lat cofnąć ! Quote
Yellonek Posted April 15, 2003 Author Posted April 15, 2003 Żartowałam... nie było żadnej suni : P Miło było WAS wszytskich lepiej poznać : P :laola: Teraz juz nie mam żadnych wątpliwości: ) Quote
Grześ Posted April 15, 2003 Posted April 15, 2003 No i widzisz Sebastian, jednak się nie myliłem, że ton i forma jakby znajoma :lol: :lol: Quote
szybszy_od_dylizansu Posted April 16, 2003 Posted April 16, 2003 Ładnie to się śmiać z innych? Wrrrrr , te paskudne , złośliwe szpice!!!! Wrrrrr!!!!! Quote
Mami Posted April 16, 2003 Posted April 16, 2003 ...ano takie już są szpice... paskudne i złośliwe 8) Quote
Nat Posted April 16, 2003 Posted April 16, 2003 z mojej ostatnio tez sie aniolek taki zrobil :) a moze to cisza przed burza? ;) Quote
Recommended Posts