Jump to content
Dogomania

9 letnia ZARAPI z Radomia MA NOWY DOMEK u Rafała!!! Zarapi za TM ...

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja natomiast wolę czas wolny spędzać teraz z psem na trasie niz przed kompem .... pisal bedę tylko w czasie pobytu w domu a czasu tego wiele nie będzie ..... U Zarki ok wsio .... :):)
Wujek leń .... hehe a kto przed kompem dzień cały? ...Ciotka Szpilka leń niedobry miast z Sarą na spacer to pewnie w domku z Tz-tem hehe

Posted

Wiesz wujku Rafale ciotka Patrycja taka ma prace zeby przed kompem siedziec;) Sarka nie narzeka bo narazie duzo ludziów w domu, a i ja do niej czasami w porze obiadowej przyjde (kiedys siedziała ze mna w pracy teraz juz nie moze- boimy sie nagłego nalotu prezesa;) ), spacerek zawsze zaliczymy, dzisiaj sprzątałam jej w kojcu bo wdała sie w wujka Rafała i nawet trawy sie jej wydeptac nie chce :D A co do TZta to teraz jakos tak wychodzi ze ciotka Patrycja duzo w samotności czasu spędza...

Posted

Cosik prawdy w słowach moich musiało byc skoro Cioteczka Szpilka sie tłumaczy hehe ,,,, wiem wiem że komp to dla Ciebie praca , żartowałem :) .... Ja juz po spacerku Zarka zjadła delicje i śpi szelma po wyczesaniu a wujek ma chwilę na drinka i dogo hehe

Posted

Wyjaśniam :D

Najlepsiejsze zyczenia z okazji urodzin ;) wujku Rafale... troszke spoznione ;)

Zeby Zarka sie dobrze chowała ;):laola::BIG::new-bday::tree1::popcorn::drinking::cunao::beerchug: :drinka::drink1::tort::bday::ylsuper::bigcool::sweetCyb::smilecol::painting::Rose::chlup:

Posted

uprzedze Twoje pytanie Rafale - tak Halina wie odemnie że nie jedziesz bo musiałysmy uzgodnić co z jutrem .... :) Zarapeczko dzisiaj pogoda do bani ale zgaduje nie przeszkadza Ci to zbytnio :)

Posted

Ostrzegam Ciotkę Albiemu że ma żółtą kartkę za długi ozor .....
Biegi na przełaj szczególnie w nocy po lesie mogą skończyć się wygraną z Husky ale niekoniecznie musimy byc potem zdrowi .... to wszystko połaczcie z odrobiną piwa i nogas boli ...

Posted

i znów moja "gafa" ale wytłumaczona - mówiłes że nie jedziesz wujek więc?? Daj proszę znać Halinie bo sie troche zamieszanie robi .... ja już nic nie wiem czyli nic nowego :D ...

Posted

Teraz wujek musi pewnie jeżdzic bo ja wypadne z obiegu,ale mozesz skracac i ciąc na Jarosław i spod SZpilki zabierac dziewczyny,juz 3 sztuki.I sztuki naprawde!Skróci Ci to droge i czas.Ja sie okresle pewnie dopiero w piatek,bo z mama zle.

Posted

Niestety ja w tym tygodniu nie pojade najwcześniej za dwa ... Dlaczego też nie powiem bo mi sie znów dostanie ... Co do sztuk hmmm tak sie składa że zawsze zajęte , zbyt młode ( albo ja za stary ) lub niezainteresowane :) Przykro mi ale do niczego bym sie nie przydał w tym tygodniu a i dojechac bym nie dał rady ....