Jump to content
Dogomania

** NUTKA** i smutna melodia Jej życia...:( MA DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 357
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

trafiłam tu przez przypadek - robiąc plakat dla Hebana zobaczyłam banerek Nutki u Fizi i tak sobie myślę, ale chyba to nie ma związku...w styczniu 2008 roku zadzwoniła do mnie kobieta z Wieliczki, że szuka psa, który nazywa się Nutka i jest podobny do psa(suki), którego zdjęcie ja zamieściłam w grudniu na stronie schroniska krakowskiego (sama 07.12.2007 znalazłam sukę wyrzuconą z samochodu - trochę podobną do Nutki tylko z klapniętymi długimi wyżłowatymi uszami). Ta kobieta jakaś dziwna była, tłumaczyła, że jej pies uciekł przed otwartą furtkę, podawała datę po dniu kiedy ja znalazłam moją Nolę, i uporczywie prosiła o zdjęcia mojego psa i moje namiary, zdjęcia jej wysłałam, ale okazało się że dała mi cudzy adres email...nigdy wiecej się nie odezwała
Przepraszam, że tak się rozpisałam ale to chyba nie ta sama Nutka?

A skoro już tu jestem jakbyście chciały plakacik to chętnie jej zrobię. Chyba, że już ma (przepraszam, ale nie przeczytałam całego watku:oops:)
I trzymam kciuki, żeby sunia szybko dom znalazła bo rok dla takiego dzieciaka w schronisku to o rok za długo!

Posted

Rzeczywiście Gibon, dziwna historia :crazyeye:
Może plakat by się przydał? Nie wiem czy był robiony :roll:
Chętnie bym włączyła się do rozwieszania gdyby trzeba było...

Posted

z chęcią zrobię w takim razie plakacik tylkoczy ktoś mógłby mi przygotować zestaw aktualnych informacji o Nutce? i czy zdjęcia są tylko te na pierwszej stronie?

Posted

Ojej strasznie mnie tu długo nie było...

Z Nutką jest o tyle dziwna sytuacja, że nie mamy pewności czy jeszcze jest w schronisku - jest szansa, ze ktoś już Ją zaadoptował :)

Ale to się powinno wyjaśnić może jak Truskawa będzie w schronisku.

Posted

no to trzymam kciuki żeby w schronisku jej już nie było i żeby grzała dupcie w super domku, a jeśli niestety ten scenariusz by sie nie sprawdziłtopodtrzymuje propozycję zrobienia jej plakatu!

• 2 weeks later...