Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tinka:)']nie wiem na co poprawiam, w poniedziałek miałam poprawiać na 3, wczoraj ta sama pani powiedziała że się na 2 tylko mogę poprawić :cool1: do piąteczki mi daleko :evil_lol::evil_lol: nie cierpię chemii :roll:[/quote]

Ha ha to masz taka nauczycielkę od chemii jak ja od polskiego, chodzi sie na poprawy żeby poprawić np na 3, a jak już się poprawi to ona mówi, ze się poprawiło na dwa :diabloti:

Ja też nie przepadam, ale idę na biol-chem to muszę przynajmniej trochę jej umieć :evil_lol:

A co masz teraz z chemii ?

Posted

[quote name='Iza13']Ha ha to masz taka nauczycielkę od chemii jak ja od polskiego, chodzi sie na poprawy żeby poprawić np na 3, a jak już się poprawi to ona mówi, ze się poprawiło na dwa :diabloti:

Ja też nie przepadam, ale idę na biol-chem to muszę przynajmniej trochę jej umieć :evil_lol:

A co masz teraz z chemii ?[/quote]
z polskiego miałam 2/3 z praktycznie samymi 4,3,5, jedna 1 i 2... na koniec mam 3 :roll: ale pisałam tu już o jej humorach ;)

[quote name='betty_labrador']trzymam palec wskazujacy :diabloti: za chemie :evil_lol:[/quote]
pfffy : P

[quote name='Iza13']I co z chemią, poprawiłaś ?[/quote]
tak, mam 3 :loveu::loveu:poprawa była o 17 na jednym końcu miasta, ja miałam na drugim końcu tańce o 17.30. Poprawiałam się 20 min i zdążyłam na trening :evil_lol::evil_lol: czego to się nie robi dla tańca :loveu: wszyscy się ze mnie śmiali że jeszcze nie zaczęliśmy tańczyć a ja już zmęczona jestem : P

Posted

[quote name='Tinka:)']z polskiego miałam 2/3 z praktycznie samymi 4,3,5, jedna 1 i 2... na koniec mam 3 ale pisałam tu już o jej humorach

tak, mam 3 poprawa była o 17 na jednym końcu miasta, ja miałam na drugim końcu tańce o 17.30. Poprawiałam się 20 min i zdążyłam na trening czego to się nie robi dla tańca :loveu: wszyscy się ze mnie śmiali że jeszcze nie zaczęliśmy tańczyć a ja już zmęczona jestem : P[/quote]

Też mam 3 z polskiego :diabloti:

To co juz wakacje :P
A ja jeszcze biologia w piatek :placz:

Posted

[quote name='Iza13']Też mam 3 z polskiego :diabloti:

To co juz wakacje :P
A ja jeszcze biologia w piatek :placz:[/quote]
ja powinnam mieć 4 :roll: tak samo z angielskiego mam 4 a powinnam mieć 5 :cool1:
ale dość o ocenach, faktycznie, koniec szkoły! :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Tinka:)']ja powinnam mieć 4 :roll: tak samo z angielskiego mam 4 a powinnam mieć 5 :cool1:
ale dość o ocenach, faktycznie, koniec szkoły! :loveu::loveu::loveu:[/quote]

szkoła jest nie sprawiedliwa :P

właśnie zmieńmy temat, sprawdziłaś autobusy ? :P

Posted

[quote name='Tinka:)']nie miałam czasu :evil_lol::evil_lol: może jutro, ze psem się przejdę :razz:[/quote]

wiedziałam, ze nie sprawdzisz :roll::diabloti:

Posted

[quote name='Iza13']Nie łap mnie za słówka :diabloti:[/quote]
no i nie poszłam :evil_lol::evil_lol:

a z egzaminu pogrom... 86pkt na 100 : O
razem z ocenami wyszło 133pkt, może mnie gdzie przyjmą : P

Posted

[quote name='Tinka:)']no i nie poszłam :evil_lol::evil_lol:

a z egzaminu pogrom... 86pkt na 100 : O
razem z ocenami wyszło 133pkt, może mnie gdzie przyjmą : P[/quote]

To bierz psa i idź :P

A ja 87 :PP
a z ocenami tez mam 133 ;)

Posted

[quote name='Iza13']To bierz psa i idź :P

A ja 87 :PP
a z ocenami tez mam 133 ;)[/quote]
nie biorę bo muszę jechać do szkoły językowej po dyplom i się zapisać na FCE :razz:

dopiero druga osoba co ma więcej niż ja :evil_lol:
jaką masz średnią? wydawało mi sie że lepszą niż ja : P

Posted

[quote name='Tinka:)']nie biorę bo muszę jechać do szkoły językowej po dyplom i się zapisać na FCE :razz:

dopiero druga osoba co ma więcej niż ja :evil_lol:
jaką masz średnią? wydawało mi sie że lepszą niż ja : P[/quote]

Jak zwykle jakaś wymówka :roll: :PP

u mnie w klasie chłopak ma 98 :crazyeye:
tylko Ci sie pewnie wydawało, średnią mam małą :P

Posted

[quote name='Iza13']Jak zwykle jakaś wymówka :roll: :PP

u mnie w klasie chłopak ma 98 :crazyeye:
tylko Ci sie pewnie wydawało, średnią mam małą :P[/quote]
spadówa :cool1: jutro jak sie do 16 wyrobię ze sprzątnięciem domu(:diabloti:) to sprawdzę : P

mój kolega, żaden kujon(kiedyś tu pisałam że Grami był z ASTką na spacerze, to jego sucz) ma punktów 96 :cool1: takiemu to dobrze :evil_lol: