baffi2 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='dogomanka_']Czy dom w Krakowie w centrum na przeciwko parku wchodził by w gre.?Nie chce zapeszac,ale znajomi Pani Irenki,ktora wziela sunie ON z mojego podpisu kiedys chcieli wziascc tego samego psiaka co walsnie Pani Irenka,wiec napisze do niej i zapytam sie czy oni nadal szukaja suni,jesli tak to podam namiary nie Ciebie,Agatko, i zobaczymy czy sie uda...Ale narazie nic nie obiecuje i nei chce zapeszac...[/quote] może by się udało... :) Quote
BlackSheWolf Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Dogomanka byłoby super jakbyś napisała do niej. Sunia pilnie potrzebuje domu! niestety :( napisz tej pani mój numer GG i kom. bede czekac. Moze napisac i zadawac pytania. Powiedz, ze Cyganka jest naprawde idealna! czekamy na wiesci... Cyganka do domu chce isc !! ;( Quote
BlackSheWolf Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='magdyska25']moim zdaniem byłoby to wspaniałe:cool3: tym bardziej że Black mówiła że zmienia się kierownictwo schroniska poza tym suńka jest [B]strasznie zagubiona[/B]....nie powinna dłużej siedzieć w schronisku.[/quote] strasznie to mało powiedziane :placz: ludzi się nie boi ale przeraża ją ten hałas.. tyle psów i ogólnie schronisko :placz: na jej widok zawsze chce mi sie płakać :placz: a szczególnie jak wychodze od niej z kojca a ona na mnie patrzy... takim wzrokiem, że .... :placz: Quote
Asia_Klero Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 A co z tym domkiem?odzdzywal sie ktos? Quote
BlackSheWolf Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 nie ;( ... a ja rozwiesiłam już ponad 50 ogłoszeń i nic ;( jej mamy tylko 7 dni ;( Quote
baffi2 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 A czy to co ma się stać po 7 dniach jest pewne? :roll: Quote
Asia_Klero Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Moze wydam sie nudna natretna i malo oryginalna(mozecie mnie skopac)ale napisz do gazet:) Quote
baffi2 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='Asia_Klero']Moze wydam sie nudna natretna i malo oryginalna(mozecie mnie skopac)ale napisz do gazet:)[/quote] ja Ciebie kopać nie będę:eviltong: ale powiem że gazety zazwyczaj skutkują :) Quote
BlackSheWolf Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 no juz probowalam ale wszedzie maja niezle ceny za ogloszenia! ;| Quote
emilia2280 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 ile za wszystkie ogloszenia razem? to nie moze byc majátek! Quote
emilia2280 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 ozesz - naprawdé? to ja nie mialam pojécia, ze ludzie tyle bulá za ogloszenia i tak hop hop prosilam o oglaszanie! dobra - ile mozna zrobic ogloszen za 70 zl? (bo 200 to jest majátek za takie fiu fiu) Quote
baffi2 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 bardzo mało czasu zostało... Agata, jeśli już możesz mieć psa to może mogłabyś wziąć cyganeczkę na DT? :roll: Quote
BlackSheWolf Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 ty myslisz, ze nei chcialam... mama powiedziala "nie chce psa ze schroniska" i koniec tematu... ja bym bardzo chciala na DS ją zabrać no ale cóż ;( nic na to nie poradze :( a domku dla cyganki jak nie bylo... tak nie ma :( Quote
emilia2280 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 BlackSheWolf, zrobisz te ogloszenia za 70zl? Jesli tak to od razu przelewam kase, tylko prosze o detale konta. Quote
BlackSheWolf Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 wiesz co nie wiem... tzn. dowiem sie wszystko dokladnie.. jak narazie domu nie ma ;( Quote
emilia2280 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='emilia2280']BlackSheWolf, zrobisz te ogloszenia za 70zl? Jesli tak to od razu przelewam kase, tylko prosze o detale konta.[/QUOTE] Ponawiam swoje pytanie. Nie znajdziemy suni domu bez oglaszania wszédzie. Quote
BlackSheWolf Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 tylko, ze ja nie mam konta... ani nikt ode mnie z rodziny :| Quote
baffi2 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='BlackSheWolf']tylko, ze ja nie mam konta... ani nikt ode mnie z rodziny :|[/quote] a pieniądze z pensji gdzie trafiają... to może Emilia wpłaciłaby od razu na konto konkretnej gazety Quote
BlackSheWolf Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 moj tata ma wlasna firme ;] Quote
BlackSheWolf Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 a zrobilam jej wczoraj w necie z 20 ogloszen na roznych stronkach... nadal nic ;( Quote
emilia2280 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Nie wierze ze firma nie ma konta- to podaj numer konta firmy, albo gazety z którá zalatwisz ze wystawiá ogloszenia a ja przeleje kasé. Ogloszenia w necie sá dobre, ale musimy zrobic wiécej. To jaki jest plan BlackShe Wolf? Quote
BlackSheWolf Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 20 zl kosztuje jeden wers.. nie wiem to wiesz co może zrobimy tak, ze ty poprostu do nich napiszesz i zamiescisz ogloszenie. A ja ci tylko przesle tresc? bo takto nie bedziemy tego gmatwac ;) ale kurcze.. to bedzie male ogloszenie posrod wielu ogloszen innych... nawet bez zdjecia :( Quote
emilia2280 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Nie no- bez zdjécia to w ogóle nie ma co. Trudno, zabule ile trzeba i zrobimy porzádne ogloszenie. Dobra, to ja czekam na maila z gotowym ogloszeniem suni ze zdjéciem i namiarami na gazete (wlácznie z telefonem proszé). Trzeba to ruszyc bo malenstwo sié zmarnuje w schronie a babcie narazie zostawimy w spokoju. Quote
Recommended Posts