Unbelievable Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 [quote name='smallpati']jaki wariat :evil_lol: ale masz ludzi na ogródku :evil_lol: to w różowym to chyba nie ty :eviltong: nie mów mi o sterylce już nic lepiej[/quote] wariat? tu tego nie widać :evil_lol: to w różowym jest dwie, poza tym jak miałam być w jednym miejscu każąc skakać psu i jednocześnie w drugim, rozdwojona, pozować do zdjęcia :roll::evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 jaki wariat :evil_lol: ale masz ludzi na ogródku :evil_lol: to w różowym to chyba nie ty :eviltong: nie mów mi o sterylce już nic lepiej Quote
NightQueen Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='Tinka:)']wariat? tu tego nie widać :evil_lol: to w różowym jest dwie, poza tym jak miałam być w jednym miejscu każąc skakać psu i jednocześnie w drugim, rozdwojona, pozować do zdjęcia :roll::evil_lol::evil_lol:[/quote] po takiej to nigdy nic nie wiadomo :evil_lol::evil_lol: to co to za malinki? siostry. bracia może babcia? :diabloti::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 [quote name='smallpati']po takiej to nigdy nic nie wiadomo :evil_lol::evil_lol: to co to za malinki? siostry. bracia może babcia? :diabloti::evil_lol:[/quote] malinki to ja latem mam, przy czarnym płocie :cool1: a babcia przed chwilą przyszła i powiedziała żebym poszła do liceum katolickiego. A ja na to że niestety już podanie złożyłam :-( :evil_lol::evil_lol: siostry. zwei Schwester. All in pink : P Quote
Unbelievable Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 [quote name='smallpati']słuchaj babci, babcia dobrze radzi :roflt::biggrina::shiny: masz 2 siostry młodsze? ja mam jedną, 4 lata starszą która wychodzi za mąż w październiku ;)[/quote] ale nie moge bo już złożyłam podaniiieeee :placz::placz::placz: (co z tego, że nie złożyłam : P) mam 3 siostry młodsze :evil_lol: i mam ich dość :angryy: 5,8 i 12 lat... Quote
NightQueen Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 słuchaj babci, babcia dobrze radzi :roflt::biggrina::shiny: masz 2 siostry młodsze? ja mam jedną, 4 lata starszą która wychodzi za mąż w październiku ;) Quote
NightQueen Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='Tinka:)']ale nie moge bo już złożyłam podaniiieeee :placz::placz::placz: (co z tego, że nie złożyłam : P) mam 3 siostry młodsze :evil_lol: i mam ich dość :angryy: 5,8 i 12 lat...[/quote] no wiesz, tak kłamać babcię :mad::diabloti: no to faktycznie masz odrobinę przechlapane :evil_lol: ja bym nie chciała być najstarsza :roll: Quote
Unbelievable Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 [quote name='smallpati']no wiesz, tak kłamać babcię :mad::diabloti: no to faktycznie masz odrobinę przechlapane :evil_lol: ja bym nie chciała być najstarsza :roll:[/quote] a jak inaczej? :evil_lol::evil_lol: ja też bym nie chciała! [quote name='Justa']Wesoło macie :p[/quote] nic mi o tym nie mów :roll: nie ma ich już godzinę, nie wyobrażacie sobie co to za ulga- ja sama w domu:cool3::loveu: wrócili :placz: pewnie mnie wygonią:cool1: Quote
Justa Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='Tinka:)'] mam 3 siostry młodsze :evil_lol: i mam ich dość :angryy: 5,8 i 12 lat...[/QUOTE] Wesoło macie :p Quote
NightQueen Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 młode opanowały dom :evil_lol::evil_lol: Tinka nie ma prawa głosu :eviltong: a tak w ogóle to jak ty masz na imię? Tina? :oops: Quote
NightQueen Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 aa faktycznie Martyna, przecież to wiedziała, nie wiem czemu mi wyskoczyło z głowy :oops: stara jestem już, nic tylko do grobu czas :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 [quote name='smallpati']aa faktycznie Martyna, przecież to wiedziała, nie wiem czemu mi wyskoczyło z głowy :oops: stara jestem już, nic tylko do grobu czas :evil_lol:[/quote] pati ma skleroooozę :evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 noooo i to bardzo :roll: aż wstyd sie przyznać, dobrze że o psie jeszcze nie zapominam, ale kto wie co będzie później :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 [quote name='smallpati']noooo i to bardzo :roll: aż wstyd sie przyznać, dobrze że o psie jeszcze nie zapominam, ale kto wie co będzie później :evil_lol:[/quote] pies się przypomni :evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 [quote name='smallpati']albo prędzej padnie z głodu :evil_lol:[/quote] zadzwonię do TOZu! Quote
NightQueen Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='Tinka:)']zadzwonię do TOZu![/quote] to chociaż TOZ mi przypomni :evil_lol::eviltong: Quote
Unbelievable Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 [quote name='smallpati']to chociaż TOZ mi przypomni :evil_lol::eviltong:[/quote] no, wystarczy:cool1::evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 dobra robię sobie przerwę odmonitorową i idę z suczydłem :evil_lol: idziemy sie odlać, tzn ja odlać :eviltong: Quote
Recommended Posts