magdyska25 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Fantastyczna robota Black!!!! Ciotka jest z Ciebie dumna;) Mam nadzieję że teraz Cyganiasta znajdzie wreszcie dom:cool3: Quote
BlackSheWolf Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 a dziekuje wam dziewczyny :cool3: ja być szczęśliwa, że ciocia być ze mnie dumna :loveu: a jak cos to sobie w necie poczytacie :cool3: a cyganka MUSI znalezc dom! Quote
agaciaaa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Gratuluje!!! :) I trzymam kciuki za dobry domek! Quote
dadiii Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 oooo to musze sobie kupic gazetke jak wyjdzie :D:D:D mam to szczescie ze mieszkam w woj. lodzikim :D:D:D Quote
BlackSheWolf Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 dzieki! MUSI SIE UDAC!!! :( jutro nowy kierownik juz wchodzi do schronu :( jej... do soboty to cyganka za dobrze sie czuc nie bedzie .... :( sama ? ! Quote
BlackSheWolf Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 [quote name='dadiii']oooo to musze sobie kupic gazetke jak wyjdzie :D:D:D mam to szczescie ze mieszkam w woj. lodzikim :D:D:D[/quote] haha ! zobaczymy... wogole nie wiem jakiej wielkosci bedzie ten artykul... Quote
polciuaa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Noo..a na ile pytan odpowiadalas i jak rozlegle.?:diabloti: Quote
BlackSheWolf Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 w tym problem, ze na malo :D co zaczynalam odpowiedz, to kierownik schronu za mnie konczyl ]:-> ale później poza schronem więcej rozmawialismy. Więc napewno będzie troche moich wypowiedzi. No to czekam do soboty i licze na NOWY I SZYBKI DOM!! Myslicie, ze ktoś się odezwie ?? :( a no i dziś jest już nowy kierownik schronu ;( dokładnie od godziny 12... Quote
infers Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='BlackSheWolf']w tym problem, ze na malo :D co zaczynalam odpowiedz, to kierownik schronu za mnie konczyl ]:-> ale później poza schronem więcej rozmawialismy. Więc napewno będzie troche moich wypowiedzi. No to czekam do soboty i licze na NOWY I SZYBKI DOM!! Myslicie, ze ktoś się odezwie ?? :( a no i dziś jest już nowy kierownik schronu ;( dokładnie od godziny 12...[/quote] Jak Cyganka reaguje na nowego kierownika? Nie mogę doczekać się soboty!!! Quote
BlackSheWolf Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 nie wiem... dzis nie stawil sie w schronisku ;( Quote
baffi2 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 ten poprzedni kierownik był bardzo miły (miałam tą przyjemność poznać go osobiście:D) szkoda że teraz jest zmiana... Quote
BlackSheWolf Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 wielka szkoda ;( zobaczymy jak to bedzie... w sobote bede dopiero w schronie.. i po drodze kupie gazete hyhy Quote
magdyska25 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Mam taką nadzieję że dzięki Tobie oraz małej pomocy gazety Cyganka znajdzie szybciutko dom:cool3: Może teraźniejszy kierownik również będzie ok.......miejmy taką nadzieję....a dlaczego ten co był nie mógł zostać na swoim stanowisku jeżeli pełnił swoje obowiązki bardzo dobrze?? Quote
baffi2 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='magdyska25'] Może teraźniejszy kierownik również będzie ok.......miejmy taką nadzieję....a dlaczego ten co był nie mógł zostać na swoim stanowisku jeżeli pełnił swoje obowiązki bardzo dobrze??[/quote] a no własnie...? Quote
Asia_Klero Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Gazety bardzo czesto psiakom pomagaja:)Mysle,ze tym razem bedzie tak samo:D Quote
BlackSheWolf Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 a no własnie... nowy burmistrz... dotychczasowemu kierownikowi skonczyla sie umowa, a nowego burmistrzowi zachcialo sie wprowadzic do schroniska swoich ludzi.. eh... juz sie boje co bedzie,... podobno dzis nawet kierownik nie przyszedl... Quote
baffi2 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='BlackSheWolf']a no własnie... nowy burmistrz... dotychczasowemu kierownikowi skonczyla sie umowa, a nowego burmistrzowi zachcialo sie wprowadzic do schroniska swoich ludzi.. eh... juz sie boje co bedzie,... podobno dzis nawet kierownik nie przyszedl...[/quote] :angryy: niedobrze... :-( Quote
BlackSheWolf Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 no :( wlasnie dzwonila do mnie pani z Expressu ;) pytala sie o tresc ogloszen jakie rozwieszałam o Cygance, bo własnie zaczyna pisać artykuł Quote
BlackSheWolf Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 a no w sobotę :) a chcecie fotki Cyganki ? mam ich sporo na kompie z ostatnich 2 tygodni, czy nawet 3 :oops: Quote
infers Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='BlackSheWolf']a no w sobotę :) a chcecie fotki Cyganki ? mam ich sporo na kompie z ostatnich 2 tygodni, czy nawet 3 :oops:[/quote] No pewnie że chcemy i to jak najwięcej!:multi: Quote
Recommended Posts