Martunia Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 O ładna okolica. :cool3: Ależ ona jest kochana. :loveu: I musicie się razem spotkać. :) Quote
BlackSheWolf Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 kiedys sie spotkamy. napewno za rok. heh ciekawe czy mnie wtedy pozna :) Quote
zuch_dziewczyna Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Z góry Malta wygląda naprawdę imponująco :grins: Jeśli dobrze odczytuje kierunki to Cyga mieszka po lewej stronie. Jak widać w Poznaniu jest gdzie spacerować ! :grins: Jak będę nad Maltą to się porozglądam się za Cygą :grins: Bardzo się cieszę, że sunia jest taka grzeczna :Cool!: Quote
BlackSheWolf Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 yhym po lewej stronie :) dostalam jej fotki! zaraz wkleje :) musze sie ogarnac, bo wlasnie placze ze szczescia no i z tesknoty tez.... Quote
Martunia Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Czekamy na zdjęcia. ;) Na pewno bardzo tęsknisz, bo bardzo si do niej przywiązałaś. Ale teraz ona jest w nowym domku i to jest najważniejsze, z czego trzeba się cieszyć! :) Quote
BlackSheWolf Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 jeszcze w schronisku podczas postoju w czasie drogi :) Quote
zuch_dziewczyna Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Ale jej się pięknie błyszczy sierść :loveu: Quote
Martunia Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 O jaka ona piękna po kąpieli. :) i jaka radosna. Quote
BlackSheWolf Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 i ostatnie ze spacerku Dziekuje Iwonko za zdjecia :) i za to, ze jestes taka cierpliwa jak ja ci marudze z pytaniami co u Cygi ]:-> Quote
BlackSheWolf Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 zuch_dziewczyna napisał(a):Ale jej się pięknie błyszczy sierść :loveu: nom :loveu: slicznie wyglada :loveu: Martunia napisał(a):O jaka ona piękna po kąpieli. :) i jaka radosna. ona zawsze byla piekna :diabloti: Quote
Iwka76 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Witam wszystkich :) właśnie piszę, a Cygunia sobie leży obok mnie, a właściwie to na mnie, bo leży mi na stopie. Ona jest cudowna, ślicznie chodzi na smyczy, jak z nią idę, to czuję się jakbym szła z psem po kilku szkoleniach:loveu: Bardzo się cieszę, że wyszukałam ją na Allegro. Pozdrowionka ode mnie i od Cyguni.:Dog_run: Quote
BlackSheWolf Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 oo Iwona cos napisala :D super :D hihi to niech sobie spioszek spi :) Quote
Iwka76 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Agatka! Dzięki za Twoje porady i informacje, fajnie, że mogę w każdej chwili dopytać o coś:) No i na spacerku nad Maltą będziemy się z Cygą rozglądały za zuch dziewczyną :)) Quote
BlackSheWolf Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 hihi :) tylko ze Ania nie ma Majeczki u siebie ;) a nei ma za co :) ja zawsze sluze pomoca :) Quote
zuch_dziewczyna Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Niestety w warunkach poznańskich nie mogłabym mieć Majeczki u siebie, bo często wyjeżdżam i ona by bardzo płakała. U rodziców prawie nigdy nie zostaje sama, ma super tereny do spacerów, a ja ją odwiedzam co 2-3 tygodnie w weekend :grins: Ja też się bardzo cieszę, że wyszukałaś Cygunię. Naczekał sie biedaczek na taką chwilę. Jestem pod wrażeniem, że od razu pamiętała jak się zachowywać w mieszkaniu (w końcu w schronisku mogła troszkę zapomnieć). Ale myślę, że ona sie bardzo się stara i rozumie, że to ogromna szansa dla niej :grins: Quote
BlackSheWolf Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 no ba ;) ja tam nie watpie, ze ona wszystko rozumie ;) hihi :) Iwona kiedys do was wpadne :D Quote
Martunia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Jaka ona musi być kochana. :) I jaka grzeczna na smyczy musi chodzić. ^^ Mizianko dla niej! :iloveyou: Quote
zmierzchnica Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Jak super :loveu: Cudowny piesek znalazł cudowny domek, to się nazywa happy end :multi: Quote
BlackSheWolf Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 nom :D a ja mam nowe fotki :D kto chce obejrzec ? kto ? :D Quote
BlackSheWolf Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 łee nikt nie chce ? a ja i tak wkleje :D łi łi jaki niedzwiadek :D piękna Cygunia :D Quote
BlackSheWolf Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 no i ostatnia fotecka :D hihi Cyga nadal odsypia schronisko Quote
zmierzchnica Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Słodziutka :loveu: A jaka spokojna i rozluźniona :p Super :multi: Quote
Recommended Posts