Iza. Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Tinka:)']nie wiem na co poprawiam, w poniedziałek miałam poprawiać na 3, wczoraj ta sama pani powiedziała że się na 2 tylko mogę poprawić :cool1: do piąteczki mi daleko :evil_lol::evil_lol: nie cierpię chemii :roll:[/quote] Ha ha to masz taka nauczycielkę od chemii jak ja od polskiego, chodzi sie na poprawy żeby poprawić np na 3, a jak już się poprawi to ona mówi, ze się poprawiło na dwa :diabloti: Ja też nie przepadam, ale idę na biol-chem to muszę przynajmniej trochę jej umieć :evil_lol: A co masz teraz z chemii ? Quote
betty_labrador Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 trzymam palec wskazujacy :diabloti: za chemie :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='Iza13']Ha ha to masz taka nauczycielkę od chemii jak ja od polskiego, chodzi sie na poprawy żeby poprawić np na 3, a jak już się poprawi to ona mówi, ze się poprawiło na dwa :diabloti: Ja też nie przepadam, ale idę na biol-chem to muszę przynajmniej trochę jej umieć :evil_lol: A co masz teraz z chemii ?[/quote] z polskiego miałam 2/3 z praktycznie samymi 4,3,5, jedna 1 i 2... na koniec mam 3 :roll: ale pisałam tu już o jej humorach ;) [quote name='betty_labrador']trzymam palec wskazujacy :diabloti: za chemie :evil_lol:[/quote] pfffy : P [quote name='Iza13']I co z chemią, poprawiłaś ?[/quote] tak, mam 3 :loveu::loveu:poprawa była o 17 na jednym końcu miasta, ja miałam na drugim końcu tańce o 17.30. Poprawiałam się 20 min i zdążyłam na trening :evil_lol::evil_lol: czego to się nie robi dla tańca :loveu: wszyscy się ze mnie śmiali że jeszcze nie zaczęliśmy tańczyć a ja już zmęczona jestem : P Quote
Unbelievable Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [QUOTE]Marcin 21:44:53 nie porównuj leny do tego pędzonego na redbulu Grama[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti: (Marcin to infers) Quote
Iza. Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Tinka:)']z polskiego miałam 2/3 z praktycznie samymi 4,3,5, jedna 1 i 2... na koniec mam 3 ale pisałam tu już o jej humorach tak, mam 3 poprawa była o 17 na jednym końcu miasta, ja miałam na drugim końcu tańce o 17.30. Poprawiałam się 20 min i zdążyłam na trening czego to się nie robi dla tańca :loveu: wszyscy się ze mnie śmiali że jeszcze nie zaczęliśmy tańczyć a ja już zmęczona jestem : P[/quote] Też mam 3 z polskiego :diabloti: To co juz wakacje :P A ja jeszcze biologia w piatek :placz: Quote
Unbelievable Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='Iza13']Też mam 3 z polskiego :diabloti: To co juz wakacje :P A ja jeszcze biologia w piatek :placz:[/quote] ja powinnam mieć 4 :roll: tak samo z angielskiego mam 4 a powinnam mieć 5 :cool1: ale dość o ocenach, faktycznie, koniec szkoły! :loveu::loveu::loveu: Quote
Iza. Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Tinka:)']ja powinnam mieć 4 :roll: tak samo z angielskiego mam 4 a powinnam mieć 5 :cool1: ale dość o ocenach, faktycznie, koniec szkoły! :loveu::loveu::loveu:[/quote] szkoła jest nie sprawiedliwa :P właśnie zmieńmy temat, sprawdziłaś autobusy ? :P Quote
Unbelievable Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='Iza13']szkoła jest nie sprawiedliwa :P właśnie zmieńmy temat, sprawdziłaś autobusy ? :P[/quote] nie miałam czasu :evil_lol::evil_lol: może jutro, ze psem się przejdę :razz: Quote
Iza. Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Tinka:)']nie miałam czasu :evil_lol::evil_lol: może jutro, ze psem się przejdę :razz:[/quote] wiedziałam, ze nie sprawdzisz :roll::diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='Iza13']wiedziałam, ze nie sprawdzisz :roll::diabloti:[/quote] sprawdzę : P ale nie teraz :evil_lol: Quote
Iza. Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Tinka:)']sprawdzę : P ale nie teraz :evil_lol:[/quote] yhy zobaczymy :P Quote
Unbelievable Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='Iza13']yhy zobaczymy :P[/quote] ja zobaczę, ty nie, chyba że mnie wyręczyć chcesz :evil_lol: Quote
Iza. Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Tinka:)']ja zobaczę, ty nie, chyba że mnie wyręczyć chcesz :evil_lol:[/quote] Nie łap mnie za słówka :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='Iza13']Nie łap mnie za słówka :diabloti:[/quote] no i nie poszłam :evil_lol::evil_lol: a z egzaminu pogrom... 86pkt na 100 : O razem z ocenami wyszło 133pkt, może mnie gdzie przyjmą : P Quote
Iza. Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Tinka:)']no i nie poszłam :evil_lol::evil_lol: a z egzaminu pogrom... 86pkt na 100 : O razem z ocenami wyszło 133pkt, może mnie gdzie przyjmą : P[/quote] To bierz psa i idź :P A ja 87 :PP a z ocenami tez mam 133 ;) Quote
Unbelievable Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='Iza13']To bierz psa i idź :P A ja 87 :PP a z ocenami tez mam 133 ;)[/quote] nie biorę bo muszę jechać do szkoły językowej po dyplom i się zapisać na FCE :razz: dopiero druga osoba co ma więcej niż ja :evil_lol: jaką masz średnią? wydawało mi sie że lepszą niż ja : P Quote
Iza. Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Tinka:)']nie biorę bo muszę jechać do szkoły językowej po dyplom i się zapisać na FCE :razz: dopiero druga osoba co ma więcej niż ja :evil_lol: jaką masz średnią? wydawało mi sie że lepszą niż ja : P[/quote] Jak zwykle jakaś wymówka :roll: :PP u mnie w klasie chłopak ma 98 :crazyeye: tylko Ci sie pewnie wydawało, średnią mam małą :P Quote
Unbelievable Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='Iza13']Jak zwykle jakaś wymówka :roll: :PP u mnie w klasie chłopak ma 98 :crazyeye: tylko Ci sie pewnie wydawało, średnią mam małą :P[/quote] spadówa :cool1: jutro jak sie do 16 wyrobię ze sprzątnięciem domu(:diabloti:) to sprawdzę : P mój kolega, żaden kujon(kiedyś tu pisałam że Grami był z ASTką na spacerze, to jego sucz) ma punktów 96 :cool1: takiemu to dobrze :evil_lol: Quote
Tepes Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [COLOR=Blue]Hej hej:) A co tu za pogaduchy fotki dawać:D [/COLOR] Quote
Unbelievable Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Hej hej:) A co tu za pogaduchy fotki dawać:D [/COLOR][/quote] wczoraj były : P jak ktoś jeszcze będzie chciał to dam! Quote
Unbelievable Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='betty_labrador']co to za pogaduchy :P ja chce fotki![/quote] phi phi : P czekam na więcej chętnych : P Quote
betty_labrador Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 nie badz wybredna bo sie wszyscy wyprowadza zaraz od Ciebie :P Quote
NightQueen Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 to ja zrobię sztuczny tłum:seeyeah: CHCEMY ZDJĘĆ, CHCEMY ZDJĘĆ !!!!! :zly7: :shithappens: :terazpol: :cunao: Quote
Recommended Posts