PositiveThought Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 cze :grins: Gramiasty jak skacze :razz: ja też jeszcze nigdzie podań nie złożyłam :p i mojej babci też się marzy liceum katolickie xD Quote
Unbelievable Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 [quote name='smallpati']dobra robię sobie przerwę odmonitorową i idę z suczydłem :evil_lol: idziemy sie odlać, tzn ja odlać :eviltong:[/quote] i jak lanie? :evil_lol::evil_lol: [quote name='PositiveThought']cze :grins: Gramiasty jak skacze :razz: ja też jeszcze nigdzie podań nie złożyłam :p i mojej babci też się marzy liceum katolickie xD[/quote] hyhyyy wiatmy!:multi: ja mam niby jutro złożyć, taaa...:roll::evil_lol: idę się uczyć! historii!:roflt::evil_lol: tylko mi ściągę przyślą : P Quote
Unbelievable Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 [quote name='smallpati']jestem, lanie hmm efektowne :evil_lol:[/quote] kongratulejszyns :evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 [quote name='PositiveThought']ja też powinnam :grins: ale mnie się nie chce, wolę tu posiedzieć...[/quote] ja też wolę, ale 2 z historii mi się wcale nie uśmiecha:evil_lol: Quote
PositiveThought Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 ja też powinnam :grins: ale mnie się nie chce, wolę tu posiedzieć... Quote
Unbelievable Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 przesunięte posty. I już naprawdę spadam : P Quote
Iza. Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Uff nadrobiłam :diabloti: Ale Wy tu dożo gadacie :P [url]http://images33.fotosik.pl/249/212361eb5e173dce.jpg[/url] łał jestem pod wrażeniem :crazyeye::loveu: Quote
Polna Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Jaki ma zapas [URL]http://images33.fotosik.pl/249/212361eb5e173dce.jpg[/URL] :-o Pozdrawiamy. Quote
Unbelievable Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [quote name='Iza13']Uff nadrobiłam :diabloti: Ale Wy tu dożo gadacie :P [URL]http://images33.fotosik.pl/249/212361eb5e173dce.jpg[/URL] łał jestem pod wrażeniem :crazyeye::loveu:[/quote] coś nie tak? :cool1::evil_lol::evil_lol: [quote name='Polna']Jaki ma zapas [URL]http://images33.fotosik.pl/249/212361eb5e173dce.jpg[/URL] :-o Pozdrawiamy.[/quote] na to ile on skacze, jakieś dwa tygodnie, w tyczkę przywalił dwa razy, w tym raz bo nie zauważył że tam jest : P poza tym jak skacze to z miejsca:razz: a jak wzwyż to sięga mi do wyciągniętej ręki :diabloti: z resztą były zdjęcia ;) I witamy Panią Polną;) Quote
Unbelievable Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [url]http://pl.youtube.com/watch?v=1pSl1Xvc1x0[/url] szczurzysko :diabloti: Quote
Justa Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Na Twoim miejscu uważałabym z tymi skokami centralnie w górę, to może mieć potem straszne skutki :shake: Co innego przeszkody, też dopasowane do psa, co innego takie skakanie (szczególnie jak spada na tyle łapy). Kręgosłup, stawy skokowe - to wszystko potem może dać o sobie znać. Quote
Unbelievable Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='Justa']Na Twoim miejscu uważałabym z tymi skokami centralnie w górę, to może mieć potem straszne skutki :shake: Co innego przeszkody, też dopasowane do psa, co innego takie skakanie (szczególnie jak spada na tyle łapy). Kręgosłup, stawy skokowe - to wszystko potem może dać o sobie znać.[/quote] oby nie dało, bo ten pies bez skakania nie wyrobi :cool1: poza tym on tak nie skacze często, chyba że coś chce, no albo mu powiem żeby skakał, jednak staram sie tego nie robić. Wiem że filmik i zdjęcia co innego pokazują:cool3: Quote
Justa Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 No to rozsądnie, że nie robicie tak zbyt często. Bo jak potem sobie psiul coś ponaciąga, leczenie jest zbyt długie i niewarte. Quote
Unbelievable Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='Justa']No to rozsądnie, że nie robicie tak zbyt często. Bo jak potem sobie psiul coś ponaciąga, leczenie jest zbyt długie i niewarte.[/quote] boję się strasznie, żeby sobie czegoś nie zrobił, ale wiem, na co mogę mu pozwolić ; ) narazie to okaz zdrowia, tfu tfu żeby nie zapeszyć. Quote
infers Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 A moja Lena nie umie skakać:diabloti: Przynajmniej se nic nie zepsuje:roll: Quote
Justa Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 [quote name='infers1995']Przynajmniej se nic nie zepsuje:roll:[/QUOTE] Nie chcę Cię martwić, ale pies potrafi.. :p Quote
PositiveThought Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 witamy się :loveu: Grami jest fajny, bo ma fajny tyłek, bo umie tak na nim siadać. Aidiemu to się strasznie rzadko udaje :cool1: i podoba mi się, jak mu tak machasz tą rączką w przód i w tył, a on tak siaad i waaruj :grins: Quote
Unbelievable Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 [quote name='infers1995']A moja Lena nie umie skakać:diabloti: Przynajmniej se nic nie zepsuje:roll:[/quote] nadrabia ogonem :diabloti::evil_lol::evil_lol: [quote name='Justa']Nie chcę Cię martwić, ale pies potrafi.. :p[/quote] mój nawet drzwi otworzyć umie bez wchodzenia na cokolwiek :cool1: Quote
Mudik Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Naucz go, na dysk lub zabawkę, skakac z lądowaniem na 4 łapy lub chociaż z przeważaniem lądowania na przód. Pozdrówka!:lol: Quote
Unbelievable Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 [quote name='Mudik']Naucz go, na dysk lub zabawkę, skakac z lądowaniem na 4 łapy lub chociaż z przeważaniem lądowania na przód. Pozdrówka!:lol:[/quote] najpierw to my się na piłkę nakręcamy :razz: właściwie to nie piłka tylko kostka ; ) dopiero później będę go czegoś uczyć. Ale dzięki za pomysł ;) Quote
NightQueen Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 no Heloł :loveu::loveu: Nie stresujta się ta, będzie dobrze na występie. Kiedy go masZ? Quote
Unbelievable Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 [quote name='smallpati']no Heloł :loveu::loveu: Nie stresujta się ta, będzie dobrze na występie. Kiedy go masZ?[/quote] in da mondaj : P auf der... cośtam:razz: w poniedziałek : P i tak się stresuję :placz: a przed występem pewnie luzik będzie, ja tak zawsze mam :evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 wyduldaj całą butelkę nervosolu i będzie dobrze :evil_lol::evil_lol: a później na scenie zaśniesz :eviltong: Quote
Unbelievable Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 kobieto, to jest o 10, ja zanim na tę scenę wejdę to spać będę :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts