BeataJ Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 REWELKA!!!! Bardzo, bardzo sie ciesze!!!! STO LAT dla Ciebie! Beata Quote
Yorija Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Sto lat :BIG: STO STO LAT!!! Nie żebym chciała wykrakać ale może tak przy okazji Bolsik z wstążeczką jako prezent urodzinowy przyjdzie dziś w odwiedziny? :diabloti: A historia że adoptuje go brat Przyjaciela jest taka pół-prawdziwa bo zaadoptował to i owszem ale w celu sprezentowania :diabloti: ŻARTUJĘ oczywiście. Ale swoją drogą - jak byś tak powiedziała komuś: -Hakita: Dostałam Bolsa na urodziny... -Ktoś: I co z nim zrobiłaś? Wypiłaś? -Hakita: Eeeee nie, poszłam z nim na spacer :diabloti: Quote
Ziutka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Yorija'] ŻARTUJĘ oczywiście. Ale swoją drogą - jak byś tak powiedziała komuś: -Hakita: Dostałam Bolsa na urodziny... -Ktoś: I co z nim zrobiłaś? Wypiłaś? -Hakita: Eeeee nie, poszłam z nim na spacer :diabloti:[/quote] :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: Quote
Hakita Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Kochani, dziękuję Wam wszystkim barrrrrrrrrrrdzo serdecznie za życzonka...:loveu::loveu::loveu: Yorija, Ty jak coś Cioteczko wymyślisz, to można boki zrywać...:lol::lol::lol: Quote
Eva Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 I ja się przyłączam do życzeń, STO LAT Hakitko :drink1:, choć zrobiłam to wcześniej na innym, naszym, wątku. Z Bolsikowego prezentu bardzo się cieszę :lol:. Quote
Zmysł Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Dołączam się do życzeń i ogólnej euforii. Rozumiem, że to już na 100% pewne? Quote
Hakita Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Zmysł']Dołączam się do życzeń i ogólnej euforii. Rozumiem, że to już na 100% pewne?[/quote] Dziękuję bardzo :loveu: Tak to już na 100% pewne!!! :multi: Wszyscy tu rodzinnie niesamowicie się cieszymy!!! :multi: Quote
Hakita Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Rozmawiałam wczoraj z Ciocią i wiem, że na razie nasz Przyjaciel nie chciał odwiedzać Bolsa...z oczywistych względów.... Postaram się w tym tygodniu czegoś dowiedzieć :) Quote
Recommended Posts