Martunia Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Ja również mam taką nadzieję. ;) Ciekawe, jak dziś na spacerku było. :D Quote
BlackSheWolf Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 a dobrze :) ale spacerek krótki... wyczesałam ją i już lepiej wygląda :) haha pytałam się dziś kierownika skąd są takie wielkie nory (gdzie 3 szczeniaki - 5 miesieczne wyzla weszly). Okazało się, że Cyga je wykopała jak na noc ją wypuszczaja xD haha ;) a i na spacerku byla jak zawsze z Azorkiem i co ? pogonili dziś królika i 2 bazanty. dobrze, ze byli na linkach Quote
Martunia Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 O Cygusia tą norę wykopała? :D Może chciała zaopiekować się szczeniakami? ;) No i napewno razem z Azorkiem poszli na całość, kiedy gonili te bażanty i królika. ^^ Musieli się wyszaleć. :cool3: Kochana ona jest. :) Quote
zmierzchnica Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Biedna Cyga... Ile taki wspaniały pies może czekać na domek? :( ale na pewno ktoś ją w końcu wypatrzy, musi :) trzymam kciuki ciągle... Quote
Martunia Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Ja również cały czas trzymam za nią kciuki. Musi się w końcu udać! Quote
BlackSheWolf Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 i nic./.. wiecie co az mi sie chce plakac jak pomsyle, ze niektore psy sa wiele lat w schronisku ;( oby to nie byla cyga ;( ale domu nie ma. Quote
Martunia Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 No wiem, to jest okropne. :( Tak mi żal tych wszystkich bidul, biedne muszą siedzieć w schronisku i czekać na cud. Łza się w oku kręci. :( Tak bardzo bym chciała, żeby wreszcie Cyga znalazła dom... Quote
BlackSheWolf Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 a ja znowu wyjezdzam i wracam w niedziele... zaopiekujcie sie tu cygą., Quote
Martunia Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Oczywiście, będziemy tu często do niej wpadać. :loveu: A jak inaczej. :cool3: :loveu: Quote
Recommended Posts