Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='smallpati']nie gryzie jak niesie, ona go tylko trzyma w japie ;)[/quote]
i ma brudno w pysku! fuu, później ludzie chcą żeby icha taki pies lizał : P mój nie liże, ale lubi sobie nochalem potrącać : P

Posted

Ee tam ja kocham jak mnie Moli liże swoim małym jęzorkiem :loveu: jak co rano przejeżdża mi jęzorem przez całą długość twarzy na dzień dobry :evil_lol: Jem razem z nią, czasami liżemy loda na połowę i nic się nie dzieje, ślina psów jest znacznie bardziej higieniczna niż nasza

Posted

[quote name='smallpati']Ee tam ja kocham jak mnie Moli liże swoim małym jęzorkiem :loveu: jak co rano przejeżdża mi jęzorem przez całą długość twarzy na dzień dobry :evil_lol: Jem razem z nią, czasami liżemy loda na połowę i nic się nie dzieje, ślina psów jest znacznie bardziej higieniczna niż nasza[/quote]
tak, ale mnie to brzydzi, najpierw się wyliże, wyliże trawę na którą sikają inne psy, weźmie do pyska zabawkę która lata po ziemi a później ''przenosi'' to na naszą twarz : P wiem, że to nie zostaje na języku i nic się nie przenosi ale ja po prostu mam takie obrzydzenie, nie wiem czemu. Szczytem jest pozwolenie polizania mojej reki jak miałam na niej coś dobrego i mi się lepi : P

Posted

Ja wychodzę z tego wniosku że w naszej japie jest o wiele więcej zarazków niż w psiej ;) i mnie to nie brzydzi, aczkolwiek nie dałabym się lizać obcemu psu po twarzy, na to pozwalam tylko Moli i psom które znam ;)

Posted

[quote name='smallpati']Ja wychodzę z tego wniosku że w naszej japie jest o wiele więcej zarazków niż w psiej ;) i mnie to nie brzydzi, aczkolwiek nie dałabym się lizać obcemu psu po twarzy, na to pozwalam tylko Moli i psom które znam ;)[/quote]
Do mnie do domu przyszła niedawno pani, która chciała żeby Gram dał jej buziaka i była strasznie zdziwiona, że tylko ją powąchał : P

poza tym- śmierdzi mu z pyska, dawno kości nie jadł :evil_lol:

Posted

[quote name='infers1995']Znacie program Mythbusters na discovery?
Tam był taki właśnie eksperyment, że Adam jeden z pogromców polizał taką tackę na, której wyhodowują się bakterie, a drugą polizał pies.
Wyszło na to, że człowiek ma więcej świństwa w buzi niż pies;)[/quote]
błeh :P i tak mam swoje przekonania ;)

Posted

[quote name='Tinka:)']Do mnie do domu przyszła niedawno pani, która chciała żeby Gram dał jej buziaka i była strasznie zdziwiona, że tylko ją powąchał : P

poza tym- śmierdzi mu z pyska, dawno kości nie jadł :evil_lol:[/quote]

Znacie program Mythbusters na discovery?
Tam był taki właśnie eksperyment, że Adam jeden z pogromców polizał taką tackę na, której wyhodowują się bakterie, a drugą polizał pies.
Wyszło na to, że człowiek ma więcej świństwa w buzi niż pies;)

Posted

[url]http://images34.fotosik.pl/264/78c1ce7667a98ef9.jpg[/url]

GRZBIETOWY:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='infers1995'][URL]http://images34.fotosik.pl/264/78c1ce7667a98ef9.jpg[/URL]

GRZBIETOWY:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]
tyle, że już tak nie śpi :cool1: grzbietowy był przez 2 dni :placz::placz:

Posted

[quote name='betty_labrador']czesc :multi: odwiedzam paskudy :eviltong:

[URL]http://images34.fotosik.pl/264/78c1ce7667a98ef9.jpg[/URL] dobrze ze to zdjecie dałaś pozno w nocy zeby dzieci nie mogły obejrzec :diabloti:[/quote]
samaś paskuda!

DZIECI oglądają to codziennie :cool1: mam 3 młodsze siostry a Gram lubi się do głaskania wywalać kołami do góry :evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']Ślina psa ma właściwości dezynfekujące i przyspiesza gojenie się ran ;)[/QUOTE]

ludzka też, ale psia ma więcej lizozymu który rozkłada ściany komórkowe bakterii;)
Gram słodki:loveu:

Posted

[quote name='Tinka:)']samaś paskuda!

DZIECI oglądają to codziennie :cool1: mam 3 młodsze siostry a Gram lubi się do głaskania wywalać kołami do góry :evil_lol:[/QUOTE]

toś mnie teraz zgasiła .... a myślałam że będe błyskotliwa ....:cool1:

ja paskuda?! :crazyeye: jak śmiesz! :lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']toś mnie teraz zgasiła .... a myślałam że będe błyskotliwa ....:cool1:

ja paskuda?! :crazyeye: jak śmiesz! :lol:[/quote]
nie błyskasz kochana, nie błyskasz... :evil_lol:

jak ty śmiesz! ja i Gram paskudy? :cool1:

Posted

[quote name='Tinka:)']nie błyskasz kochana, nie błyskasz... :evil_lol:

jak ty śmiesz! ja i Gram paskudy? :cool1:[/QUOTE]

sama przyznalas ze Gram to paskuda w innym wątku :eviltong: a jaki pies taka jego pani :evil_lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']prawda w oczy kole? :diabloti::lol::eviltong:[/quote]
nie, to miało pozostać tajemnicą :cool1: :evil_lol::evil_lol:

zmęczyłam psa na 15min i mam czas na znalezienie jak go nauczyć czegoś śmiesznego. Ciekawe czy zdążę : P

Posted

[quote name='smallpati']co tam kupo słychać? :evil_lol:[/quote]
sama jesteś kupa :cool1::cool1:

siedzem sem w domu, pies we ogrodzie bo do domu wleźć nie chciał, i obrabiam zdjęcia. Mogę wrzucić fotki z obgryzania łyżki : P

Posted

[quote name='smallpati']to wrzucaj kupo :diabloti:
ja idem sem włączyć jakiś film na dvd, wpadnę później do ciebie ;)[/quote]
żesz ty :cool1: ja se przyszłam a ty SE idziesz! :cool1:

nie wrzucam, strajkuję.:cool1: