Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dogomanka_']Czy dom w Krakowie w centrum na przeciwko parku wchodził by w gre.?Nie chce zapeszac,ale znajomi Pani Irenki,ktora wziela sunie ON z mojego podpisu kiedys chcieli wziascc tego samego psiaka co walsnie Pani Irenka,wiec napisze do niej i zapytam sie czy oni nadal szukaja suni,jesli tak to podam namiary nie Ciebie,Agatko, i zobaczymy czy sie uda...Ale narazie nic nie obiecuje i nei chce zapeszac...[/quote]
może by się udało... :)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dogomanka byłoby super jakbyś napisała do niej. Sunia pilnie potrzebuje domu! niestety :(
napisz tej pani mój numer GG i kom.
bede czekac. Moze napisac i zadawac pytania. Powiedz, ze Cyganka jest naprawde idealna!
czekamy na wiesci...
Cyganka do domu chce isc !! ;(

Posted

[quote name='magdyska25']moim zdaniem byłoby to wspaniałe:cool3: tym bardziej że Black mówiła że zmienia się kierownictwo schroniska poza tym suńka jest [B]strasznie zagubiona[/B]....nie powinna dłużej siedzieć w schronisku.[/quote]
strasznie to mało powiedziane :placz: ludzi się nie boi ale przeraża ją ten hałas.. tyle psów i ogólnie schronisko :placz: na jej widok zawsze chce mi sie płakać :placz: a szczególnie jak wychodze od niej z kojca a ona na mnie patrzy... takim wzrokiem, że .... :placz:

Posted

[quote name='Asia_Klero']Moze wydam sie nudna natretna i malo oryginalna(mozecie mnie skopac)ale napisz do gazet:)[/quote]
ja Ciebie kopać nie będę:eviltong: ale powiem że gazety zazwyczaj skutkują :)

Posted

ozesz - naprawdé? to ja nie mialam pojécia, ze ludzie tyle bulá za ogloszenia i tak hop hop prosilam o oglaszanie!

dobra - ile mozna zrobic ogloszen za 70 zl? (bo 200 to jest majátek za takie fiu fiu)

Posted

ty myslisz, ze nei chcialam... mama powiedziala "nie chce psa ze schroniska" i koniec tematu... ja bym bardzo chciala na DS ją zabrać no ale cóż ;( nic na to nie poradze :(
a domku dla cyganki jak nie bylo... tak nie ma :(

Posted

[quote name='emilia2280']BlackSheWolf, zrobisz te ogloszenia za 70zl? Jesli tak to od razu przelewam kase, tylko prosze o detale konta.[/QUOTE]
Ponawiam swoje pytanie. Nie znajdziemy suni domu bez oglaszania wszédzie.

Posted

[quote name='BlackSheWolf']tylko, ze ja nie mam konta... ani nikt ode mnie z rodziny :|[/quote]
a pieniądze z pensji gdzie trafiają...
to może Emilia wpłaciłaby od razu na konto konkretnej gazety

Posted

Nie wierze ze firma nie ma konta- to podaj numer konta firmy, albo gazety z którá zalatwisz ze wystawiá ogloszenia a ja przeleje kasé.

Ogloszenia w necie sá dobre, ale musimy zrobic wiécej. To jaki jest plan BlackShe Wolf?

Posted

20 zl kosztuje jeden wers..
nie wiem to wiesz co może zrobimy tak, ze ty poprostu do nich napiszesz i zamiescisz ogloszenie. A ja ci tylko przesle tresc? bo takto nie bedziemy tego gmatwac ;)

ale kurcze.. to bedzie male ogloszenie posrod wielu ogloszen innych... nawet bez zdjecia :(

Posted

Nie no- bez zdjécia to w ogóle nie ma co. Trudno, zabule ile trzeba i zrobimy porzádne ogloszenie. Dobra, to ja czekam na maila z gotowym ogloszeniem suni ze zdjéciem i namiarami na gazete (wlácznie z telefonem proszé).
Trzeba to ruszyc bo malenstwo sié zmarnuje w schronie a babcie narazie zostawimy w spokoju.