rufusowa Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 a jak jego skóra? nie ma grzybka jakiegoś? pytam, bo takie sine prześwity ma chłopak Quote
progresywnie Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Czasem mu się robią takie plamki na skórze, a potem zarastają. Quote
progresywnie Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Czasem mu się robią takie plamki na skórze, a potem zarastają. Quote
rufusowa Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 ciekawe od czego to się robi... może napiszesz nam coś o Fąfelku naszym ukochanym? :loveu: Quote
eliza_sk Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 [quote name='progresywnie']Czasem mu się robią takie plamki na skórze, a potem zarastają.[/quote] Witaj Natalio :loveu: No napisz cioteczkom coś nt. Fąflaka, bo wieści z drugiej ręki, a właściwie z drugiej klawiatury już nie są tak interesujące :evil_lol: Quote
progresywnie Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Zadomowił się już u nas na dobre co widać na zdjęciach. Jak wracamy skądś to on już z daleka nas widzi, pod bramką czeka, biega, ogonem merda. :mdrmed: Nad naszym pierwszym psem też ma przewagę, nie tak jak kiedyś, heh. Teraz na niego szczeknie tylko, zawarczy jak coś mu się nie podoba i Figaro potulnieje. ;) O Fąflu mówimy, że to francuski piesek, bo wygodny jest bardzo. :D Po dworze biega, biega, a jak deszcz zacznie padać to jak tylko wyczuje odrazu do domu gna czym prędzej jakby nie wiem co to było, heh, żeby nie zmókł tylko! Śmieszny jest:loveu:. Najbardziej to lubi wygrzewać się na słońcu, a znudzi mu się to idzie w cień pod dach i dalej leży! :D Jak ktoś idzie do nas to reaguje, biegnie zaraz, szczeka, nie wpuszcza bez nas. Ale wystarczy, że raz kogoś pozna, obwącha to potem już normalnie wpuszcza. :) Biega bardzo szybko! Jak się rozpędzi za psem czy samochodem to na podwórku w ziemi tylko takie ślady łap zostają wyryte! Albo jak mu się rzuca czymś żeby łapał i przynosił to na zakrętach też tylko ziemię łapami ryje, heh. :) Ale jak się nie ściga, nie wariuje to po podwórku własnymi ścieżkami chodzi pomiędzy kwiatkami np., nie depcze ich ani nic, ubaw jest. Jakby rozumiał, że poniszczyć może. ;) Ale to tylko jak nie ma kota, psa, samochodu na horyzoncie, bo jak dojrzy to koniec z kwiatami, wtedy biegnie, nie patrzy, heh... :) Quote
progresywnie Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Ogólnie masa z niego! :D On jak ma łapę to ma tą poduszeczkę okrągłą tak normalnie, potem 3 czy 4 wałeczki i dopiero reszta nogi, hyhyhy. ;) :) Quote
rufusowa Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 noooo o taką relację mi chodziło :loveu: dzięki temu mogę sobie wyobrazić Fąfelka i porównać jego zachowania z moim psem :loveu: Wierzę, że Wasz domek jest dla niego idealnym i widać, ze warto czekać i szukać odpowiedniego domku dla tych naszych poszkodowanych przez los psów. Jesteście kochani :loveu: Quote
eliza_sk Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Hej ... czy pamięta ktoś naszego pomarszczonego przystojniaka Fąfla, który czekał na domek od grudnia do sierpnia, a w tym roku stuknie mu 2 latka na Pojezierzu [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] [IMG]http://img534.imageshack.us/img534/832/zdjcie0501.jpg[/IMG] [IMG]http://img195.imageshack.us/img195/368/zdjcie0519.jpg[/IMG] [IMG]http://img97.imageshack.us/img97/8879/zdjcie0511.jpg[/IMG] Quote
Inez de Villaro Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 To już dwa lata??? jak szybko minęło...a co u Fąfla? Quote
rufusowa Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 właśnie, właśnie co słychać u Was??? :) tęsknimy za wieściami, bo Fąfel długi czas mieszkał w naszych myślach :) Quote
eliza_sk Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Wiedziałam, że Rufusa u ściągnę. U Fąfla wszystko w porządku :) Quote
rufusowa Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='eliza_sk']Wiedziałam, że Rufusa u ściągnę. U Fąfla wszystko w porządku :)[/QUOTE] :evil_lol: toż on mi sen z powiek spędzał :loveu: cieszę się, że wszystko gra u tego Fafla :loveu: Quote
eliza_sk Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='rufusowa']:evil_lol: toż on mi sen z powiek spędzał :loveu: cieszę się, że wszystko gra u tego Fafla :loveu:[/QUOTE] A co u Ciebie i bandy ? Quote
rufusowa Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 zapraszam do nas na wątek - jest w podpisie podlinkowany :) Quote
rufusowa Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 nie wiem czy temat jest aktualny ale gdybyście chcieli suczkę shar-pei, to ktoś chyba pilnie chce oddać [URL]http://allegro.pl/item1163656852_oddam_suke_akita_inu_sharpei_i_parke_spanieli.html[/URL] widać, ze była trzymana w klatce?w kojcu? i pewnie do mieszkania w bloku się nie nadaje.... może Wy byście ją przygarneli? chociaż na tymczas??? piszę oczywiście do właścicieli Fąfla :) ewentualnie do innych miłośników rasy! do oddania jeszcze suka akita inu, parka spanieli i szczeniak husky... wygląda to na pseudohodowlę Quote
eliza_sk Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Rufusie, nie wiem czy Natalia zagląda na wątek. Quote
rufusowa Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 dzięki :) a w ogóle, to co Ty robisz przy kompie zamiast siedzieć nad morzem? :) Quote
eliza_sk Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='rufusowa']dzięki :) a w ogóle, to co Ty robisz przy kompie zamiast siedzieć nad morzem? :)[/QUOTE] Nie wiesz, że co piękne szybko się kończy ... Wybyczyłam się już od 15-25 lipca, już jestem po tygodniowej aklimatyzacji w pracy i po depresji pourlopowej :( A co u Was ? Quote
rufusowa Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='eliza_sk']Nie wiesz, że co piękne szybko się kończy ... Wybyczyłam się już od 15-25 lipca, już jestem po tygodniowej aklimatyzacji w pracy i po depresji pourlopowej :([/QUOTE] o masz! rzeczywiście zleciało.... przez ten remont straciłam rachubę czasu :shake: trzymaj się Kochana :calus::glaszcze: :loveu: edit: szukamy większego lokum a tymczasem wypadł remont łazienki...niezbyt fajny i dużo kasy pochłonął :( urlop w drugiej połowie września dopiero ;) Quote
eliza_sk Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Oj bidulka - remont przy żarze tropików za oknem to nic fajnego, współczuję. To jak na wrzesień to jakieś tropiki szykujecie ? Quote
rufusowa Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='eliza_sk']Oj bidulka - remont przy żarze tropików za oknem to nic fajnego, współczuję. To jak na wrzesień to jakieś tropiki szykujecie ?[/QUOTE] rzeczywiście było nieciekawie ale na szczęście mogliśmy pomieszkać w pustym mieszkaniu u teściowej ;) a potem kilka dni u mojej mamy ;) Planowaliśmy gdzieś wyjechać dalej ale wygląda na to, że pojedziemy nad morze a potem na pojezierze Drawskie - fajna miejscówka odludna i nad samym jeziorem :) Quote
Recommended Posts