BlackSheWolf Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 dzieki. cyga łącznie ma już 2 ogłoszenia na allegro... moze i tak zwiekszymy jej szanse... Quote
Martunia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ślicznie wyszła na tych zdjęciach! Taka kochana mordeczka. :loveu: Ale widać, że smutna. :( Kto wreszcie da jej dom i sprawi, że stanie się ona szczęśliwa na zawsze? Quote
BlackSheWolf Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Nazywam się Cyganka. Mam zaledwie 1,5 roku i mieszkam w schronisku w Łęczycy. Jestem średniego wzrostu – sięgam do kolan. Zostałam wyrzucona przez złych ludzi... Byłam wtedy jeszcze szczeniakiem … Jestem delikatna i bardzo boję się innych agresywnych psów. Siedzę skulona w kącie. Czekam tylko na te dni kiedy przychodzi Agata (wolontariuszka), która zabiera mnie na spacer. Wtedy potrafię się otworzyć i zapomnieć o brudnej klatce i strachu. Biegam i skaczę z radości. To są najpiękniejsze chwile. Kiedy odchodzi i zostawia mnie na kolejne dni płaczę i tęsknię. Wiele psów tego nie rozumie, czeka tylko na jedzenie i spanie – a ja tak bardzo potrzebuję czułości i miłości. Jestem bardzo mądrym psem. Rozumiem jak się mnie woła i od razu reaguję. Nie muszę nawet chodzić na smyczy. Jestem nauczona czystości i wiem jak się zachować w mieszkaniu. Będę wspaniałym przyjacielem i wiernym słuchaczem. Nigdy nie opuszczę i nie zawiodę moich Właścicieli. Tylko dajcie mi taką szansę … Kontakt w sprawie adopcji GG: 5801521 kom 695-726-780 nowy tekst do ogloszen Quote
BlackSheWolf Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 podnosze... zrobilam ogloszen troche... Quote
Martunia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Cygunia ma coraz więcej ogłoszeń... Powinien jakiś domek się znaleźć. ^^ Quote
BlackSheWolf Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 hopaj cyga. nikt sie nie odzywa narazie.... bedzie nowa seria ogloszen rozwieszona po miescie. Quote
beka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 CZy ona zna koty? czy by je zaakceptowała? Ktoś szuka psiaka ale musi tolerować koty.... Quote
beka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 dom jest w warszawie. Musi byc pewność że ich nie zje.... Quote
BlackSheWolf Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 a dobry domek ? znasz tych ludzi ? sunia ich nie zje ;) toleruje inne psy. Nigdy nie widzialam zeby warczala. Quote
beka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 mój pies tez toleruje psy, a koty chce zjeść :( Domek fajny, chciałam dać Samante moja podopieczna ale ona też nie lubi kotków... Quote
polciuaa Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Black-sprawdz cy Cyga toleruje koty.! To może być jej szansa.! :loveu:. Quote
BlackSheWolf Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 kurcze ale ja nie mam jak sprawdzić...... ale jestem przekonana na 100% ze ona tym kotom nic nie zrobi!!!! jestem tego pewna! na spacerach nawet jak biegł bażant czy coś to ona nie szła w pogoń. Lubi inne zwierzaki. Jest naprawde ale to naprawde ŁAGODNA! kurcze... BEKA to pogadaj z nimi. moze cyga sie spodoba... Quote
Martunia Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 O widzę, że rodzi sie nowa szansa dla naszej Cyganeczki! :multi: Trzymam kciuki! ^^ :kciuki: Quote
BlackSheWolf Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Beka jak bedziesz to prosze odpisz... wyslalam ci PW.... Quote
Recommended Posts