Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='luka1']dlaczego nikt nie chce Grety? :-([/quote]
No właśnie nie wiem - przecież to taka śliczna i milusia sunia...i jakie super całuski rozdaje :cool3:

Posted

[quote name='luka1']Greta ma obserwatora i miałam dzis zapytanko telefoniczne :lol:[/quote]
No to kolejne :thumbs::thumbs: kciukaski trzymam za naszego azorkowca :cool3:

Posted

[quote name='luka1']Ach, rozmowa z panią była taka konkretna i lipa :-([/quote]
Czyli się nie odzywa nic a nic ??
Czy powiedziała, że jednak nie chce adoptować Greci ??

Posted

Pani własciwie szukała rotka, a nad Gretą miała sie zastanowić. Poleciłam jej zdjęcia zamieszczone na allegro - bo tak najłatwiej znależć. Może się zastanawia?

Posted

[quote name='luka1'][B][COLOR=Red]Pani własciwie szukała rotka[/COLOR][/B], a nad Gretą miała sie zastanowić. Poleciłam jej zdjęcia zamieszczone na allegro - bo tak najłatwiej znależć. Może się zastanawia?[/quote]
A widziała nową rottweilerkę :cool3:

Posted

"Ludzie zapomnieli o tej prawdzie - rzekł lis. - Lecz tobie nie wolno zapomnieć. Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś. Jesteś odpowiedzialny za twoją różę."

Posted

Greta miała dzis jechać do domu. Nie pojechała dziewczyna która miała po nią przyjechać - nie pojawiła się. Za to dzwonił jakis ksiądz i bardzo prosił o rezerwcję więc nadal jest nadzieja.

Posted

[quote name='luka1'] Za to dzwonił jakis ksiądz i bardzo prosił o rezerwcję więc nadal jest nadzieja.[/quote]
Ooo ksiądz powiadasz...:evil_lol:
Już jeden ksiądz zawitał u nas w Azorku - adoptował Brando i zamieszkał na Plebanii w Kampinosie :cool3:

Posted

Hej wszystkim!

Trafilem tu przypadkowo - tak samo jak przypadkwoo trafilem na forum tanga:) nie przeczytalem calosci ale spojrzalem na fotki i wydaje mi sie, ze ta sunia jest podobna do tangusia - tyle ze totalny negat:)moze to rodzenstwo?

Posted

[quote name='mathiasmezler']Hej wszystkim!

Trafilem tu przypadkowo - tak samo jak przypadkwoo trafilem na forum tanga:) nie przeczytalem calosci ale spojrzalem na fotki i wydaje mi sie, ze ta sunia jest podobna do tangusia - tyle ze totalny negat:)moze to rodzenstwo?[/quote]
Hej Mati - a wyczytałeś, że pisałam już to wcześniej na tym wątku :cool3:
Że Oni wyglądają jak rodzeństwo i by bardzo pasowali do siebie :evil_lol:

Posted

Mi też smutno...kiedy zobaczyłam Gretę to byłam pewna, że szybko znajdzie dom - to przewspaniała sunia - a tu taka porażka...mimo tylu ogłoszeń ciągle nic - brak słów po prostu :shake: