Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dadiii']oooo to musze sobie kupic gazetke jak wyjdzie :D:D:D mam to szczescie ze mieszkam w woj. lodzikim :D:D:D[/quote]
haha ! zobaczymy... wogole nie wiem jakiej wielkosci bedzie ten artykul...

Posted

w tym problem, ze na malo :D co zaczynalam odpowiedz, to kierownik schronu za mnie konczyl ]:-> ale później poza schronem więcej rozmawialismy. Więc napewno będzie troche moich wypowiedzi. No to czekam do soboty i licze na NOWY I SZYBKI DOM!! Myslicie, ze ktoś się odezwie ?? :(
a no i dziś jest już nowy kierownik schronu ;( dokładnie od godziny 12...

Posted

[quote name='BlackSheWolf']w tym problem, ze na malo :D co zaczynalam odpowiedz, to kierownik schronu za mnie konczyl ]:-> ale później poza schronem więcej rozmawialismy. Więc napewno będzie troche moich wypowiedzi. No to czekam do soboty i licze na NOWY I SZYBKI DOM!! Myslicie, ze ktoś się odezwie ?? :(
a no i dziś jest już nowy kierownik schronu ;( dokładnie od godziny 12...[/quote]

Jak Cyganka reaguje na nowego kierownika?
Nie mogę doczekać się soboty!!!

Posted

Mam taką nadzieję że dzięki Tobie oraz małej pomocy gazety Cyganka znajdzie szybciutko dom:cool3:
Może teraźniejszy kierownik również będzie ok.......miejmy taką nadzieję....a dlaczego ten co był nie mógł zostać na swoim stanowisku jeżeli pełnił swoje obowiązki bardzo dobrze??

Posted

[quote name='magdyska25']
Może teraźniejszy kierownik również będzie ok.......miejmy taką nadzieję....a dlaczego ten co był nie mógł zostać na swoim stanowisku jeżeli pełnił swoje obowiązki bardzo dobrze??[/quote]
a no własnie...?

Posted

a no własnie... nowy burmistrz... dotychczasowemu kierownikowi skonczyla sie umowa, a nowego burmistrzowi zachcialo sie wprowadzic do schroniska swoich ludzi.. eh... juz sie boje co bedzie,... podobno dzis nawet kierownik nie przyszedl...

Posted

[quote name='BlackSheWolf']a no własnie... nowy burmistrz... dotychczasowemu kierownikowi skonczyla sie umowa, a nowego burmistrzowi zachcialo sie wprowadzic do schroniska swoich ludzi.. eh... juz sie boje co bedzie,... podobno dzis nawet kierownik nie przyszedl...[/quote]
:angryy: niedobrze... :-(

Posted

[quote name='BlackSheWolf']a no w sobotę :) a chcecie fotki Cyganki ? mam ich sporo na kompie z ostatnich 2 tygodni, czy nawet 3 :oops:[/quote]

No pewnie że chcemy i to jak najwięcej!:multi: