Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='eliza_sk']Łojoj, Ramzesowa chyba się zatańcowała na tym weselichu :diabloti:[/quote]

:roflt: no ciekawe co muody na to :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ech....

toż ja Rufusowa :laugh2_2:

Ramzes Ci sie ciotka po nocach śni, czy jak? :diabloti:

ufff....no dobra..melduje sie na posterunku :D
co tam u Fąfelka słychać? :loveu:

ja dzis troche niedysponowana, wiec mowcie głośno i wyraźnie :evil_lol:

Posted

No już sie poważnie martwić zaczęłam, czy wróciłaś z tych tańców. A jak wróciłaś to pomyślałam, że może Cię Ramzes nie chce do pracy puścić :evil_lol:

A Fąfel nadal czeka :shake:

Posted

[quote name='eliza_sk']No już sie poważnie martwić zaczęłam, czy wróciłaś z tych tańców. A jak wróciłaś to pomyślałam, że może Cię Ramzes nie chce do pracy puścić :evil_lol:

A Fąfel nadal czeka :shake:[/quote]

a ciotka dalej swoje :evil_lol: Rufus ciocia...Rufus :) Ramzes to od muodego :p

Wróciłam wczoraj wieczorem...a Rufus to ze złości wszystkie butelki po wodzie pogryzł :mad:....taki był zły, ze pani trzy dni nie ma :cool1:

O Fąfelku myslę dzień i noc...wkleiłam jego zdjęcie jako główne w moim profilu na gronie.....ale póki co cisza :shake:

Posted

Nieeeee, to chyba ja jakaś wczorajsza jestem - nie zaczaiłam pierwszym razem :oops::oops::oops::oops:

Przyjmij moje jakże skruszone przeprosiny :modla::modla::modla::modla:

To efekt robienia wszystkiego na raz-praca, odbieranie telefonów, dogo, wysyłanie fotek z allegro .....

Posted

[quote name='eliza_sk']Nieeeee, to chyba ja jakaś wczorajsza jestem - nie zaczaiłam pierwszym razem :oops::oops::oops::oops:

Przyjmij moje jakże skruszone przeprosiny :modla::modla::modla::modla:

To efekt robienia wszystkiego na raz-praca, odbieranie telefonów, dogo, wysyłanie fotek z allegro .....[/quote]

cioteczka...jasne ze sie nie gniewam :p Ty biedna coraz to więcej na siebie bierzesz....nie wiem jak to TZ przezyje ;)

szkoda, ze tam u Was z wolontariatem ciężko :shake:

Posted

Rozliczyli Ci już to allegro Cioteczko?

To i tak masz małe szkody, po trzech dniach nieobecności, Fuks na co dzień jak wychodzę bez niego, nie chce mnie wypuszczać i chce mnie zagryźć cholernik jeden, szczypiąc po łydkach :diabloti:

Posted

[quote name='eliza_sk']Rozliczyli Ci już to allegro Cioteczko?

To i tak masz małe szkody, po trzech dniach nieobecności, Fuks na co dzień jak wychodzę bez niego, nie chce mnie wypuszczać i chce mnie zagryźć cholernik jeden, szczypiąc po łydkach :diabloti:[/quote]

oszzzz...a to bestia dopiero :mad: pewnie upychasz ciasteczka po kieszeniach zeby sie podlizac :cool3: :evil_lol:

Rufus to jeszcze rozwolnienie miał ale nie wiem czy to ze złości :grins:

allegro nie rozliczyli...to pewnie na koniec miesiąca uczynią :cool3:

aaa....dostałam sms-ka od jednej pani - tej co miala w zeszlym tyg. przelac ze dzisiaj przelała i bardzo przepraszala ze sie jej nei udało ale grzecznie odpisałam :p

natomiast jedna pani mimo przypomnienia nie przelala do dzis :mad: chyba za rada maciaszka napisze ze będę musiala sie zwrócic do allegro o zwrot prowizji skoro sie wycofała :diabloti:

Posted

A bo to jeszcze Twoje wpłaty nie zakończone. Ale nic nie ma sprawdzałam przed chwilką ;)
Na razie same moje idą. Jedna Pani zamiast 5 zł, wpłaciła 50 zł :loveu::loveu::loveu:. A druga z kolei oprócz 10 cegiełek zakupiła Fąflastemu jego karmę :multi::multi::multi:

Posted

:diabloti: ładnie ciotka... widać Ramzes wpadł ci w oczęta... :eviltong: Pisałem wcześniej ale mój post trafił jako ostatni na poprzedniej stronie i zapewne nie czytałyście... więc jeszcze raz witam i jeszcze raz wyrażam nadzieję, że piękna pogoda (przynajmniej u mnie) przywieje jakieś dobre wieści do Fąflastego... :loveu:

Posted

[quote name='eliza_sk']A bo to jeszcze Twoje wpłaty nie zakończone. Ale nic nie ma sprawdzałam przed chwilką ;)
Na razie same moje idą. Jedna Pani zamiast 5 zł, wpłaciła 50 zł :loveu::loveu::loveu:. A druga z kolei oprócz 10 cegiełek zakupiła Fąflastemu jego karmę :multi::multi::multi:[/quote]

wspaniali ludzie, prawda? :loveu:

na razie spadam bo musze ciezko do 16 popracowac...nie wiem czy się pojawię wiec na wszelki wypadek życze miłego popołudnia ciotkom, wujaszkom ale przede wszystkim Fąflastemu :loveu:

i muody - masz rację...oby ta pogoda i nadchodząca wiosna sprawiła, ze wreszcie ktos sie zakocha w tym wspaniałym psie :loveu:

Posted

to ta pani, co była ze mną w kontakcie :cool3:

jeszcze tylko jedną osobę muszę ścignąć :mad:

sunia shar-pejka z innego wątku trafiła do nowego domku...a Fąfelka jakos nikt nie chce pokochać :-(

Posted

Wysłałam paczuszke dla Fąfelka. Karma sie okazała niestety kocia, ale dogomaniacy kotołaki tez posiadają, to może kupią. Krawata za nic nie mogę znaleźć, ale za to postaram się jakiś przelewik fąfelkowi uczynić, tylko po pierwszym :| Przepraszam, że tak późno, ale musiałam dom przetrząsnąć w poszukiwaniu krawacika, a u nas remont. Pozdrawiam i ściskam mocno Fąflastego. Będę zaglądać, jak mnie cioteczki całkiem nie zjedzą.

Posted

[quote name='Natussiaa']podnoszę śliczny jest:loveu:
zaraz porobię mu pare ogłoszeń ok?[/quote]

ojej....byłoby wspaniale :loveu: na allegro poki co nikt tego cuda nie wypatrzyl :shake:

Posted

[quote name='ptysiaczek']Wysłałam paczuszke dla Fąfelka. Karma sie okazała niestety kocia, ale dogomaniacy kotołaki tez posiadają, to może kupią. Krawata za nic nie mogę znaleźć, ale za to postaram się jakiś przelewik fąfelkowi uczynić, tylko po pierwszym :| Przepraszam, że tak późno, ale musiałam dom przetrząsnąć w poszukiwaniu krawacika, a u nas remont. Pozdrawiam i ściskam mocno Fąflastego. Będę zaglądać, jak mnie cioteczki całkiem nie zjedzą.[/quote]

hi....no pewnie ze ktos sie skusi ;)

a krawacik ze sznaucerkami mial być? pewnie by go eliza kupiła jeszcze przed wystawieniem :diabloti:

Posted

[SIZE=4]a tu wszystkie pieski do adopcji z jędrzejowskiego azylu:[/SIZE]

[SIZE=4]same cuda[/SIZE]

[URL="http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10134001"][SIZE=4][COLOR=red]http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10134001[/COLOR][/SIZE][/URL]