Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dobrze dobrze nie paś go wglada fajnie- po cholere mu tluszcz na antarktydzie nie zyje :razz:

ja tal fluske odchudzam ale chyba latka ja dopadaja bo w tym roku coś z nia cieżko idzie- wiec tym bardziej musze jej wage kontrolowac ;/

Posted

[quote name='Apbt_sól']dobrze dobrze nie paś go wglada fajnie- po cholere mu tluszcz na antarktydzie nie zyje :razz:

ja tal fluske odchudzam ale chyba latka ja dopadaja bo w tym roku coś z nia cieżko idzie- wiec tym bardziej musze jej wage kontrolowac ;/[/quote]
ale żebra przydałoby mu się schować:diabloti: chociaż to jest niejadek- wczoraj mu jeść nie dawałam bo miał w misce jedzenie z przedwczoraj:evil_lol:
niedługo skończy na Antarktydzie jak zaraz nie przestanie łobuzować:mad:

a ile ma?

Posted

nie chowaj na cholere????????? dodaja gracji ,serio wyglada super , nie potrzeba nic chowac szkoda stawów!

moja ma 9 prawie i typ buldozy wiec dlatego trzeba kg pilnowac .

Posted

[quote name='Apbt_sól']nie chowaj na cholere????????? dodaja gracji ,serio wyglada super , nie potrzeba nic chowac szkoda stawów!

moja ma 9 prawie i typ buldozy wiec dlatego trzeba kg pilnowac .[/quote]
bo mi znowu sędzia powie że pies jest za chudy:diabloti: a wystawa za miesiąc:razz:

no trzeba pilnować, nie da się ukryć, szkoda że dużo ludzi o tym nie wie...

Posted

E tam - tucznikow na wystawach juz sie naogladałam - zenada.
Jak powie ze za chudy - powiedz ze to terie a chec ruchu i temperament nie daja przytyć :diabloti:

Zreszta powinna wiedziec ze adhd:evil_lol:

Posted

[quote name='Apbt_sól']E tam - tucznikow na wystawach juz sie naogladałam - zenada.
Jak powie ze za chudy - powiedz ze to terie a chec ruchu i temperament nie daja przytyć :diabloti:

Zreszta powinna wiedziec ze adhd:evil_lol:[/quote]
eee, będzie miał z czego chudnąć :evil_lol: a spaślaków naprawdę mnóstwo, szczególnie w labach i ogólnie retrieverach:cool1:

adhd i tak będzie widać jak się znów ustawić nie będzie chciał :evil_lol::evil_lol:

Posted

o prawda, mylne pojecie "masy" wciaz króluje a mamy XXI wiek podobno.. ech

przykre to ale u AST jest nie lepiej , wisace brzychy wciaz ludzi ciesza a te psy jak na skazanie po ribnku sie tocza , bo ruchem tego nazwac nie mozna :roll:

Posted

[quote name='Apbt_sól']o prawda, mylne pojecie "masy" wciaz króluje a mamy XXI wiek podobno.. ech

przykre to ale u AST jest nie lepiej , wisace brzychy wciaz ludzi ciesza a te psy jak na skazanie po ribnku sie tocza , bo ruchem tego nazwac nie mozna :roll:[/quote]
astów zatuczonych AŻ TAK na wystawie jeszcze nie widziałam:razz: ale mój kolega ma takiego, wieelka jest, waży ze 30kg a jest niewiele wyższa od Grama:cool1:
[quote name='infers1995']Lena też jest zatuczona:roll::shake:.
Ale i tak schudła z 35kg do 31,4kg.[/quote]
lena nie ma żeber :evil_lol:

Posted

[quote name='Apbt_sól']Moja wazy 23 a wyglada na 40 hrhr... te szrokie zebra robia wrazenie świni :razz:

Jasko i Soran sa w dobrej wadze ale i tez bardziej ruchliwi niz lee......[/quote]
to to te zdjęcia?:diabloti: to co u niej to mięśnie, to u Xeny tłuszcz:evil_lol:

To ile ty tego masz?:razz:

Posted

[quote name='Apbt_sól']Pani- 3 sztuki mom :diabloti:

miesnie ma liche , ona nie ruchawa :evil_lol:

ta to te ze zdjec:eviltong:[/quote]
fajnie:diabloti:

taak, bardzo liche :mdleje:prawie ich nie ma:shake::evil_lol:

Posted

[quote name='Apbt_sól']Moja wazy 23 a wyglada na 40 hrhr... te szrokie zebra robia wrazenie świni :razz:[/QUOTE]

A moj odwrotnie - wydląda na 7-8 a wazy 12-13 :diabloti: Przy zeberkach to chudzinka jest, ale na klacie ma kupe mięsni :razz:

Posted

[quote name='akodirka']A moj odwrotnie - wydląda na 7-8 a wazy 12-13 :diabloti: Przy zeberkach to chudzinka jest, ale na klacie ma kupe mięsni :razz:[/quote]
eee, ja nie widziałam tego twojego potwora jeszcze:razz::mad:

Posted

[quote name='Tinka:)']eee, ja nie widziałam tego twojego potwora jeszcze:razz::mad:[/QUOTE]

no i nie wiem, czy kiedys zobaczysz :razz: chyba, ze bedziesz bez Grama, albo ktorych z kurdupli wykastruje sie :diabloti:

Posted

[quote name='Iza13']Jak już mówicie o otyłości to ja dziś okrągłego bulka widziałam :roll:
Masakra, toczył sie,a nie szedł :shake:[/quote]
czyli nie miał żeber i kręgosłupa?:cool3:

[quote name='akodirka']no i nie wiem, czy kiedys zobaczysz :razz: chyba, ze bedziesz bez Grama, albo ktorych z kurdupli wykastruje sie :diabloti:[/quote]
a aparatu to ty nie masz? : P
ja mojego kastrować nie zamierzam, rasowy w końcu :diabloti:

chcecie fotki z kąpanka Grama?:cool3:

Posted

[quote name='Tinka:)']czyli nie miał żeber i kręgosłupa?:cool3:

chcecie fotki z kąpanka Grama?:cool3:[/quote]

Może i maił, ale widać nie było :P

Jeszcze sie pytasz :cool3:

Posted

[quote name='Tinka:)']
a aparatu to ty nie masz? : P
ja mojego kastrować nie zamierzam, rasowy w końcu :diabloti:
[/QUOTE]

mam aparat i mam tysiace fot, ale na zywo to on na taka chudzinke wyglada, aparat zdecydowanie pogubia :diabloti:

A jak Gram znosi kompanie? :razz:

Posted

[quote name='akodirka']mam aparat i mam tysiace fot, ale na zywo to on na taka chudzinke wyglada, aparat zdecydowanie pogubia :diabloti:

A jak Gram znosi kompanie? :razz:[/quote]
co mnie to obchodzi, rób mu galerię:diabloti::evil_lol::evil_lol:

Zobaczysz:diabloti:

[quote name='akodirka']Ja tez chce.
I ja tez.
ja chetnie obejze :razz:

+ 3 osoby :evil_lol:[/quote]
phi:cool1:

[quote name='Apbt_sól']Nie podpuszczaj bo Jasia nasle :evil_lol:

dawaj :mad:[/quote]
Jaś większy niż toto w avie?:evil_lol:

to jeszcze dwie:roll::cool3: