Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia nigdy nie miała domu, nigdy nie poczuła co to znaczy być kochaną. Sunia całe swoje życie spędziła przykuta łańcuchem do budy. Rytm jej życia wyznaczały kolejne porody. Miała szczeniaki co cieczkę. Gdy czasami udało jej się zerwać z łańcucha lub została z niego spuszczona biegała po całym osiedlu, były to najszczęśliwsze chwile w jej życiu. Podczas jednej z tych eskapad sunia spotkała na swojej drodze młode małżeństwo, które ją złapało i zawiozło do lecznicy, skąd sunia trafiła do schroniska.
Na szczęście jej „Pani” jej nie szukała.
Sunieczka po kwarantannie została wysterylizowana.

Sunia o dziwo jest niezwykle kontaktowa. Bardzo kocha ludzi i pragnie kontaktu z nimi. Na spacerach domaga się głaskania i pieszczot. Jest bardzo radosna. Psinka ładnie chodzi na smyczy i kojarzy co znaczy siad, choć nie do końca.

Sunia jak każdy psiak zasługuje na prawdziwy, kochający dom jakiego nigdy nie miała. On potrzebuje tak niewiele: legowisko, miska jedzenia, spacery i przede wszystkim miłości. Sunia ma ok 4 lat.

A oto urocza Sunia

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na spacerku jak z nią byłam węszyła wszędzie i wszędzie zagladała
ciekawska z niej psinka
a kiedy wkładałam ją do z powrotem do boksu to robiła takie oczka, które mówiły :
"nie rób mi tego"