Unbelievable Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='smallpati']Ja jestem zwolenniczką sportowych labradorów i dla mnie jest za gruba, fajnie byłby jakbyś doszedł z nią do 28,29 kg Po za tym jestem przeczulona bo teraz widuje się same grube labradory :angryy: Moli mi spadła chyba 1kg od wczoraj bo mało je po sterylce i widać jej żebra już :roll: w sumie to fajnie, bo i tak chciałam z niej zrobić bardziej sportową wersje ale chciałam mięśnie a nie kości, ale popracujemy jeszcze ;)[/quote] mowię Ci, zamień się ze mną na psa, mój to dopiero sportowiec : P w wersji mięśniowo-kościstej :cool1: i za nic przytyć nie chce. Glut:cool1: apropo sportu- idziem na piłkę : P wogle dzisiaj cały dzień coś z nim robię a ten jeszcze i jeszcze :cool1: Quote
NightQueen Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 hehe za nic nie zamienię mojej pięknej :loveu: Ja nie mam problemów z jej wagą, ona szybko chudnie tylko ja nie chce żeby była koścista tylko żeby miała mięśnie a nad tym trzeba już więcej popracować,na razie nie możemy bo ma szwy :roll: ale nadrobimy A frisbee probowałaś? Wiesz co szybko meczy Moli, biorę garść kamyków i w miarę prostą drogę i rzucam jej, ale nie karze jej aportować więc ona dobiega do kamyka a ja już wyrzucam następny w przeciwną stronę, ją to bardzo męczy bo w szybkim tępię robi ok 30 rundek a każda jest po 40m (rzucam kamyk 20m ona dobiega i szuka tamtego a ja już rzucam w drugą stronę następny) ona nie ma czasu na odpoczynek więc szybo pada po takim czymś ale jest przeszcześliwa i sama mi ładuje kamyki do reki żebym rzucała jej :evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 hehe fajnie ;) Moje suczydło frisbee nie kręci, nie kręcą ją żadne zabawki na zewnątrz, nie interesuje się nimi w ogóle, znacznie bardziej woli kamyki i patyki a resztę ma w d*** :evil_lol: Przeszkód też raczej nie lubi, tzn skakać nie lubi ale za to lubi się wdrapywać na wszystko. Quote
Unbelievable Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='smallpati']hehe za nic nie zamienię mojej pięknej :loveu: Ja nie mam problemów z jej wagą, ona szybko chudnie tylko ja nie chce żeby była koścista tylko żeby miała mięśnie a nad tym trzeba już więcej popracować,na razie nie możemy bo ma szwy :roll: ale nadrobimy A frisbee probowałaś? Wiesz co szybko meczy Moli, biorę garść kamyków i w miarę prostą drogę i rzucam jej, ale nie karze jej aportować więc ona dobiega do kamyka a ja już wyrzucam następny w przeciwną stronę, ją to bardzo męczy bo w szybkim tępię robi ok 30 rundek a każda jest po 40m (rzucam kamyk 20m ona dobiega i szuka tamtego a ja już rzucam w drugą stronę następny) ona nie ma czasu na odpoczynek więc szybo pada po takim czymś ale jest przeszcześliwa i sama mi ładuje kamyki do reki żebym rzucała jej :evil_lol:[/quote] kamyki dla niego to za mało ambitne:cool1: dzisiaj robiłam tak z karmą dopóki padać nie przestało i chyba zostanie to nowym nawykiem karmienia jego : P a frisbiee kupię jak tylko kasę mieć będę bo już mnie na agilitowym forum męczyli :evil_lol: no i jeszcze ja muszę tatę wymęczyć żeby zrobił przeszkody i bedę miała psa wybitnego sportowca : P Quote
NightQueen Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 ona zrobi wszystko za kamyczek, nawet jak jest na otwartym terenie bez smyczy :evil_lol: ale żeby pobiegła za piłką, w życiu :razz: Quote
Unbelievable Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='smallpati']hehe fajnie ;) Moje suczydło frisbee nie kręci, nie kręcą ją żadne zabawki na zewnątrz, nie interesuje się nimi w ogóle, znacznie bardziej woli kamyki i patyki a resztę ma w d*** :evil_lol: Przeszkód też raczej nie lubi, tzn skakać nie lubi ale za to lubi się wdrapywać na wszystko.[/quote] skaczesz nade mną, nie wiem co się dzieje : P mojego w ogrodzie tylko kręci wszystko, jak gdzieś z nim pójdę to w życiu :cool1: ten akurat zrobi wszystko(w ogrodzie...) za smakołyki : P Quote
infers Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Tinka:)']kamyki dla niego to za mało ambitne:cool1: dzisiaj robiłam tak z karmą dopóki padać nie przestało i chyba zostanie to nowym nawykiem karmienia jego : P a frisbiee kupię jak tylko kasę mieć będę bo już mnie na agilitowym forum męczyli :evil_lol: no i jeszcze ja muszę tatę wymęczyć żeby zrobił przeszkody i bedę miała psa wybitnego sportowca : P[/quote] Wiesz jak moje frisbiee dobrze lata po tuningu:eviltong::eviltong:Seryjnie! Quote
Unbelievable Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='smallpati']ona zrobi wszystko za kamyczek, nawet jak jest na otwartym terenie bez smyczy :evil_lol: ale żeby pobiegła za piłką, w życiu :razz:[/quote] pewnie jej niewygodnie z piłką w pysku :cool1: :evil_lol::evil_lol: wiecie co? wkurza mnie Gram. W domu gdziekolwiek nie pójdę, kiedykolwiek nie wstanę on zaraz jest przy mnie. Pilnuje mnie jak jakiś strażnik teksasu, ruszyć się bez niego nie mogę. A na dworze jakby mnie nie było :cool1: normalne toto jest? bo ja go nie rozumiem...:cool1: [quote name='infers1995']Wiesz jak moje frisbiee dobrze lata po tuningu:eviltong::eviltong:Seryjnie![/quote] pożyyycz! : P Quote
NightQueen Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 normalne? nie wiem, po prostu jesteś za mało ciekawa dla niego na zewnątrz. Ja dla suczydła jestem nr 1 jeśli chodzi o rzeczy,stworzenia warte zainteresowania :evil_lol: Zawsze patrzy na otwartym terenie co ja robie, a jeszcze nie zdążę powiedzieć do mnie a ona już siedzi koło nogi :loveu: Nie bawi się z nikim innym tylko ze mną :loveu::loveu: Jestem dla niej wszystkim, aczkolwiek nie użyłam jej jakoś tego specjalnie, ona jest do mnie bardzo przywiązana ;) Quote
infers Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Tinka:)']pewnie jej niewygodnie z piłką w pysku :cool1: :evil_lol::evil_lol: wiecie co? wkurza mnie Gram. W domu gdziekolwiek nie pójdę, kiedykolwiek nie wstanę on zaraz jest przy mnie. Pilnuje mnie jak jakiś strażnik teksasu, ruszyć się bez niego nie mogę. A na dworze jakby mnie nie było :cool1: normalne toto jest? bo ja go nie rozumiem...:cool1: pożyyycz! : P[/quote] Tuning polegał na tym, że Lena odgryzła kawałek statecznika a ja w to miejsce plasteliny napchałem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='infers1995']Tuning polegał na tym, że Lena odgryzła kawałek statecznika a ja w to miejsce plasteliny napchałem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] inteligentny, ona to zjeść może :cool1: Quote
NightQueen Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Tinka:)']przed chwilą pomyślałam, że jak się z nim bawię to tylko w domu lub na podwórku. Tyle, że jak brałam coś na zewnątrz miał to... w poważaniu :cool1: oj oj, czekaj,ą nas pracowite wakacje... :roll: (oby jutro nie padało)[/quote] noo i to będzie ciężka praca ;) Wiem bo mój spaniel też miał mnie głęboko w d*** tyle dobrze że był odwoływany bo inaczej bym musiała biegać za nim bo nie raczyłby podejść :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='smallpati']normalne? nie wiem, po prostu jesteś za mało ciekawa dla niego na zewnątrz. Ja dla suczydła jestem nr 1 jeśli chodzi o rzeczy,stworzenia warte zainteresowania :evil_lol: Zawsze patrzy na otwartym terenie co ja robie, a jeszcze nie zdążę powiedzieć do mnie a ona już siedzi koło nogi :loveu: Nie bawi się z nikim innym tylko ze mną :loveu::loveu: Jestem dla niej wszystkim, aczkolwiek nie użyłam jej jakoś tego specjalnie, ona jest do mnie bardzo przywiązana ;)[/quote] przed chwilą pomyślałam, że jak się z nim bawię to tylko w domu lub na podwórku. Tyle, że jak brałam coś na zewnątrz miał to... w poważaniu :cool1: oj oj, czekaj,ą nas pracowite wakacje... :roll: (oby jutro nie padało) Quote
infers Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Tinka:)']inteligentny, ona to zjeść może :cool1:[/quote] Plastelina nie toksyczna, a poza tym tego nie je tylko aportuje:eviltong::eviltong: Quote
Unbelievable Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='smallpati']noo i to będzie ciężka praca ;) Wiem bo mój spaniel też miał mnie głęboko w d*** tyle dobrze że był odwoływany bo inaczej bym musiała biegać za nim bo nie raczyłby podejść :evil_lol:[/quote] mojemu nawet tyle sie nie chce... Ona jeszcze nie wie co go czeka :diabloti: [quote name='infers1995']Plastelina nie toksyczna, a poza tym tego nie je tylko aportuje:eviltong::eviltong:[/quote] ale może zjeść. Nietoksyczna dla ludzi, nie wiadomo jak dla psa. Zaczęłam się zastanawiać, czy nie kupić tego aparatu, a raczej dostać, na urodziny dopiero, bo chciałabym tyyyle rzeczy kupić a nie mam za co :cool1: Quote
NightQueen Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Tinka:)']szkoda że o połowę za szeroka :cool1:[/quote] wiem, nie doczytałam wcześniej :oops: Quote
Unbelievable Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='smallpati']chciałaś skórzaną obroże z ćwiekami ? [URL]http://allegro.pl/item366641184_obroza_ozdobna_z_cwiekami_szer_30_mm.html[/URL] :loveu::loveu: ładna prawda[/quote] szkoda że o połowę za szeroka :cool1: Quote
Unbelievable Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='smallpati']wiem, nie doczytałam wcześniej :oops:[/quote] to apropo mojego aparatu było? :evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Tinka:)']to apropo mojego aparatu było? :evil_lol::evil_lol:[/quote] co ty gadasz ja odpowiadałam na to jak napisałaś że za szeroka. Chodziło mi o to że nie doczytałam w aukcji wcześniej że ma 3cm szerokości :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='smallpati']co ty gadasz ja odpowiadałam na to jak napisałaś że za szeroka. Chodziło mi o to że nie doczytałam w aukcji wcześniej że ma 3cm szerokości :evil_lol:[/quote] chodzi mi ogólnie o obrożę : P a że odpowiedziałaś to wiem :evil_lol::evil_lol: Quote
WŁADCZYNI Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 kamyczki też mało zdrowe - szkliwo rozwalają;) My się bawimy piłkami wszelakimi, żelową kostką dla kota która nawet przez chwile świeciła, ale się popsuła i frisbee oczywiście:loveu: Quote
NightQueen Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 wiem że kamyki szkodliwe ale ona nawet nie ma czasu ich chwycić do japy bo biegnie po następnego, więc ich nie gryzie praktycznie w ogóle, co najwyżej przyniesie mi i tyle ;) Quote
NightQueen Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 nie gryzie jak niesie, ona go tylko trzyma w japie ;) Quote
Unbelievable Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='WŁADCZYNI']kamyczki też mało zdrowe - szkliwo rozwalają;) My się bawimy piłkami wszelakimi, żelową kostką dla kota która nawet przez chwile świeciła, ale się popsuła i frisbee oczywiście:loveu:[/quote] dla kota? i jeszcze nie zjedzone? : O my mamy kostkę pedigree, gryzaka z dingo którego Gram ubóstwia(tylko czas na nowego bo ten się trochę zepsiuł : P), piłki, małe ringo i to chyba wszystko. Ringo i piłką bawi się od okazji :razz: jakie ty masz frisbiee? [quote name='smallpati']wiem że kamyki szkodliwe ale ona nawet nie ma czasu ich chwycić do japy bo biegnie po następnego, więc ich nie gryzie praktycznie w ogóle, co najwyżej przyniesie mi i tyle ;)[/quote] ale jak niesie to gryzie : P jamnior znajomych rodziców na każdym spacerze znajdywał sobie kamień, za jednym kamieniem latał przez cały spacer, przynosił go do domu i na następny spacer znajdował sobie inny :razz: teraz chyba ma ze 20 lat a było to 5 lat temu. Quote
Recommended Posts