necia25 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 NUTKA CIOTECZKI MYŚLĄ O TOBIE ... MOŻE I DOMEK SIĘ DOMYŚLI W KOŃCU BY CIĘ WYCIĄGNĄĆ:cool3: Quote
fizia Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Bardzo potrzebna pomoc w opłaceniu hotelku dla KORY z tego samego schroniska!:oops::-( POMOCY!! Szkielet psa *KORA* - mix. BOKSERA błaga o pomoc W OPŁACENIU HOTELU! Quote
necia25 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Nutka hoooooooooooooopaj po domeczek migusiem się przewietrz:razz: Quote
clo Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 nutko podnosze cie i na ciebie przyjdzie czas i trafisz swoj domek:) Quote
Fasolka Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Mocno w to wierzę... Nutko, biegaj po miekką kanapę!!!! Na pierwszą!!!! Quote
gibon301 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 trafiłam tu przez przypadek - robiąc plakat dla Hebana zobaczyłam banerek Nutki u Fizi i tak sobie myślę, ale chyba to nie ma związku...w styczniu 2008 roku zadzwoniła do mnie kobieta z Wieliczki, że szuka psa, który nazywa się Nutka i jest podobny do psa(suki), którego zdjęcie ja zamieściłam w grudniu na stronie schroniska krakowskiego (sama 07.12.2007 znalazłam sukę wyrzuconą z samochodu - trochę podobną do Nutki tylko z klapniętymi długimi wyżłowatymi uszami). Ta kobieta jakaś dziwna była, tłumaczyła, że jej pies uciekł przed otwartą furtkę, podawała datę po dniu kiedy ja znalazłam moją Nolę, i uporczywie prosiła o zdjęcia mojego psa i moje namiary, zdjęcia jej wysłałam, ale okazało się że dała mi cudzy adres email...nigdy wiecej się nie odezwała Przepraszam, że tak się rozpisałam ale to chyba nie ta sama Nutka? A skoro już tu jestem jakbyście chciały plakacik to chętnie jej zrobię. Chyba, że już ma (przepraszam, ale nie przeczytałam całego watku:oops:) I trzymam kciuki, żeby sunia szybko dom znalazła bo rok dla takiego dzieciaka w schronisku to o rok za długo! Quote
Fasolka Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Rzeczywiście Gibon, dziwna historia :crazyeye: Może plakat by się przydał? Nie wiem czy był robiony :roll: Chętnie bym włączyła się do rozwieszania gdyby trzeba było... Quote
gibon301 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 z chęcią zrobię w takim razie plakacik tylkoczy ktoś mógłby mi przygotować zestaw aktualnych informacji o Nutce? i czy zdjęcia są tylko te na pierwszej stronie? Quote
clo Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 gibon super!!jak fizia bedzie on line to napewno udzieli ci info ktore potrzebujes zo nutce:)ja mysle ze plakacik sie przyda:) Quote
gibon301 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 no to czekam na fizie a tymczasem Nutka hop na górę!! Quote
fizia Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Ojej strasznie mnie tu długo nie było... Z Nutką jest o tyle dziwna sytuacja, że nie mamy pewności czy jeszcze jest w schronisku - jest szansa, ze ktoś już Ją zaadoptował :) Ale to się powinno wyjaśnić może jak Truskawa będzie w schronisku. Quote
gibon301 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 no to trzymam kciuki żeby w schronisku jej już nie było i żeby grzała dupcie w super domku, a jeśli niestety ten scenariusz by sie nie sprawdziłtopodtrzymuje propozycję zrobienia jej plakatu! Quote
Recommended Posts