Jump to content
Dogomania

Wracamy i grzecznie prowadzimy galerie "Galeria Dżekiego" na sportowo xD

Recommended Posts

Posted

[quote name='behemotka']Ja się piszę na pewno :p
Aktualnie choruję :angryy:, ale do przyszłego weekendu powinnam się wylizać.
[/quote]
super :multi:
ja tez aktualnie choruje :angryy:

[QUOTE][B]Atkaaa[/B]
Psiara
Kora
Pusiakowa
M&T
Behemotka

kto jeszcze jest z Gdyni?
[/QUOTE]
ej, ej :razz: ja nie jestem z Gdyni :eviltong:

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

myślę, że to nie najlepszy pomysł bo nie każdy pies toleruje kazdego i moga byc awantury, a to ma byc spacer a nie oboz przetrwania. Ustalimy coś jak już się będą ferie zbliżac... :)

Posted

[quote name='Atkaaaa']myślę, że to nie najlepszy pomysł bo nie każdy pies toleruje kazdego i moga byc awantury, a to ma byc spacer a nie oboz przetrwania. Ustalimy coś jak już się będą ferie zbliżac... :)[/quote]
no fakt.. ale popytajmy tych znajomych, którzy dadza nam pewnosc, ze ic pies nie 'zje' zadnego :eviltong: bo jeslibyloby nas troszku wiecej no to psiaki by sie wyszalaly jeszcze bardziej :loveu: i mialabym z glowy psa :diabloti:

[quote]no fakt nie jesteś :P
[/quote]
wiec jakim cudem znalazlam sie na tej liscie?! :-o :diabloti:
o widze, ze ty ten sam rocznik co ja :P

Posted

[quote name='Pusiakowa']no fakt.. ale popytajmy tych znajomych, którzy dadza nam pewnosc, ze ic pies nie 'zje' zadnego :eviltong: bo jeslibyloby nas troszku wiecej no to psiaki by sie wyszalaly jeszcze bardziej :loveu: i mialabym z glowy psa :diabloti: [/quote]

no własnie o to mi chodziło ;)

[quote]wiec jakim cudem znalazlam sie na tej liscie?! :-o :diabloti:[/quote]
Magia moja droga - magia :diabloti:

[quote] o widze, ze ty ten sam rocznik co ja :P[/quote]

o fajnie widze , że nie jestem sama :multi:

Posted

[quote name='psiara1996']no własnie o to mi chodziło ;)

Magia moja droga - magia :diabloti:

o fajnie widze , że nie jestem sama :multi:[/quote]
no wlasnie :cool3:

Atka umie czarowac :-o :diabloti:

no :multi: lubie miec kogos w swoim roczniku a nie byc taki 'odludek' i byc najmlodsza :eviltong:

Posted

Chodziło mi, że z trójmiasta :P

Ale ja nie dam Ci gwarancji, że Dżeki kogoś nie zje:diabloti: a szczególnie jak to będą samce.. i to nachalne :D chociaż nie powinien...:diabloti:

Posted

Moja Korcia z natury meeega łagodny pies, ale przy większej sforze psów wariuje- tzn mam na myśli, że potrafi jakiegoś nachalnego psa, który chcę ją zdominować zębami potraktować. Więc ja się piszę, jeżeli będzie max 6-7 psów - NIE NACHALNYCH ;p

Posted

[quote name='Pusiakowa']cos czuje, ze sie polubimy :loveu: :razz: nasze psiaki tez...? :diabloti:[/quote]

Noo ja mam nadzieje :P

Hmn... czy mój jest nachaly...? Podejdzie powącha i to by było na tyle ewentualnie zaprosi do zabawy , za to mam nadzieje , że żaden psiak nie będzie go dominował , bo on dominujący nie jest ale dominować się nie daje

Jednej suni ( sabie) pozwala nawet sobie na głowę wejść gryźć , drapać , szarpać ale nie daje gwarancji , że pozwoli na to kazdemu psu :diabloti:

Posted

[quote name='Atkaaaa']jak dobrze pojdzie to 7 :P

B:
do lekarza!
No wiem, wiem... ale borderkowy to borderkowy:diabloti:[/quote]
Spoko, byłam i nawet mam zwolnienie z pracy ;) - a także końską dawkę wyjątkowo wstrętnego antybiotyku :mad:
A sunia już u mnie :multi:
Prześliczna jest... to znaczy będzie, bo chuda jest tak potwornie, że ryczeć się chce :placz: :placz: :placz:; sierść w strzępach - trochę wycięte (bo dredy nierozczesywalne), trochę trzeba będzie jeszcze wyciąć; łupież, zero mięśni, mimo wstępnej kąpieli nadal wonieje aromatami kojcowymi... ech, bida z nędzą :shake:
Cudna :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='Atkaaaa']Chodziło mi, że z trójmiasta :P

Ale ja nie dam Ci gwarancji, że Dżeki kogoś nie zje:diabloti: a szczególnie jak to będą samce.. i to nachalne :D chociaż nie powinien...:diabloti:[/quote]
Ja też nie poręczę za Kazana :evil_lol:
A serio, to on zdecydowanie preferuje twarde, męskie zabawy, tj. z podgryzaniem i przewalaniem po ziemi. Mimo prób jak na razie nie udało się go nauczyć delikatniejszych przepychanek i od większych psów załapie aluzję, ale od mniejszych niekoniecznie :shake:
Na wszelki wypadek wezmę linkę, w razie czego młody przetrenuje spokojną obserwację kulturalnego towarzystwa :diabloti:

Posted

[quote name='behemotka']Spoko, byłam i nawet mam zwolnienie z pracy ;) - a także końską dawkę wyjątkowo wstrętnego antybiotyku :mad:
A sunia już u mnie :multi:
Prześliczna jest... to znaczy będzie, bo chuda jest tak potwornie, że ryczeć się chce :placz: :placz: :placz:; sierść w strzępach - trochę wycięte (bo dredy nierozczesywalne), trochę trzeba będzie jeszcze wyciąć; łupież, zero mięśni, mimo wstępnej kąpieli nadal wonieje aromatami kojcowymi... ech, bida z nędzą :shake:
Cudna :loveu: :evil_lol:[/quote]

:-(:multi: jak koty zareagowały i Kazan?

No Busior z Kazanem się lubią...:megagrin:

Posted

[quote name='Atkaaaa']:-(:multi: jak koty zareagowały i Kazan?[/quote]
Kazan super, pierwsze spotkanie oczywiście kontrolnie na dworze - na neutralnym gruncie ;), ponadto sunia jechała z W-wy na kocyku młodego, więc już trochę poznała zapach. No i wyszło świetnie, od razu przypadli sobie do gustu :multi:

Z kotami się jeszcze nie widziała, tj. tylko przez szybę, kiedy wywaliłam futra na balkon :evil_lol:. Moje Paskudztwo oczywiście już naprychało pod drzwiami psiego pokoju :mad: :mad: :mad:, ale przybyszka jest tak zachwycona ciepłym kątem i jedzeniem, że na razie nie zwróciła uwagi...

[quote name='Atkaaaa']No Busior z Kazanem się lubią...:megagrin:[/quote]
Tja... Nawet może odrobinę za bardzo :diabloti:. Prawie "Brokeback mountain" się zrobiło :evil_lol:

Posted

[quote name='behemotka']A serio, to on zdecydowanie preferuje twarde, męskie zabawy, tj. z podgryzaniem i przewalaniem po ziemi. Mimo prób jak na razie nie udało się go nauczyć delikatniejszych przepychanek

w razie czego młody przetrenuje spokojną obserwację kulturalnego towarzystwa :diabloti:[/quote]

U mnie to samo tyle , że przepychanki , przewalanie i podgryzanie tylko z dużymi psiokami ( ale zazwyczaj od zabawy woli pobiegać i poniuchać w towarzystwie innych psioków) a z małymi delikatnie

haha mój razem z twoim :diabloti:

Posted

tylko prosze nie zdziwcie sie jasli mój pies... skoczy na waszego :diabloti: no wiecie o co chodzi xD . nie obrazicie sie za to prawda? :razz: bo ja nie panuje nad 'tym' :cool3:. Mickey sobie z tego nic nie robil wręcz przeciwnie - potem odwdzięczył się tym samym :diabloti:

EDIT: off offem a fotki by sie przydaly :diabloti:

Posted

[quote name='Pusiakowa'] Mickey sobie z tego nic nie robil wręcz przeciwnie - potem odwdzięczył się tym samym :diabloti:

EDIT: off offem a fotki by sie przydaly :diabloti:[/quote]

Buhahahha jakie zboki xd

no no fotki fotki !!

Posted

[quote name='psiara1996']Buhahahha jakie zboki xd

no no fotki fotki !![/quote]
geje.. :diabloti:
oj Atka.. troche zboczenie sie w twojej galeri zrobilo :diabloti:

jak fotki to jej nie ma :mad: :diabloti:

Posted

My do gejów jestesmy przyzwyczajeni :diabloti:
Co do fotek... jakby Kora ruszyła swój tyłek to już by dawno spacerkowe były...:mad::diabloti:
ii.... Dżekuś jutro ma urodzinki:lol: roczek więcej... można powiedziec, ze już pól życia za nim:shake: i przed nim(mam nadzieje, że nie mniej)

Posted

[quote name='Atkaaaa']My do gejów jestesmy przyzwyczajeni :diabloti:
Co do fotek... jakby Kora ruszyła swój tyłek to już by dawno spacerkowe były...:mad::diabloti:
ii.... Dżekuś jutro ma urodzinki:lol: roczek więcej... można powiedziec, ze już pól życia za nim:shake: i przed nim(mam nadzieje, że nie mniej)[/quote]
czyli twój nie bedzie mial nic przeciwko? :diabloti:
Ty tu na Kore nie zganiaj tylko sama rusz swój tylek z aparatem i juz do Dzekiego! :mad: :diabloti:
oo.. to ja poprosze na jutro fotki solenizanta inaczej ... zyczen nie bedzie :evil_lol:

Posted

Raczej Dżeki nie pozwoli mu.. on wali byc na górze :D xD
A Kora ma i moje i swoje fotki psów :P
Ale jak mi do jutra nie prześle to strzele mu jutro jakieś na dworze xD

Posted

Dżekuś dziękuje:diabloti:
Dostałam fotki, jutro będą ze spacerku:
[IMG]http://img255.imageshack.us/img255/3753/psy11dc2.jpg[/IMG]

[IMG]http://img401.imageshack.us/img401/5392/tndsc0069cu3.jpg[/IMG]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...