Apbt_sól Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 dobrze dobrze nie paś go wglada fajnie- po cholere mu tluszcz na antarktydzie nie zyje :razz: ja tal fluske odchudzam ale chyba latka ja dopadaja bo w tym roku coś z nia cieżko idzie- wiec tym bardziej musze jej wage kontrolowac ;/ Quote
Unbelievable Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 [quote name='Apbt_sól']dobrze dobrze nie paś go wglada fajnie- po cholere mu tluszcz na antarktydzie nie zyje :razz: ja tal fluske odchudzam ale chyba latka ja dopadaja bo w tym roku coś z nia cieżko idzie- wiec tym bardziej musze jej wage kontrolowac ;/[/quote] ale żebra przydałoby mu się schować:diabloti: chociaż to jest niejadek- wczoraj mu jeść nie dawałam bo miał w misce jedzenie z przedwczoraj:evil_lol: niedługo skończy na Antarktydzie jak zaraz nie przestanie łobuzować:mad: a ile ma? Quote
Apbt_sól Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 nie chowaj na cholere????????? dodaja gracji ,serio wyglada super , nie potrzeba nic chowac szkoda stawów! moja ma 9 prawie i typ buldozy wiec dlatego trzeba kg pilnowac . Quote
Unbelievable Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 [quote name='Apbt_sól']nie chowaj na cholere????????? dodaja gracji ,serio wyglada super , nie potrzeba nic chowac szkoda stawów! moja ma 9 prawie i typ buldozy wiec dlatego trzeba kg pilnowac .[/quote] bo mi znowu sędzia powie że pies jest za chudy:diabloti: a wystawa za miesiąc:razz: no trzeba pilnować, nie da się ukryć, szkoda że dużo ludzi o tym nie wie... Quote
Apbt_sól Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 E tam - tucznikow na wystawach juz sie naogladałam - zenada. Jak powie ze za chudy - powiedz ze to terie a chec ruchu i temperament nie daja przytyć :diabloti: Zreszta powinna wiedziec ze adhd:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 [quote name='Apbt_sól']E tam - tucznikow na wystawach juz sie naogladałam - zenada. Jak powie ze za chudy - powiedz ze to terie a chec ruchu i temperament nie daja przytyć :diabloti: Zreszta powinna wiedziec ze adhd:evil_lol:[/quote] eee, będzie miał z czego chudnąć :evil_lol: a spaślaków naprawdę mnóstwo, szczególnie w labach i ogólnie retrieverach:cool1: adhd i tak będzie widać jak się znów ustawić nie będzie chciał :evil_lol::evil_lol: Quote
Apbt_sól Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 o prawda, mylne pojecie "masy" wciaz króluje a mamy XXI wiek podobno.. ech przykre to ale u AST jest nie lepiej , wisace brzychy wciaz ludzi ciesza a te psy jak na skazanie po ribnku sie tocza , bo ruchem tego nazwac nie mozna :roll: Quote
infers Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Lena też jest zatuczona:roll::shake:. Ale i tak schudła z 35kg do 31,4kg. Quote
Unbelievable Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Apbt_sól']o prawda, mylne pojecie "masy" wciaz króluje a mamy XXI wiek podobno.. ech przykre to ale u AST jest nie lepiej , wisace brzychy wciaz ludzi ciesza a te psy jak na skazanie po ribnku sie tocza , bo ruchem tego nazwac nie mozna :roll:[/quote] astów zatuczonych AŻ TAK na wystawie jeszcze nie widziałam:razz: ale mój kolega ma takiego, wieelka jest, waży ze 30kg a jest niewiele wyższa od Grama:cool1: [quote name='infers1995']Lena też jest zatuczona:roll::shake:. Ale i tak schudła z 35kg do 31,4kg.[/quote] lena nie ma żeber :evil_lol: Quote
Apbt_sól Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Moja wazy 23 a wyglada na 40 hrhr... te szrokie zebra robia wrazenie świni :razz: Jasko i Soran sa w dobrej wadze ale i tez bardziej ruchliwi niz lee...... Quote
Unbelievable Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Apbt_sól']Moja wazy 23 a wyglada na 40 hrhr... te szrokie zebra robia wrazenie świni :razz: Jasko i Soran sa w dobrej wadze ale i tez bardziej ruchliwi niz lee......[/quote] to to te zdjęcia?:diabloti: to co u niej to mięśnie, to u Xeny tłuszcz:evil_lol: To ile ty tego masz?:razz: Quote
Apbt_sól Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Pani- 3 sztuki mom :diabloti: miesnie ma liche , ona nie ruchawa :evil_lol: ta to te ze zdjec:eviltong: Quote
Unbelievable Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Apbt_sól']Pani- 3 sztuki mom :diabloti: miesnie ma liche , ona nie ruchawa :evil_lol: ta to te ze zdjec:eviltong:[/quote] fajnie:diabloti: taak, bardzo liche :mdleje:prawie ich nie ma:shake::evil_lol: Quote
akodirka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Apbt_sól']Moja wazy 23 a wyglada na 40 hrhr... te szrokie zebra robia wrazenie świni :razz:[/QUOTE] A moj odwrotnie - wydląda na 7-8 a wazy 12-13 :diabloti: Przy zeberkach to chudzinka jest, ale na klacie ma kupe mięsni :razz: Quote
Unbelievable Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='akodirka']A moj odwrotnie - wydląda na 7-8 a wazy 12-13 :diabloti: Przy zeberkach to chudzinka jest, ale na klacie ma kupe mięsni :razz:[/quote] eee, ja nie widziałam tego twojego potwora jeszcze:razz::mad: Quote
Iza. Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Jak już mówicie o otyłości to ja dziś okrągłego bulka widziałam :roll: Masakra, toczył sie,a nie szedł :shake: Quote
akodirka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Tinka:)']eee, ja nie widziałam tego twojego potwora jeszcze:razz::mad:[/QUOTE] no i nie wiem, czy kiedys zobaczysz :razz: chyba, ze bedziesz bez Grama, albo ktorych z kurdupli wykastruje sie :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Iza13']Jak już mówicie o otyłości to ja dziś okrągłego bulka widziałam :roll: Masakra, toczył sie,a nie szedł :shake:[/quote] czyli nie miał żeber i kręgosłupa?:cool3: [quote name='akodirka']no i nie wiem, czy kiedys zobaczysz :razz: chyba, ze bedziesz bez Grama, albo ktorych z kurdupli wykastruje sie :diabloti:[/quote] a aparatu to ty nie masz? : P ja mojego kastrować nie zamierzam, rasowy w końcu :diabloti: chcecie fotki z kąpanka Grama?:cool3: Quote
akodirka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Tinka:)'] chcecie fotki z kąpanka Grama?:cool3:[/QUOTE] taaaak :razz: Quote
Iza. Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Tinka:)']czyli nie miał żeber i kręgosłupa?:cool3: chcecie fotki z kąpanka Grama?:cool3:[/quote] Może i maił, ale widać nie było :P Jeszcze sie pytasz :cool3: Quote
Unbelievable Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 no, to jeszcze ze 3 osoby będą chciały i wstawię:diabloti: Quote
akodirka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Tinka:)'] a aparatu to ty nie masz? : P ja mojego kastrować nie zamierzam, rasowy w końcu :diabloti: [/QUOTE] mam aparat i mam tysiace fot, ale na zywo to on na taka chudzinke wyglada, aparat zdecydowanie pogubia :diabloti: A jak Gram znosi kompanie? :razz: Quote
akodirka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Tinka:)']no, to jeszcze ze 3 osoby będą chciały i wstawię:diabloti:[/QUOTE] Ja tez chce. I ja tez. ja chetnie obejze :razz: + 3 osoby :evil_lol: Quote
Apbt_sól Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Tinka:)']no, to jeszcze ze 3 osoby będą chciały i wstawię:diabloti:[/QUOTE] Nie podpuszczaj bo Jasia nasle :evil_lol: dawaj :mad: Quote
Unbelievable Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='akodirka']mam aparat i mam tysiace fot, ale na zywo to on na taka chudzinke wyglada, aparat zdecydowanie pogubia :diabloti: A jak Gram znosi kompanie? :razz:[/quote] co mnie to obchodzi, rób mu galerię:diabloti::evil_lol::evil_lol: Zobaczysz:diabloti: [quote name='akodirka']Ja tez chce. I ja tez. ja chetnie obejze :razz: + 3 osoby :evil_lol:[/quote] phi:cool1: [quote name='Apbt_sól']Nie podpuszczaj bo Jasia nasle :evil_lol: dawaj :mad:[/quote] Jaś większy niż toto w avie?:evil_lol: to jeszcze dwie:roll::cool3: Quote
Recommended Posts