Szczurosława Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Jagoda* napisał(a):"Czymam".... Ja również,ale pani teraz umilkła.... Quote
Szczurosława Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 ...................................... Quote
Szczurosława Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Pani z Krakowa zrezygnowała, jest teraz w dołku finansowym i nie może sobie pozwolić na psa z tak daleka... Quote
Jagoda1 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Ech, niepotrzebnie robią nadzieję.... Czarnuszek czeka .... Quote
Szczurosława Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Wielka szkoda, bo zapowiadało się naprawde dobrze... Quote
Szczurosława Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Węgielka już nie ma w schronie. W tygodniu jakaś pani zabrała go na wieś. To wspaniały pies, więc mam ogromną nadzieje,że gdziekolwiek jest, jest tam szczęsliwy. Quote
Jagoda1 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Szczurosława napisał(a):Węgielka już nie ma w schronie. W tygodniu jakaś pani zabrała go na wieś. To wspaniały pies, więc mam ogromną nadzieje,że gdziekolwiek jest, jest tam szczęsliwy. Zdejmuję z allegro... Psiaczku, bądź szczęśliwy, wierzę, że znalazłeś prawdziwych przyjaciół. Quote
Szczurosława Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Dziękuje Jagodo, Czy mogłabyś zrobić allegro dla Łatka? Link jest w podpisie. Quote
Szczurosława Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Spotkałam ostatnio Węgielka, na łańcuchu nie siedział,ale żal mi go... Dlaczego wydaje sie psy byle komu?:-( Quote
Szczurosława Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Po 5 ms od adopcji we wrześniu 2008 Węgielek znów jest w schronisku... Trafił nieciekawie, cały dzień, całą noc, tydzień w tydzień na łańcuchu zostawiony sam sobie... Węgielek został porzucony, błąkającego się po ulicy do schroniska odwiozła Straż Miejska. Quote
Margolka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Trzeba się dowiedzieć, kto na dogo zajmuje się labkowatymi. Już chyba kogoś w takiej sprawie szukałam na portalu, ale za nic sobie nie mogę przypomnieć...:shake: Popytam inne dobre dusze i dam znać. Quote
Margolka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Domek dla Węgielka potrzebny:multi: Quote
Szczurosława Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Gdybyście widziały jak Węgielek sie cieszył z powrotu do schroniska:shake: Nie chciał się ode mnie odkleić i skakał jak sprężynka.... Oj, Bączku, co ty jeszcze robisz w psach po adopcji? Quote
Rene@Rabik Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Wrzuc go szybko na te portale, napisz jaka sytuacja i że schronisko będzie likwidowane, myslę, że nie zostawią Cię samej z tym problemem. http://www.labradory.info/viewforum.php?f=52 http://www.labrador.pl/forum/viewforum.php?f=37 Quote
Recommended Posts