albiemu Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 a ja się wujkowi nie dziwie bo dzisiaj wyjątkowo francowaty dzień!! ....... Zarapi tulę Cie do serducha kochana :) Quote
Rafal StWola Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Ja natomiast wolę czas wolny spędzać teraz z psem na trasie niz przed kompem .... pisal bedę tylko w czasie pobytu w domu a czasu tego wiele nie będzie ..... U Zarki ok wsio .... :):) Wujek leń .... hehe a kto przed kompem dzień cały? ...Ciotka Szpilka leń niedobry miast z Sarą na spacer to pewnie w domku z Tz-tem hehe Quote
SZPiLKA23 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Wiesz wujku Rafale ciotka Patrycja taka ma prace zeby przed kompem siedziec;) Sarka nie narzeka bo narazie duzo ludziów w domu, a i ja do niej czasami w porze obiadowej przyjde (kiedys siedziała ze mna w pracy teraz juz nie moze- boimy sie nagłego nalotu prezesa;) ), spacerek zawsze zaliczymy, dzisiaj sprzątałam jej w kojcu bo wdała sie w wujka Rafała i nawet trawy sie jej wydeptac nie chce :D A co do TZta to teraz jakos tak wychodzi ze ciotka Patrycja duzo w samotności czasu spędza... Quote
Rafal StWola Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Cosik prawdy w słowach moich musiało byc skoro Cioteczka Szpilka sie tłumaczy hehe ,,,, wiem wiem że komp to dla Ciebie praca , żartowałem :) .... Ja juz po spacerku Zarka zjadła delicje i śpi szelma po wyczesaniu a wujek ma chwilę na drinka i dogo hehe Quote
Rafal StWola Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 KOCHAM TEGO PSIAKA KURDE ...... i przyznac muszę jedno ...jest o wiele ładniejsza od pana hehe co widac na załączonym obrazku :) Quote
SZPiLKA23 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Wyjaśniam :D Najlepsiejsze zyczenia z okazji urodzin ;) wujku Rafale... troszke spoznione ;) Zeby Zarka sie dobrze chowała ;):laola::BIG::new-bday::tree1::popcorn::drinking::cunao::beerchug: :drinka::drink1::tort::bday::ylsuper::bigcool::sweetCyb::smilecol::painting::Rose::chlup: Quote
Rafal StWola Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 eeee Dzieki Ciotka .... a skąd to wiedziałaś że wujek o rok starszy ? hehe pewnie Ciotka Kaska mnie wydała :) Quote
SZPiLKA23 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 A co Ty wujek ......... :D:D:D w sobote u Haliny była mowa ;) Quote
Rafal StWola Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Taaa Kasiek sie wygadał przed chwilą ... cosik zjadła i sie źle czuje ...truskawki jakieś .... Quote
SZPiLKA23 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Biedna Kasia... te opryski cholerne, teraz ludzi truja...:-/ Zdrowiej Kaskik! Na sobote ! Quote
SZPiLKA23 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Biedactwo:calus::calus::calus::buzi: z baba do sądu :mad: a TY do lekarza niech Cie zmaca :diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 nie no super :D:D:D cos omamy mam... ja wiem ze za długo spałam ale bez przesady :D Quote
halcia Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Tylko Halina zakrecona nie słyszała,WSZYSTKIEGO NAJ ,NAJ.... Quote
Rafal StWola Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Dzieki wielkie Halina :) nie te zyczenia ważniejsze co pierwej zlozone lecz te co szczere hehe ... Dzieki wielkie :) Quote
Kudłata Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Oo, ja też nie wiedziałam, spełnienia marzeń życzę :BIG: Quote
albiemu Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 uprzedze Twoje pytanie Rafale - tak Halina wie odemnie że nie jedziesz bo musiałysmy uzgodnić co z jutrem .... :) Zarapeczko dzisiaj pogoda do bani ale zgaduje nie przeszkadza Ci to zbytnio :) Quote
Rafal StWola Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Ostrzegam Ciotkę Albiemu że ma żółtą kartkę za długi ozor ..... Biegi na przełaj szczególnie w nocy po lesie mogą skończyć się wygraną z Husky ale niekoniecznie musimy byc potem zdrowi .... to wszystko połaczcie z odrobiną piwa i nogas boli ... Quote
Rafal StWola Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 kto za mnie zadecydował że nie jade ???????????????? kolektyw sie kurde znalazł babski Quote
albiemu Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 i znów moja "gafa" ale wytłumaczona - mówiłes że nie jedziesz wujek więc?? Daj proszę znać Halinie bo sie troche zamieszanie robi .... ja już nic nie wiem czyli nic nowego :D ... Quote
SZPiLKA23 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Wujek Rafał jakis przewrażliwiony .... a ta tajemniczość ;) :D Quote
halcia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Teraz wujek musi pewnie jeżdzic bo ja wypadne z obiegu,ale mozesz skracac i ciąc na Jarosław i spod SZpilki zabierac dziewczyny,juz 3 sztuki.I sztuki naprawde!Skróci Ci to droge i czas.Ja sie okresle pewnie dopiero w piatek,bo z mama zle. Quote
Rafal StWola Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Niestety ja w tym tygodniu nie pojade najwcześniej za dwa ... Dlaczego też nie powiem bo mi sie znów dostanie ... Co do sztuk hmmm tak sie składa że zawsze zajęte , zbyt młode ( albo ja za stary ) lub niezainteresowane :) Przykro mi ale do niczego bym sie nie przydał w tym tygodniu a i dojechac bym nie dał rady .... Quote
Recommended Posts