Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

taaaa..... powiem wam co sie stalo ale nie smiejcie sie :eviltong: no wiec jechalam dosc szybko no i mam nowy rower... a tata nie sprawdzil kierownicy i podczas jazdy sie poluzowala... wiec kolo polecialo sobie na bok... a kierownica sie krecila :-( koło stanelo w odwrotna strone niz powinno wiec ja sie wywalilam... :-( przy pewnej predkosci :-( wiec tak... prawa reka wybita... lewa starta... i lewe kolano potluczone, cale napuchniete i w siniakach :-(

no ale jakos jutro dojde do przystanku... a pozniej do schroniska...

Posted

Hurrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! :multi:

Trzeba to uczcić! :smilecol: :sweetCyb: :klacz: :bigcool: :Cool!::cunao: :beerchug:
Wspaniale! :loveu:

Czekamy na zdjęcia. ;)

Posted

no wiec wklejam fotki :)
ale najpierw opowiem :D bylam sobie rano z nia na spacerku, wyczesalam ją i siedzialysmy na trawie pod schroniskiem :) az przyjechali jej nowi panstwo :)
poszlismy na krotki spacerek :) porobilismy ostatnie fotki :) eh. Pozniej wsadzilam ją do samochodzu i trzeba bylo sie pozegnac :( yh.... łzy dopiero sie pojawily jak juz nawracali zeby odjechac :( Cyga patrzyla na mnie przez szybe... a ja ryczalam jak bóbr... yh. ale ciesze sie, ze jest juz w nowym domku :) i do tego w tak wspanialym :)

a i chcialabym podziekowac wszystkim,ktorzy pomogli mi szukac jej domek :) a szczegolnie Ani, dzieki jej allegro Cyga znalazla dom :)
a ja obiecuje duza porcje fotek raz na jakis czas :))

Odpoczywamy po spacerku

czekamy

nadal wypatrujemy nowych wlascicieli Cygany :)

juz z nowa pania

jeszcze trzeba sie napic przed podroza