BlackSheWolf Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 chcecie ? :D no to poczekajcie :D wybiore najładniejsze xD Quote
polciuaa Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ooo...tak tak.;D Z niecierpliwoscia to dobre slowo.;D Quote
BlackSheWolf Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 cholera fotosik wysiadł..... wr........ Quote
BlackSheWolf Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 juz chodzi! więc LUTY: z Ładą (zobaczcie, że Cyganka ma trochęrudego na ogonie :D ) Quote
BlackSheWolf Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Cyganeczka :D Ja ta w tym zielono czarnym polarku xD (ciuchy robocze :D tzn po schronisku) ale wiaaaaaaaaaaaaaało... w najgorsze wichury nam sie spacerków zachciało :D moja słodka mordka :D mój mini ONek :D Quote
BlackSheWolf Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 no ta... ja wklejam fotki a tu nikogo nie ma :| Quote
polciuaa Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ja jestem.;D Piekne fotki.!A polarek jest the besciarski.xD Quote
infers Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 JA JESTEM!!!:evil_lol: Śliczna jest Cyganka!!! Quote
BlackSheWolf Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 proszę nie śmiać się z mojego polarka :mad: :mad: :mad: :mad: łee po schronie wszystko jest zawsze brudne xD zaraz kolejna część zdjęć Quote
BlackSheWolf Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Cygusia w kojcu: "prosze.. zabierz mnie stąd..." :( ;( "ona ma zawsze takie oczy w kojcu ;( taka przestraszona ;(" "Cyganka na budzie... a z tyłu widać słome, bo jej położyłam na budzie... ona zawsze tam śpi :( taka skulona.." A tu już w budynku: "Chodziła wszędzie za mną" "buuuuuziiii" Quote
BlackSheWolf Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 "A tutaj leży jak sprzątałam w pokoju weterynaryjnym" "A tutaj już lezymy na kocyku :)" koniec... Quote
BlackSheWolf Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 niestety :( a jak ja to widze na zywo ?? ;( przynajmniej w budynku niczego się nie boi... nie ma hałasu, ma ciepło. Mam nadzieje, ze nowy kierwnik jej nie wywali z budynku :( Quote
infers Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Ale ona jest śliczna!:loveu:Tylko czemu nikt nie chce jej wziąść? Jutro już sobota i artykuł! Quote
BlackSheWolf Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 no jutro rano już bede w sklepie po gazete... Quote
baffi2 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 sliczne fotki, tylko szkoda ze cyganka taka smutna...:roll: Quote
BlackSheWolf Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 a no smutna,.... ale powiem wam, ze zrobiła duze postepy! i to bardzo duze! pracowalam z nią dość długo! teraz już nie boi się ludzi, jest troche nieufna na początku ale powoli się przyzwyczaja. Ale teraz widać jej inteligencje. Powiem jej np. " Cyguś połóż się tu" to ona kładzie siębez problemu, "zostań" i nie wyjdzie z kojca nawet jak wejście bedzie otwarte itd. Jutro wielki dzień! oby znalazła dom! :( Quote
baffi2 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 a na jakiej stronce w necie bedzie mozna przeczytac ten artykuł Quote
BlackSheWolf Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 wiesz co chyba jednak na zadnej. bo to bedzie w dodatku do gazety tzn. w takim gdzie sa wiadomosci z danej gminy. Wiec zrobie zdjecie cyfrowka i wrzuce na neta ;) Quote
baffi2 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 BlackSheWolf napisał(a):wiesz co chyba jednak na zadnej. bo to bedzie w dodatku do gazety tzn. w takim gdzie sa wiadomosci z danej gminy. Wiec zrobie zdjecie cyfrowka i wrzuce na neta ;) to musisz koniecznie wstawic zdjecie :cool3: Quote
BlackSheWolf Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 ok xD ale najpierw zamaze siebie ]:-> nie no mam nadzieje, ze ktos zadzowni... wkoncu tą gazete kupuje tysiące ludzi... Quote
BlackSheWolf Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 zaczepiscie.... dzis byl artykul o schronisku. Macie i czytajcie ;( tytuł : PSY jak.... sprzety Prowadzeniem schroniska dla zwierząt w Łęczycy zajmuja sie od srody pracownicy podleglej magistratowi Zieleni Miejskiej. Okazuje sie jednak, ze magistrat jest kompletnie nieprzygotowany do opieki nad zwierzętami. -Przyjechały trzy urzedniczki, ktore przeprowadzily inwentaryzacje sprzętu, policzyły psy i spisały protokól. Nie przywiozły ze sobą karm, ani misek dla zwierząt. Gdyby nie dobra wola ustępującego kierownika K.P., który zostawił w schronisku część prywatnego wyposażenia, psy pozostałyby na noc bez jedzenia i picia- mówi obecna na miejscu radna Halina Rytczak - Kierowałem schroniskiem przez 6 lat- mówi Pacholski-Znam kazdego psa. Wiem jak się nazywa, czego potrzebuje i czego można się po nim spodziewać. Wszystko to chciałem przekazać nowemu opiekunowi. Niestety nie miałem ku temu okazji, bo po odbiór kluczy do schroniska przyjechały tylko urzędniczki. Udało nam się ustalić, że psami w schronisku będą zajmować się osoby całkiem przypadkowe : więźniowie w ramach resocjalizacji i bezrobotni w ramach robót publicznych. Zmiana zarządzającego schroniskiem, według miasta podyktowana była względami finansowymi. Podległy magistratowi wydział Zieleni Miejskiej ma to robić taniej. Nikt z urzędników nie potrafił jednak uściślić, jakiego rzedu to będą oszczędności. koniec... i pod zdjęciem napis: Krzysztof Pacholski martwi się o los zwierząt w schronisku przejętym przez miasto no to teraz boje sie co jutro zastane... ;( Quote
Folen Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Ale masakra ...kolejne "schronisko" będzie :shake: Jutro zrobię nowe allegro dla Cyganki... Quote
Recommended Posts