Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='smallpati']dobra robię sobie przerwę odmonitorową i idę z suczydłem :evil_lol: idziemy sie odlać, tzn ja odlać :eviltong:[/quote]
i jak lanie? :evil_lol::evil_lol:

[quote name='PositiveThought']cze :grins:

Gramiasty jak skacze :razz:

ja też jeszcze nigdzie podań nie złożyłam :p i mojej babci też się marzy liceum katolickie xD[/quote]
hyhyyy wiatmy!:multi:
ja mam niby jutro złożyć, taaa...:roll::evil_lol:

idę się uczyć! historii!:roflt::evil_lol: tylko mi ściągę przyślą : P

Posted

Uff nadrobiłam :diabloti:
Ale Wy tu dożo gadacie :P

[url]http://images33.fotosik.pl/249/212361eb5e173dce.jpg[/url]
łał jestem pod wrażeniem :crazyeye::loveu:

Posted

[quote name='Iza13']Uff nadrobiłam :diabloti:
Ale Wy tu dożo gadacie :P

[URL]http://images33.fotosik.pl/249/212361eb5e173dce.jpg[/URL]
łał jestem pod wrażeniem :crazyeye::loveu:[/quote]
coś nie tak? :cool1::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Polna']Jaki ma zapas [URL]http://images33.fotosik.pl/249/212361eb5e173dce.jpg[/URL] :-o

Pozdrawiamy.[/quote]
na to ile on skacze, jakieś dwa tygodnie, w tyczkę przywalił dwa razy, w tym raz bo nie zauważył że tam jest : P

poza tym jak skacze to z miejsca:razz: a jak wzwyż to sięga mi do wyciągniętej ręki :diabloti: z resztą były zdjęcia ;)

I witamy Panią Polną;)

Posted

Na Twoim miejscu uważałabym z tymi skokami centralnie w górę, to może mieć potem straszne skutki :shake:
Co innego przeszkody, też dopasowane do psa, co innego takie skakanie (szczególnie jak spada na tyle łapy). Kręgosłup, stawy skokowe - to wszystko potem może dać o sobie znać.

Posted

[quote name='Justa']Na Twoim miejscu uważałabym z tymi skokami centralnie w górę, to może mieć potem straszne skutki :shake:
Co innego przeszkody, też dopasowane do psa, co innego takie skakanie (szczególnie jak spada na tyle łapy). Kręgosłup, stawy skokowe - to wszystko potem może dać o sobie znać.[/quote]
oby nie dało, bo ten pies bez skakania nie wyrobi :cool1: poza tym on tak nie skacze często, chyba że coś chce, no albo mu powiem żeby skakał, jednak staram sie tego nie robić. Wiem że filmik i zdjęcia co innego pokazują:cool3:

Posted

[quote name='Justa']No to rozsądnie, że nie robicie tak zbyt często.
Bo jak potem sobie psiul coś ponaciąga, leczenie jest zbyt długie i niewarte.[/quote]
boję się strasznie, żeby sobie czegoś nie zrobił, ale wiem, na co mogę mu pozwolić ; ) narazie to okaz zdrowia, tfu tfu żeby nie zapeszyć.

Posted

witamy się :loveu:

Grami jest fajny, bo ma fajny tyłek, bo umie tak na nim siadać.
Aidiemu to się strasznie rzadko udaje :cool1:

i podoba mi się, jak mu tak machasz tą rączką w przód i w tył, a on tak siaad i waaruj :grins:

Posted

[quote name='infers1995']A moja Lena nie umie skakać:diabloti:
Przynajmniej se nic nie zepsuje:roll:[/quote]
nadrabia ogonem :diabloti::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Justa']Nie chcę Cię martwić, ale pies potrafi.. :p[/quote]
mój nawet drzwi otworzyć umie bez wchodzenia na cokolwiek :cool1:

Posted

[quote name='Mudik']Naucz go, na dysk lub zabawkę, skakac z lądowaniem na 4 łapy lub chociaż z przeważaniem lądowania na przód.
Pozdrówka!:lol:[/quote]
najpierw to my się na piłkę nakręcamy :razz: właściwie to nie piłka tylko kostka ; ) dopiero później będę go czegoś uczyć. Ale dzięki za pomysł ;)

Posted

[quote name='smallpati']no Heloł :loveu::loveu:

Nie stresujta się ta, będzie dobrze na występie. Kiedy go masZ?[/quote]
in da mondaj : P
auf der... cośtam:razz:
w poniedziałek : P

i tak się stresuję :placz: a przed występem pewnie luzik będzie, ja tak zawsze mam :evil_lol: