baffi2 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='BlackSheWolf']haha! jutro jade do schroniska, bo dzwonila do mnie pani z gazety z Expressu. Mam przyjechac i miec zdjęcie z Cyganką. Będzie o niej cały duży artykuł!![/quote] wow! :multi: gadaj, jak Ci się to udało?! :diabloti: :cool3: Quote
BlackSheWolf Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 a bo ja wiem... napisalam emaila... podalam swoja kom i zadzownila :D mam być tam na godzine 12 i ma byc zdjecie Cyganki ze mną :D i caly wywiad... Panią wzruszyła historia Cyganki i chce jej pomóc :) więc bedzie cały artykuł! dzieki czemu mam nadzieje znadzie dom! Quote
infers Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='BlackSheWolf']a bo ja wiem... napisalam emaila... podalam swoja kom i zadzownila :D mam być tam na godzine 12 i ma byc zdjecie Cyganki ze mną :D i caly wywiad... Panią wzruszyła historia Cyganki i chce jej pomóc :) więc bedzie cały artykuł! dzieki czemu mam nadzieje znadzie dom![/quote] Hurrra!!! NA reszcie dobra wiadomość!!! Na pisz kiedy ukaże się o niej artykuł w Super Expressie! Trzymam kciuki za Cyganke!!:multi::lol::multi::multi::lol::multi::lol::multi::lol: Quote
Asia_Klero Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Wlasnie pisz co i jak:D:D:D:D:DCiesze sie ze gazety dzialaja:D Quote
BlackSheWolf Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 ok jutro wam wszystko napisze ;) spedze jutro z cyganka duzo czasu :) Quote
polciuaa Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Noo.!Ciekawe czy ona sie spodziewa,że od jutra może calkowicie sie jej życie zmienic...:? ;D. Quote
BlackSheWolf Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 od jutra moze nie. Bo artykul pewnie bedzie dopiero w piatek lub sobote. Wtedy najwiecej ludzi kupuje Express ;) Quote
Asia_Klero Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Opowiadaj:Di koniecznie daj znac kiedy bedziecie:D Quote
polciuaa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Opowiadaj.!Bo sie doczekac nie moge.!A jak gazeta sie ukaze to daj znac.!Bo musze ja kupic.!I powiesze sobie na sc Quote
BlackSheWolf Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Hej! Gazeta jest tylko sprzedawana w woj. Łódzkim :roll: ale będziecie mogły sobie zobaczyć artykuł w necie :cool3: no więc pojechałam rano do schronu i tam posiedziałam sobie z Cyganką [SIZE=1](dałam jej suchej karmy :cool3: ciii... nikt nie widział ). [/SIZE][SIZE=2]No i sobie siedziałyśmy :) jej!! jak ona się ucieszyła na mój widok :crazyeye: kochana :loveu: później przyjechali redaktorzy i zaczął się wywiad. Ale najpierw była fotka :evil_lol: Ja z Cyganiastą :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: cyganka trochę bała się tych ludzi, ale jak jest ze mną to wie, ze nic jej nie grozi ;) dlatego chodziła tylko przy mojej nodze :cool3: Po sesji (hahaha) zaczął się wywiad. Pani pytała się o Cyganke, później trochę o mnie. No i kierownik mnie zaczął bardzo wychwalać. Chyba wyjdzie na to, że będzie to artykuł nie tylko o Cyganiastej ale też i o mnie ... haha :roll: No i ogólnie ludzie bardzo mili :) później odwieźli mnie do domu nawet :diabloti: no i przy okazji poznałam pracę redaktorów. Bo po drodze jak jechaliśmy zatrzymywaliśmy się,bo robili jeszcze jakieś reportaże. :cool3: [/SIZE] Mam nadzieję, że teraz ktoś się odezwie po Cyganke. Bo jak nie to :mad: Pani redaktor była sunią oczarowana :loveu: ciągle ją chwaliła jaka ona spokojna, kochana i grzeczna :) a Cyganka jest teraz w budynku to dobrze mówiłam, że jest nauczona czystości. Bo NIC nie załatwi się w kojcu :) czeka na wypuszczenie na teren schroniska :cool3: Moja mądra sunia! :multi: Artykuł będzie w sobotę :) zobaczymy jak to wypadło. a po 2 godzinach musiałam jechać do domu.. i zostawić moją Cyganusie :placz: Quote
infers Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='BlackSheWolf']Hej! Gazeta jest tylko sprzedawana w woj. Łódzkim :roll: ale będziecie mogły sobie zobaczyć artykuł w necie :cool3: no więc pojechałam rano do schronu i tam posiedziałam sobie z Cyganką [SIZE=1](dałam jej suchej karmy :cool3: ciii... nikt nie widział ). [/SIZE][SIZE=2]No i sobie siedziałyśmy :) jej!! jak ona się ucieszyła na mój widok :crazyeye: kochana :loveu: później przyjechali redaktorzy i zaczął się wywiad. Ale najpierw była fotka :evil_lol: Ja z Cyganiastą :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: cyganka trochę bała się tych ludzi, ale jak jest ze mną to wie, ze nic jej nie grozi ;) dlatego chodziła tylko przy mojej nodze :cool3: Po sesji (hahaha) zaczął się wywiad. Pani pytała się o Cyganke, później trochę o mnie. No i kierownik mnie zaczął bardzo wychwalać. Chyba wyjdzie na to, że będzie to artykuł nie tylko o Cyganiastej ale też i o mnie ... haha :roll: No i ogólnie ludzie bardzo mili :) później odwieźli mnie do domu nawet :diabloti: no i przy okazji poznałam pracę redaktorów. Bo po drodze jak jechaliśmy zatrzymywaliśmy się,bo robili jeszcze jakieś reportaże. :cool3: [/SIZE] Mam nadzieję, że teraz ktoś się odezwie po Cyganke. Bo jak nie to :mad: Pani redaktor była sunią oczarowana :loveu: ciągle ją chwaliła jaka ona spokojna, kochana i grzeczna :) a Cyganka jest teraz w budynku to dobrze mówiłam, że jest nauczona czystości. Bo NIC nie załatwi się w kojcu :) czeka na wypuszczenie na teren schroniska :cool3: Moja mądra sunia! :multi: Artykuł będzie w sobotę :) zobaczymy jak to wypadło. a po 2 godzinach musiałam jechać do domu.. i zostawić moją Cyganusie :placz:[/quote] Nie mogę się doczekać artykułu w necie! Wygląda na to że Cyganka nie długo znajdzie domek:lol::loveu::multi: Quote
BlackSheWolf Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 mam nadzieje, ze ktoś zadzowni :) Quote
infers Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='BlackSheWolf']mam nadzieje, ze ktoś zadzowni :)[/quote] Napewno ktoś zadzwoni!!!:multi: Quote
BlackSheWolf Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 a ja ciagle dostaje smsy od pani redaktor :) np.: "podziwiam cie i ciesze sie, ze wsrod mlodych ludzi sa jeszcze tacy, jak ty - z prawdziwa pasja" Quote
infers Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='BlackSheWolf']a ja ciagle dostaje smsy od pani redaktor :) np.: "podziwiam cie i ciesze sie, ze wsrod mlodych ludzi sa jeszcze tacy, jak ty - z prawdziwa pasja"[/quote] Haha zdobyć uznanie Pani redaktor:cool3:Szacun:evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 haha! ale co ja takiego robie? ... wiele z nas szuka domów dla psiaków :) a mi poprostu udało się dotrzeć do gazety :) no do soboty jeszcze tyyyyyyyyyle dni... Quote
emilia2280 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 BlackSheWolf widzé ze odwalasz niezly kawal roboty. Nie mogé czytac wszstkiego teraz, zle spytam dla pewnosci- czy te wszystkie ogloszenia byly platne (ile?), bo moja propozycja pokrycia kosztów wypasionego ogloszenia jest aktualna (choc moeze juz nawet nie bédzie potrzebna). Quote
baffi2 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 no to suuper :multi: [SIZE=1]ciekawe jak wyszłaś na zdjęciu[/SIZE]:diabloti: Quote
BlackSheWolf Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 [quote name='emilia2280']BlackSheWolf widzé ze odwalasz niezly kawal roboty. Nie mogé czytac wszstkiego teraz, zle spytam dla pewnosci- czy te wszystkie ogloszenia byly platne (ile?), bo moja propozycja pokrycia kosztów wypasionego ogloszenia jest aktualna (choc moeze juz nawet nie bédzie potrzebna).[/quote] Dzieki. To będzie artykuł, a nie ogłoszenie :loveu: i zupelnie za darmo :loveu: Quote
BlackSheWolf Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 [quote name='baffi2']no to suuper :multi: [SIZE=1]ciekawe jak wyszłaś na zdjęciu[/SIZE]:diabloti:[/quote] hahaha juz widze jak wyszlam :roll: i to takie zblizenie :| moja glowa i mordka Cyganki... Quote
baffi2 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='BlackSheWolf']hahaha juz widze jak wyszlam :roll: i to takie zblizenie :| moja glowa i mordka Cyganki...[/quote] Eee tam. Napewno świetnie wyglądasz z Cyganeczką :) Quote
Recommended Posts