Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziéki BlackSheWolf. Przepraszam, ze nie przeczytalam wátku - lapie wszystkie wátki najpilniejsze i nie wyrabiam sié z czytaniem.
W kazdym razie, czy jest szansa na platny DT? Czy w ogóle nie mam z czym sié wychylac?

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale u mnie nie ma nigdzie hoteliku... i w poblizu tez nie :( a nie wywioze jej gdzies daleko a pozniej nie bede mogla miec z nia kontaktu... eh...
może do mojej babci sie jednak uda na tymczas... chodze i prosze...

Posted

[quote name='BlackSheWolf']ale u mnie nie ma nigdzie hoteliku... i w poblizu tez nie :( a nie wywioze jej gdzies daleko a pozniej nie bede mogla miec z nia kontaktu... eh...
może do mojej babci sie jednak uda na tymczas... chodze i prosze...[/QUOTE]
Gdyby babcia zgodzila sié na dt, dolozé sié do utrzymania suni. I myslé, ze inni dogmaniacy równiez.

Posted

ehhh......no i co zero odzewu w sprawie suni??

Cyganka prosi o domek!!!!

Jeżeli znalazł by się dom w Warszawie to również Black nie będziesz miała z Nią kontaktu ale na taką adopcje się zgadzasz czy najpierw szukasz DS gdzieś bliżej siebie??

Posted

Czy dom w Krakowie w centrum na przeciwko parku wchodził by w gre.?Nie chce zapeszac,ale znajomi Pani Irenki,ktora wziela sunie ON z mojego podpisu kiedys chcieli wziascc tego samego psiaka co walsnie Pani Irenka,wiec napisze do niej i zapytam sie czy oni nadal szukaja suni,jesli tak to podam namiary nie Ciebie,Agatko, i zobaczymy czy sie uda...Ale narazie nic nie obiecuje i nei chce zapeszac...

Posted

moim zdaniem byłoby to wspaniałe:cool3: tym bardziej że Black mówiła że zmienia się kierownictwo schroniska poza tym suńka jest strasznie zagubiona....nie powinna dłużej siedzieć w schronisku.