Atkaaaa Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 były cofnij sie jedno stronke!:) No i gadałam z mamą ;/ : J:Moge jechać na hmm taki obóz...? M: Tak..a czemu nie? Ja: Z psem M: Nie!!! JA: Czemu?!! M; ale przestan! Nigdzie nie jedziesz! Kto to z psami na obozy/kolonie jedzie? Ja: ale to jest takie spcjalnie dla psów, tam go nikt nie pogryzie itp nie bedzie tam agresywnych psów. M:Kto ci w ogole taki glupi pomysl dal?! Ja; nie jest głupi, czemu nie moge? M: bo nie! J:ale czemu? M: bo nie! Dzieci nie mogą z psami nigdzie jeździć! J: mogą! Pare osób w moim wieku bedzie a nawet młodszych i bedą też 20-paro latki! M: sama sobie jedz ale z psem nie! Ja; ale czemu nie? Daj mi jakiś stosowny argument! M: Bo nie!!! Dżeki nigdzie nie jedzie! No i to jest mniej wiecej nasza rozmowa;/ wychodzi na to że ja moge jechać sama. wychodzi na to że nie jade bo ja bez piesa sie nie ruszam! :((
magdyska25 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 mi tylko to się rzuciło: Kto ci w ogole taki glupi pomysl dal?! ---->>> hmmm powiedz mamie że równie głupia dogomaniaczka:diabloti: No dobra to może byś pojechała bez Dżekusia bo chyba Twoja mama jest bardzo przywiązana do niego tak samo jak moja do Kropki.....
Atkaaaa Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Bez Dżeksona ja się nie ruszam,bo: a) znowu mu łapy połamią b) Rozbestwią tak że moje szkolenie pojdzie na marne c) będę tęsknić :D Mama jest ogólnie uprzedzona ona ma taki stosunek do psów hm.. lubi je, zawsze będzie je miała itp ale wyjazdy z nimi gdzieś tam samemu to przesada... Niefajnie...
Pimpek Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Witanko :D [URL]http://img512.imageshack.us/img512/6355/dscf0145em4.jpg[/URL] Jakie cudo :loveu:
Izabela124. Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Wiesz u mnie to dluzsza historia, bo rok temu milam jechac na zlot z innego forum, alv nie pojechalam i powiedzilam im, ze chocby mniv sila trzymali to i tak poajde, spytali sie mniv tylko z kim pojade,a powiedzilam,z e z kolvzanka
Atkaaaa Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 hmm no to troszke inna syt. faktycznie... Może i mi za rok się uda..tylko że Dżeki już bedzie też coraz starszy... :(
Asia & Ginger Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 To może powiedz mamie, że to nie taki sobie wyjazd, ale zlot miłośników psów, będą tam psy łagodne, mamy wynajęty cały ośrodek dla siebie, nikt obcy nie będzie się szwędał, na noc ośrodek jest zamykany. Wyjazd na wakacje z psem to fajna sprawa, ale nie wszędzie chcą z psami przyjmować, a tu przyjmują i to z otwartymi ramionami. :cool3:
Atkaaaa Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 :) Jeśli powiem o tych miłośnikach to będzie też, że tam będzie pełno psów, że ludzi nie znam, że będą starsi a ja za młoda jestem itp... jak moja mama się uprze to ciężko ją przekonać ;/ Dżeki w sierpniu skończył 6 lat No i sie spytałam.. i dostałam dwie odp.: Bo nie! Bo dzieci nie jeżdża z psami... Nie rozumiem jej toku myślenia :(
Atkaaaa Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 O słuchajcie jest dobrze! Mama myślała że to teraz jest xD a jak powiedziałam ze w wakacje to trochę zmiękła... jeszcze troszkę pojęczę i będzie git :D
Rahl Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Atkaaaa']O słuchajcie jest dobrze! Mama myślała że to teraz jest xD a jak powiedziałam ze w wakacje to trochę zmiękła... jeszcze troszkę pojęczę i będzie git :D[/quote] Super :) Ja też by sie chciała wybrać... ale nie moge... a tak bym chetnie pojechala, nawet bez Barda ( ja bym sama sobie rady z nim nie dala...)
Asia & Ginger Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Atkaaaa']O słuchajcie jest dobrze! Mama myślała że to teraz jest xD a jak powiedziałam ze w wakacje to trochę zmiękła... jeszcze troszkę pojęczę i będzie git :D[/quote] O, to jęcz, jęcz, wierć dziurę w brzuchu. :evil_lol: Powiedz, że możesz jechać z kuzynką/koleżanką, to może bardziej się przekona. :cool3:
Atkaaaa Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 I tak zrobię :D Ps. jak Wam się podoba Merlinek i Demonel(*) ?
magdyska25 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 No widzisz Atkaaaa jednak rodzice są ludzcy:evil_lol: ehh nie odzywałam sie bo "dokańczałam" wątek "moich" schroniskowych psów i padam a jeszcze ten fotosik:mad:
Anka_ZG Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Atkaaaa'] [url]http://img522.imageshack.us/img522/3848/dscf0830jw0.jpg[/url] [/quote] Ale świetne zdjęcie:cool3: U was było teraz tyle sniegu czy to jakieś zdjęcie z Twojego "schowka"?
magdyska25 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Wszystkie były świeżutkie jak bułeczki ([SIZE=1]no właśnie już się zrobiłam głodna[/SIZE]):roll:
Basia i Barni Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 MASZ NA ZLOT JECHAC I JUZ JEST MNÓSTWO NIEPEŁNOLETNICH -JA TAM CZUJE POWOŁANIE MATKI POLKI I SIE WAMI ZAOPIEKUJE :diabloti: I BIERZ PSA BO WIDZIAŁAM GALERIE Z 1 POSTA I MNIE ROZWALIŁ PIES TWÓJ Z GRYZONIEM HA HA AH A
Basia i Barni Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 aha moze pokaz fotki z poprzednich zlotów ale bez zgonów poalkoholowych tylko jak sie psiaki bawia no i ten telefon niech przedzwoni mama do kogos dorosłego kto juz na zlocie był
Tepes Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='Basia i Barni']MASZ NA ZLOT JECHAC I JUZ JEST MNÓSTWO NIEPEŁNOLETNICH -JA TAM CZUJE POWOŁANIE MATKI POLKI I SIE WAMI ZAOPIEKUJE :diabloti: I BIERZ PSA BO WIDZIAŁAM GALERIE Z 1 POSTA I MNIE ROZWALIŁ PIES TWÓJ Z GRYZONIEM HA HA AH A[/quote] [COLOR=Blue]Mamo weź mnie pod swoje skrzydła;Di Bona też:eviltong:[/COLOR]
magdyska25 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Widzisz jaka Basia jest czuła:):):) Widzisz Atkaaaa jeszcze trochę a każdy będzie chciał Cię przygarnąć:evil_lol: Wstawaj Atkaaaa!!!!!!!!!!:diabloti:
Atkaaaa Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 :sleep2:wstaje wstaje, jaki harmider od rana :evil_lol: Ok dzisiaj fotki pokaże tylko najpierw te bez % musze wybrać...(macie linka?:D) Matka Polka...hmmm:evil_lol: Fotki były nowe..a dziś jest jeszcze więcej śniegu:smhair2::scream7:
Recommended Posts