Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BlackSheWolf']haha! jutro jade do schroniska, bo dzwonila do mnie pani z gazety z Expressu. Mam przyjechac i miec zdjęcie z Cyganką. Będzie o niej cały duży artykuł!![/quote]
wow! :multi: gadaj, jak Ci się to udało?! :diabloti: :cool3:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a bo ja wiem... napisalam emaila... podalam swoja kom i zadzownila :D mam być tam na godzine 12 i ma byc zdjecie Cyganki ze mną :D i caly wywiad... Panią wzruszyła historia Cyganki i chce jej pomóc :) więc bedzie cały artykuł! dzieki czemu mam nadzieje znadzie dom!

Posted

[quote name='BlackSheWolf']a bo ja wiem... napisalam emaila... podalam swoja kom i zadzownila :D mam być tam na godzine 12 i ma byc zdjecie Cyganki ze mną :D i caly wywiad... Panią wzruszyła historia Cyganki i chce jej pomóc :) więc bedzie cały artykuł! dzieki czemu mam nadzieje znadzie dom![/quote]

Hurrra!!!
NA reszcie dobra wiadomość!!!
Na pisz kiedy ukaże się o niej artykuł w Super Expressie!
Trzymam kciuki za Cyganke!!:multi::lol::multi::multi::lol::multi::lol::multi::lol:

Posted

Hej!
Gazeta jest tylko sprzedawana w woj. Łódzkim :roll: ale będziecie mogły sobie zobaczyć artykuł w necie :cool3:
no więc pojechałam rano do schronu i tam posiedziałam sobie z Cyganką [SIZE=1](dałam jej suchej karmy :cool3: ciii... nikt nie widział ). [/SIZE][SIZE=2]No i sobie siedziałyśmy :) jej!! jak ona się ucieszyła na mój widok :crazyeye: kochana :loveu: później przyjechali redaktorzy i zaczął się wywiad. Ale najpierw była fotka :evil_lol: Ja z Cyganiastą :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: cyganka trochę bała się tych ludzi, ale jak jest ze mną to wie, ze nic jej nie grozi ;) dlatego chodziła tylko przy mojej nodze :cool3: Po sesji (hahaha) zaczął się wywiad. Pani pytała się o Cyganke, później trochę o mnie. No i kierownik mnie zaczął bardzo wychwalać. Chyba wyjdzie na to, że będzie to artykuł nie tylko o Cyganiastej ale też i o mnie ... haha :roll: No i ogólnie ludzie bardzo mili :) później odwieźli mnie do domu nawet :diabloti: no i przy okazji poznałam pracę redaktorów. Bo po drodze jak jechaliśmy zatrzymywaliśmy się,bo robili jeszcze jakieś reportaże. :cool3: [/SIZE]
Mam nadzieję, że teraz ktoś się odezwie po Cyganke. Bo jak nie to :mad:
Pani redaktor była sunią oczarowana :loveu: ciągle ją chwaliła jaka ona spokojna, kochana i grzeczna :) a Cyganka jest teraz w budynku to dobrze mówiłam, że jest nauczona czystości. Bo NIC nie załatwi się w kojcu :) czeka na wypuszczenie na teren schroniska :cool3: Moja mądra sunia! :multi:
Artykuł będzie w sobotę :) zobaczymy jak to wypadło.
a po 2 godzinach musiałam jechać do domu.. i zostawić moją Cyganusie :placz:

Posted

[quote name='BlackSheWolf']Hej!
Gazeta jest tylko sprzedawana w woj. Łódzkim :roll: ale będziecie mogły sobie zobaczyć artykuł w necie :cool3:
no więc pojechałam rano do schronu i tam posiedziałam sobie z Cyganką [SIZE=1](dałam jej suchej karmy :cool3: ciii... nikt nie widział ). [/SIZE][SIZE=2]No i sobie siedziałyśmy :) jej!! jak ona się ucieszyła na mój widok :crazyeye: kochana :loveu: później przyjechali redaktorzy i zaczął się wywiad. Ale najpierw była fotka :evil_lol: Ja z Cyganiastą :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: cyganka trochę bała się tych ludzi, ale jak jest ze mną to wie, ze nic jej nie grozi ;) dlatego chodziła tylko przy mojej nodze :cool3: Po sesji (hahaha) zaczął się wywiad. Pani pytała się o Cyganke, później trochę o mnie. No i kierownik mnie zaczął bardzo wychwalać. Chyba wyjdzie na to, że będzie to artykuł nie tylko o Cyganiastej ale też i o mnie ... haha :roll: No i ogólnie ludzie bardzo mili :) później odwieźli mnie do domu nawet :diabloti: no i przy okazji poznałam pracę redaktorów. Bo po drodze jak jechaliśmy zatrzymywaliśmy się,bo robili jeszcze jakieś reportaże. :cool3: [/SIZE]
Mam nadzieję, że teraz ktoś się odezwie po Cyganke. Bo jak nie to :mad:
Pani redaktor była sunią oczarowana :loveu: ciągle ją chwaliła jaka ona spokojna, kochana i grzeczna :) a Cyganka jest teraz w budynku to dobrze mówiłam, że jest nauczona czystości. Bo NIC nie załatwi się w kojcu :) czeka na wypuszczenie na teren schroniska :cool3: Moja mądra sunia! :multi:
Artykuł będzie w sobotę :) zobaczymy jak to wypadło.
a po 2 godzinach musiałam jechać do domu.. i zostawić moją Cyganusie :placz:[/quote]

Nie mogę się doczekać artykułu w necie! Wygląda na to że Cyganka nie długo znajdzie domek:lol::loveu::multi:

Posted

[quote name='BlackSheWolf']a ja ciagle dostaje smsy od pani redaktor :)
np.:
"podziwiam cie i ciesze sie, ze wsrod mlodych ludzi sa jeszcze tacy, jak ty - z prawdziwa pasja"[/quote]

Haha zdobyć uznanie Pani redaktor:cool3:Szacun:evil_lol:

Posted

BlackSheWolf widzé ze odwalasz niezly kawal roboty.
Nie mogé czytac wszstkiego teraz, zle spytam dla pewnosci- czy te wszystkie ogloszenia byly platne (ile?), bo moja propozycja pokrycia kosztów wypasionego ogloszenia jest aktualna (choc moeze juz nawet nie bédzie potrzebna).

Posted

[quote name='emilia2280']BlackSheWolf widzé ze odwalasz niezly kawal roboty.
Nie mogé czytac wszstkiego teraz, zle spytam dla pewnosci- czy te wszystkie ogloszenia byly platne (ile?), bo moja propozycja pokrycia kosztów wypasionego ogloszenia jest aktualna (choc moeze juz nawet nie bédzie potrzebna).[/quote]
Dzieki.
To będzie artykuł, a nie ogłoszenie :loveu: i zupelnie za darmo :loveu:

Posted

[quote name='baffi2']no to suuper :multi: [SIZE=1]ciekawe jak wyszłaś na zdjęciu[/SIZE]:diabloti:[/quote]
hahaha juz widze jak wyszlam :roll: i to takie zblizenie :| moja glowa i mordka Cyganki...

Posted

[quote name='BlackSheWolf']hahaha juz widze jak wyszlam :roll: i to takie zblizenie :| moja glowa i mordka Cyganki...[/quote]
Eee tam. Napewno świetnie wyglądasz z Cyganeczką :)