Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='luka1']ale cisza, [B][COLOR=Red]sprawdze telefon czy nie zdech[/COLOR][/B][/quote]
I co...nie zdechł ? Czy zero ludzia po prostu dzwoni.

Posted

[quote name='luka1']Już ja sie nie podejmuje takich manewrów. Ktoś chce psa niech sie wysili troche.[/quote]
A pewnie, że tak...samy sobie inaczej radę :cool3:

Posted

[quote name='luka1']jak bedę robiła teraz zdjecia to ja wyfocę. Musi mieć watek. [B][COLOR=Red]Jest podobna do Spajka[/COLOR][/B] i tak przylepna i milutka - jak wszystkie zresztą.[/quote]
Czyli czarna szorstkowłosa :cool3: ???

Posted

Ha teraz błysne. :evil_lol:
Greta pojechała do Piasecznicy - więc niedaleko. Będzie w domku z ogródem. Dziewczyna która ja adoptowała objecała przyjeżdzac do schroniska jako wolentariuszka - a więc powitamy ją w klubie. Dziewczyna młoda i podobno miła. :eviltong:

Posted

[quote name='luka1']Ha teraz błysne. :evil_lol:
Greta pojechała do Piasecznicy - więc niedaleko. Będzie w domku z ogródem. Dziewczyna która ja adoptowała objecała przyjeżdzac do schroniska jako wolentariuszka - a więc powitamy ją w klubie. Dziewczyna młoda i podobno miła. :eviltong:[/quote]
I oby więcej takich wieści :multi: :multi: :multi:
Bardzo się cieszę, że jednak pojechała...przecież wiedziałam o tym wcześniej :eviltong: ale nie chciałam zapeszać :mad: