Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Century Gothic][SIZE=5]Sonia
[SIZE=4]żywe srebro
ZNALAZŁA SZCZĘŚCIE!
[/FONT]

Ta sunia liczy sobie około dwa lata.
Do schroniska w Tychach trafiła 04. sierpnia 2007 roku.
Jest uroczą i niezwykle kochaną psiną średniego wzrostu.
Serdecznie wita ludzi, którzy zawitają w pobliżu Jej boksu.
Jej ogonek wciąż merda i merda!
Mimo, że za kratami nie jest łatwo. Samotność doskwiera, ale nadzieja nie chcę wygasnąć.
Pewnego razu Sonia przeszła niemiłą przygodę. Inne psy z Jej boksu tak bardzo dotkliwie Ją pogryzły, że straciła połowę ucha.
Jednak Ona się nie zraża. Jest ufna, potrafi się przywiązać i tylko czeka na szansę.
Będzie wspaniałym, wiernym i wymarzonym przyjacielem w psiej skórze!
Numer ewidencyjny Soni to 2389.

---
W lutym b.r. Sonia miała dom - na chwilę. Nowi "opiekunowie" oddali Ją z powrotem do schronisko, ponieważ... nie szczekała!

(Psina nosiła kołnierz, aby uniknąć wylizywania rany po sterylizacji.)

Namiary na Tyskie schronisko:

adres.
ul. Przejazdowa 101
43-100 Tychy

tel.
0 605 897 607 czynny całą dobę, 032 323 93 98

[SIZE=2]Banner:

Możesz pomóc! - Wklej baner Soni do swojego podpisu - niech dowie się o Niej więcej Dogomaniaków, co zwiększy Jego szansę na wspaniały domek!

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Psiutka nie mów tego dwa razy.
Ja jestem gotowa zawieź ją do nowego domu, byle dom chciał ją pokochać, tak jak ona kocha ludzi.
Ten pies bardzo zapadł mi w sercu, zawsze za mną zagląda i wyciąga tak wysoko głowę z nadzieją, że do niej podejdę.

Niestety na moim tymczasie jest przepełnienie, bo chętnię wzięłabym ją do siebie.

Jak planujesz drugiego pieska to przemyśl to dobrze, jeżeli miałaby to być Sonia, to moja radość nie miał by końca.
Ten pies zasługuje na Ciepły dom, a nie na wieczne kąsanie.

Posted

Tak szybko nowy, kochający domek dla Soni to była by wielka radość dla nas wszystkich, a przede wszystkim oczywiście dla Niej. Jestem pewna, że również i dla nowych właścicieli, bo z Soni z pewnością będzie cudowna domowniczka!