Justa Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='Tinka:)']tydzień:placz: tak taak, a w tej bajce były smerfy : P[/QUOTE] ciesz się, żeś piękna i młoda ! ja już wyszłam z pięknego wieku - nastu :placz: idź ty :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='Justa']ciesz się, żeś piękna i młoda ! ja już wyszłam z pięknego wieku - nastu :placz: idź ty :diabloti:[/quote] starucha:evil_lol: do liceum idę:placz: Quote
Justa Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='Tinka:)']starucha:evil_lol: do liceum idę:placz:[/QUOTE] już w zasadzie bliżej niż dalej :placz: LO.. kiedy to było :mdleje: Quote
Unbelievable Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='Justa']już w zasadzie bliżej niż dalej :placz: LO.. kiedy to było :mdleje:[/quote] nie dramatyzuj:cool3: za tydzień było:placz: najgorsze jest to, że znam pół klasy, a ja lubię nowych ludzi:placz: Quote
Russellka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 To skubańcu jesteś ode mnie o 2 lata starsza :eviltong: A papiloty to musowo! np na ogonek. :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='Russellka']To skubańcu jesteś ode mnie o 2 lata starsza :eviltong: A papiloty to musowo! np na ogonek. :diabloti:[/quote] tam ma najdłuższą sierść, aż 2cm:razz: możesz mi zafundować kokadreczki, jak dla jorczków:loveu: powiem gramowi EEE NIE RUSZAJ to będzie piękny:loveu: Quote
Iza. Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='Tinka:)'] najgorsze jest to, że znam pół klasy, a ja lubię nowych ludzi:placz:[/quote] Ale pół klasy jeszcze nie znasz, :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='Iza13']Ale pół klasy jeszcze nie znasz, :diabloti:[/quote] problem w tym, że nie wiem bo nie widziałam listy:evil_lol: ale 3 osób na pewno nie znam, z czego jedną na pewno będę nienawidzić bo to róshofa słitaśna plontynkA:loveu::loveu: Quote
Iza. Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='Tinka:)']problem w tym, że nie wiem bo nie widziałam listy:evil_lol: ale 3 osób na pewno nie znam, z czego jedną na pewno będę nienawidzić bo to słitaśna plontynkA:loveu::loveu:[/quote] Ja na liście to tylko policzyłam ile chłopaków będzie - całe 8 ma być:evil_lol: i dalej sie juz nie zagłębiałam, czy kogoś znam czy nie :evil_lol: róshofe są faaajne :diabloti: Quote
Justa Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='Tinka:)']najgorsze jest to, że znam pół klasy, a ja lubię nowych ludzi:placz:[/QUOTE] oooooj ja też :loveu: można ich tak cudownie zagadać :loveu: Quote
Unbelievable Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='Iza13']Ja na liście to tylko policzyłam ile chłopaków będzie - całe 8 ma być:evil_lol: i dalej sie juz nie zagłębiałam, czy kogoś znam czy nie :evil_lol: róshofe są faaajne :diabloti:[/quote] u mnie jest chyba 37osób w klasie, 12 dziewczyn, reszta chłopaki:diabloti: rozniesiemy szkołę:evil_lol: moj3 ólupion3:loveu: [SIZE=1](moje ulubione)[/SIZE] [quote name='Justa']oooooj ja też :loveu: można ich tak cudownie zagadać :loveu:[/quote] i nie wiedzą jeszcze, że mam takie odpały że się ze mną wytrzymać nie da:loveu: Quote
Russellka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Mogę mu zrobić taką kukardkę, ale na sznurek wiązany pod brodą :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='Russellka']Mogę mu zrobić taką kukardkę, ale na sznurek wiązany pod brodą :evil_lol:[/quote] ale koniecznie różowa! i jeszcze jakąś różową obrożę coby pasowała:razz: i smycz:razz::diabloti: Quote
Iza. Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='Tinka:)']u mnie jest chyba 37osób w klasie, 12 dziewczyn, reszta chłopaki:diabloti: rozniesiemy szkołę:evil_lol: moj3 ólupion3:loveu: [SIZE=1](moje ulubione)[/SIZE] [/quote] Faaajna klasa, jaki to profil? :cool3: Moj3 tesh :loveu: Masz już wstążeczkę na rękę, żebym mogła Cię na wystawie rozpoznać ? :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='Iza13']Faaajna klasa, jaki to profil? :cool3: Moj3 tesh :loveu: Masz już wstążeczkę na rękę, żebym mogła Cię na wystawie rozpoznać ? :diabloti:[/quote] moja szkoła(jeso jak to brzmi:evil_lol:) jest bezprofilowa, wybiera sie tylko dwa dodatkowe przedmioty których będzie więcej. Nie pytaj, sama tego nie rozumiem:evil_lol: nimom:cool1: i tak mnie rozpoznasz, dziubdziu:loveu::diabloti: Quote
Iza. Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='Tinka:)']moja szkoła(jeso jak to brzmi:evil_lol:) jest bezprofilowa, wybiera sie tylko dwa dodatkowe przedmioty których będzie więcej. Nie pytaj, sama tego nie rozumiem:evil_lol: nimom:cool1: i tak mnie rozpoznasz, dziubdziu:loveu::diabloti:[/quote] No to w takim razie jakie przedmioty masz rozszerzone ? :cool3: A jak Cię nie rozpoznam ?:placz::diabloti: dziubdziu? Jaka dziubdziu ? :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='Iza13']No to w takim razie jakie przedmioty masz rozszerzone ? :cool3: A jak Cię nie rozpoznam ?:placz::diabloti: dziubdziu? Jaka dziubdziu ? :evil_lol:[/quote] geografia i angielski;) bo moim małym psim bezrozumnym tricolorku:diabloti::loveu: no nie udawaj jush że nie pamiętash nooo:cool3::loveu: Quote
Iza. Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='Tinka:)']geografia i angielski;) bo moim małym psim bezrozumnym tricolorku:diabloti::loveu: no nie udawaj jush że nie pamiętash nooo:cool3::loveu:[/quote] Beznadziejne :diabloti: tym co taki maluńki jest ? :loveu::loveu::eviltong: Jak mogłabym zapomnieć :loveu::diabloti: Ale miałyśmy o tym nie pisać na forum no :shake::diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='Iza13']Beznadziejne :diabloti: tym co taki maluńki jest ? :loveu::loveu::eviltong: Jak mogłabym zapomnieć :loveu::diabloti: Ale miałyśmy o tym nie pisać na forum no :shake::diabloti:[/quote] nie znasz się:cool1: oj no wymskło mi się, przepraszam:placz: Quote
Iza. Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='Tinka:)']nie znasz się:cool1: oj no wymskło mi się, przepraszam:placz:[/quote] A właśnie, że sie znam i o! :cool3: Wybaczam :loveu::loveu: Ale musisz mi to jakoś wynagrodzić :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='Iza13']A właśnie, że sie znam i o! :cool3: Wybaczam :loveu::loveu: Ale musisz mi to jakoś wynagrodzić :diabloti:[/quote] :loveu: no oczywiście:cool3::cool3: Quote
Iza. Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='Tinka:)'] no oczywiście:cool3::cool3:[/quote] Dobrze, ze sie w tej kwestii zgadzamy :cool3: Quote
betty_labrador Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='Tinka:)'] nie dziwię się, jakieś dziecko się przypałętało:razz::evil_lol: w końcu nie zapytałam czy jedziesz do białego czy nie:razz: ale pomogłam w wieszaniu zabawek! ha! [SIZE=1](powiesiłam jedną czy dwie:siara:)[/SIZE] [/QUOTE] hahaha tak dziecko drogie :P a ja juz taka stara co? :diabloti::eviltong: no bo jak tak szybko ucieklas z tekstem ide do mamy to sie nie spytalas :P ale nie ajde- bo brak kasy przede wszystkim totalny! :( na poznan ja zglosze. a TY moze bedziesz na warszawskiej :) ja wystawiam Tosce w piatek. taaaa pomoglas w rozwalaniu zabawek chyba :diabloti: i nie chcialas kupic rogza :P ani nic dla Grama :angryy: Quote
agnethka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Tinka dzięki za odwiedzenie, ale gdybyś chciała poznać moją maleńką Bandę Podwórkową to zapraszam na Foto Bloga (link w podpisie) :diabloti: założyłam, żeby każdy mógł się jakoś pokazać, że istnieje :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [quote name='Iza13']Dobrze, ze sie w tej kwestii zgadzamy :cool3:[/quote] fajnie, nie?:loveu::evil_lol: [quote name='betty_labrador']hahaha tak dziecko drogie :P a ja juz taka stara co? :diabloti::eviltong: no bo jak tak szybko ucieklas z tekstem ide do mamy to sie nie spytalas :P ale nie ajde- bo brak kasy przede wszystkim totalny! :( na poznan ja zglosze. a TY moze bedziesz na warszawskiej :) ja wystawiam Tosce w piatek. taaaa pomoglas w rozwalaniu zabawek chyba :diabloti: i nie chcialas kupic rogza :P ani nic dla Grama :angryy:[/quote] ty jesteś nadzwyczaj stara:cool1: ja w piątek to mam szkołę : P ale w sobotę raczej będę, z psem lub bez;) jak wyszłam to mama zaczęła dzwonić żebym już szła:diabloti: rogza jednego mam, starczy : P [quote name='agnethka']Tinka dzięki za odwiedzenie, ale gdybyś chciała poznać moją maleńką Bandę Podwórkową to zapraszam na Foto Bloga (link w podpisie) :diabloti: założyłam, żeby każdy mógł się jakoś pokazać, że istnieje :evil_lol:[/quote]chcęęęę i poszłam już:diabloti: Quote
Recommended Posts